Publikováno Květen 24, 200718 r Ahojte. Vo zväzku, kde je dvojtónový klaksón, je aj jeden konektor s dvomi káblikmi. Sused vraví, že mám vypadnutý z čidla vonkajšej teploty. Ani na displeji mi neukazuje. Kde mám to čidlo nájsť?? Alebo ten konektor je z niečoho iného??? Díky hoši.
Červen 11, 200718 r myslim si že je pod mžížkou u stěraču vedle průchodky konektorů kabyna motor sklem pod přední
Červen 11, 200718 r Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno...
Červen 12, 200718 r Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno... Ne-e ty s klimou maj pod krytkou stěračů spínač klimatizace (0°C) Čidlo teploty by mělo být, jak tu už někdo psal vlevo vepředu.
Červen 12, 200718 r mám klimu a čidlo teploty je za levou, při pohledu od řidiče, mřížkou v př. nárazníku. OI 2003 Upraveno Červen 12, 200718 r od Aidolon
Červen 12, 200718 r pod levou mřížkou je čidlo venkovní teploty pro palubní PC, klimatronic nebo když klimatronic a pal. PC, tak je čidlo sloučené a kablíky vedou do RJ klimatronic a pak do budíků. - hnědý, černý pod krytem stěračů je termospínač manuální klimy - bílý
Červen 12, 200718 r Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno... Ne-e ty s klimou maj pod krytkou stěračů spínač klimatizace (0°C) Čidlo teploty by mělo být, jak tu už někdo psal vlevo vepředu. Tak pardon, ale to nic nemění že už se to tu probíralo, zamkněte to někdo nebo rovnou smažte...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.