Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte. Vo zväzku, kde je dvojtónový klaksón, je aj jeden konektor s dvomi káblikmi. Sused vraví, že mám vypadnutý z čidla vonkajšej teploty.

Ani na displeji mi neukazuje. Kde mám to čidlo nájsť?? Alebo ten konektor je z niečoho iného???

Díky hoši.

lol

• o 3 týdny později...
Vloženo
Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno...

Ne-e ty s klimou maj pod krytkou stěračů spínač klimatizace (0°C) Čidlo teploty by mělo být, jak tu už někdo psal vlevo vepředu.

:)

Vloženo

pod levou mřížkou je čidlo venkovní teploty pro palubní PC, klimatronic nebo když klimatronic a pal. PC, tak je čidlo sloučené a kablíky vedou do RJ klimatronic a pak do budíků. - hnědý, černý

pod krytem stěračů je termospínač manuální klimy - bílý

Vloženo
Hledat, hledat a hledat, nedávno se to tu řešilo, ty s klimou ho maj někde pod stěračema a ty bez u těch houkaček jak tu bylo řečeno...

Ne-e ty s klimou maj pod krytkou stěračů spínač klimatizace (0°C) Čidlo teploty by mělo být, jak tu už někdo psal vlevo vepředu.

:)

Tak pardon, ale to nic nemění že už se to tu probíralo, zamkněte to někdo nebo rovnou smažte...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...