galaher Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? To nejsou tlumice,ale stabilizator tak na 95 procent,tak horni ulozeni tlumice nebo kulaky,ale to jsem odstranoval na feldach ,favoritech,octava ne....odpoj kosti stabiku a zhoupni auto........ted jsem to delal na sve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 (editace) Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? To nejsou tlumice,ale stabilizator tak na 95 procent,tak horni ulozeni tlumice nebo kulaky,ale to jsem odstranoval na feldach ,favoritech,octava ne....odpoj kosti stabiku a zhoupni auto........ted jsem to delal na sve Kosti mám nové i uložení stabilizátoru.Jenom dodám,že to dělá jak otočím volantem. Editováno: 24. Květen 2007, autor: galaher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Jak začalo vetší teplo tak mi začaly vrzat přední tlumiče.Ale jak je ráno nebo večer chladněji tak to ani nevrzne. .Může to bejt ložisky v uložení ? To nejsou tlumice,ale stabilizator tak na 95 procent,tak horni ulozeni tlumice nebo kulaky,ale to jsem odstranoval na feldach ,favoritech,octava ne....odpoj kosti stabiku a zhoupni auto........ted jsem to delal na sve Kosti mám nové i uložení stabilizátoru.Jenom dodám,že to dělá jak otočím volantem. tak ted jen strikni olej do prachovek kulaku,jehla a strikacka plus ridkej olej a pokud to neprestane,tak uz to horni ulozeni,ale to je na delsi opravu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
galaher Vloženo 24. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Co za olej.Mohu WD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Co za olej.Mohu WD to je jedno,jen aby protekl tou jehlou,staci brzdovka,wd samozrejme je ok,ale to by jsi musel vystrikat nekam do nadobky,tam staci jen troska,u felicii to vrzalo jak prase pri propruzeni,jen jsem strikl do horniho a spodniho kulaku pod prachovku a ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 (editace) Mě štve něco podobného. Nemáte někdo zkušenosti z odstraněním "pazvuků" ze zadní nápravy? Vrzavé zvuky se nejvíc projeví, když potřebuju couvat do kopce. Subjektivně slyším, jak se odlehčí náprava a vrže to jakoby z uložení zadních pružin. Je možné toto nějak odstranit? Nedávno jsem měl auto na testu zadních tlumičů - jsou ok (mimo utržených prachovek). Teď mě napadá, že to dělá i tehdy, když u prázdného auta razantně zavřu zadní dvěře - auto se nepatrně zhoupně a vrzne to taky. Co mám zkontrolovat? Editováno: 25. Květen 2007, autor: Píst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lajos Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 No WD na plast a gumu fakt nedoporucujem, je dost agresivne. Na taketo veci su lepsie silikonove mazadla, robia sa aj v spreji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladan Vloženo 26. Květen 2007 Sdílet Vloženo 26. Květen 2007 Mě štve něco podobného. Nemáte někdo zkušenosti z odstraněním "pazvuků" ze zadní nápravy? Vrzavé zvuky se nejvíc projeví, když potřebuju couvat do kopce. Subjektivně slyším, jak se odlehčí náprava a vrže to jakoby z uložení zadních pružin. Je možné toto nějak odstranit? Nedávno jsem měl auto na testu zadních tlumičů - jsou ok (mimo utržených prachovek). Teď mě napadá, že to dělá i tehdy, když u prázdného auta razantně zavřu zadní dvěře - auto se nepatrně zhoupně a vrzne to taky. Co mám zkontrolovat? Tak nedávno mě začalo vrzat celé auto, měl jsem pocit, že jedu s rykšou, na fóru se o tom hodně psalo, ale chtěl jsem to zkusit namazat, tak jsem to dal do servisu, zaplatil kouzelných 300,- a jel vrzající domů. Ráno jsem volal, že to stále vrže, tak prý mám počkat. Nic se nedělo, tak jsem se nas.... lehl pod auto a vystříkal celý sil. olej na všechny suché, rezavé klouby, čepy a já nevím co ještě a mám už druhý měsíc klid. Takže pozdrav do servisu, pěkně mě os...! Už tam nepůjdu. Nerozumím tomu, ale momentálně mám klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Ja nastrikal olej - vrzalo horni ulozeni tlumice - nalil jsem par ml. pod horni misku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 vrzalo řaření - promazal táhla a byl klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart246 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Vrzalo, ale jelikož jsem barvil bubny a třmeny tak jsem všechny pryžové "věci" prostříkal silikónem a mám klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laky30 Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Poraďte mi čo robiť keď vŕzga stabilizátor. Dík : vŕzga to len pri väčšom pohupnutí vozidla pri otáčaní volantu nie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Měl jsem to samé, nové silentbloky stabiku FEBI, po měsíci začali vrzgať jako sviňa, nechtělo se mi to vyndavat tak prostříknuto WD40, klid na týden, pak pazvuky nanovo, tak jsem to vyndal odmastil a nastříkal keramickou vazelinou ve spreji, a zatím ticho jako v hrobě. Jelikož to však nemám odzkoušený alespoň rok, ber to pouze jako možnost můžou se ještě ozvat. Pak bych šel pouze do origo i se sponami (a jejich vyšší kamarádkou cenou). Jo, někdo tady použil i měďenou vazelinu a prej taky funguje (bez záruky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavka19tdi Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Zacal jsem mit podobny problem ale ze zadnima tlumicema.Zacali vrzat a na obou stranach?Nevim zda tlumice a nebo pera.Vsiml jsem si toho hlavne pri vystupovani kdyz se odlehci auto.Nevite co tam muze vrzat?Vidim ze uz tu ma nekdo podobny problem pri couvani me to pri couvani nedela. diky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.