mario1977 Vloženo 24. Květen 2007 Sdílet Vloženo 24. Květen 2007 Ahojte. Vo zväzku, kde je dvojtónový klaksón, je aj jeden konektor s dvomi káblikmi. Sused vraví, že mám vypadnutý z čidla vonkajšej teploty. Ani na displeji mi neukazuje. Kde mám to čidlo nájsť?? Alebo ten konektor je z niečoho iného??? Díky hoši. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
destructor Vloženo 25. Květen 2007 Sdílet Vloženo 25. Květen 2007 mělo by být na levé straně dole pod krytem na přídavné mlhovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smolda Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 myslim si že je pod mžížkou u stěraču vedle průchodky konektorů kabyna motor sklem pod přední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 11. Červen 2007 Sdílet Vloženo 11. Červen 2007 Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno... Ne-e ty s klimou maj pod krytkou stěračů spínač klimatizace (0°C) Čidlo teploty by mělo být, jak tu už někdo psal vlevo vepředu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) mám klimu a čidlo teploty je za levou, při pohledu od řidiče, mřížkou v př. nárazníku. OI 2003 Editováno: 12. Červen 2007, autor: Aidolon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 pod levou mřížkou je čidlo venkovní teploty pro palubní PC, klimatronic nebo když klimatronic a pal. PC, tak je čidlo sloučené a kablíky vedou do RJ klimatronic a pak do budíků. - hnědý, černý pod krytem stěračů je termospínač manuální klimy - bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno... Ne-e ty s klimou maj pod krytkou stěračů spínač klimatizace (0°C) Čidlo teploty by mělo být, jak tu už někdo psal vlevo vepředu. Tak pardon, ale to nic nemění že už se to tu probíralo, zamkněte to někdo nebo rovnou smažte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.