Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čus lidi,

potřebuju poradit,mám doma octávku 2.0 r.v.02 naj.120tis km a už po druhé(asi po 2-3000km) jsem dolejval vodu do chladiče.Vždycky jen trošku,když na mě zasvítí kontrolka.Koukal jsem na víčko a měrku od voleje a tam to vypadá vpohodě.Služební fabie(1.4) mi to dělá normálně a v servisu tvrděj,že nikde nic neutíká,ale ta má nalítáno 200 000km????????

když stojíš nemáš pod autem flek ? skoukni hadice a víčko od oleje, pokud by na něm byl šlem, mohla by se ti dostávat voda do motoru - to by se mohlo projevit i mokrým výfukový plynem

Čus lidi,

potřebuju poradit,mám doma octávku 2.0 r.v.02 naj.120tis km a už po druhé(asi po 2-3000km) jsem dolejval vodu do chladiče.Vždycky jen trošku,když na mě zasvítí kontrolka.Koukal jsem na víčko a měrku od voleje a tam to vypadá vpohodě.Služební fabie(1.4) mi to dělá normálně a v servisu tvrděj,že nikde nic neutíká,ale ta má nalítáno 200 000km????????

Nech někde udělat tlakovou zkoušku a uvidíš, voda by neměla mizet v žádným případě, protože na octě je okruh uzavřenej.

Nech někde udělat tlakovou zkoušku a uvidíš, voda by neměla mizet v žádným případě, protože na octě je okruh uzavřenej.

Tak tak.....tipuju prolinajici chladic.

A neteče ti třeba vodní pumpa? To je taky u Oktávek klasika.

• Autor

tipuju prolinajici chladic?????

Jak to poznám a co s tim???

tipuju prolinajici chladic?????

Jak to poznám a co s tim???

pokud máš jako chladivo G12 - červenou, tak běž po červené, někde to musí vytékat, typické jsou spodky chladiče, to chladivo za sebou nechává červené až růžové stopy.

• 2 týdny později...

Pozor na to chlapi, brácha měl podobný problém. Pořád doléval chladící kapalinu. Pod autem ani kapka, chladič, hadice vše OK.

Nakonec to bylo fouklý těsnění pod hlavou. Ze začátku se to na oleji vůbec neprojevovalo a potom to bylo jasný, trvalo to cca rok než se to provalilo víc.

Takže já tipuji to těsnění pod hlavou.

Upraveno od DENINOS

pánové... tady přítomní... více méně tu máte pravdu všichni... toto je taky problém docela větší... a může to být docela dost věcí.. hadice,pumpa,pak to těsnění a nebo taky prasklá hlava...

Pokud je to motor 2.0,BKD a podobně,tak se mění hlava.voda se strácí v prostoru mezi těsněním a hlavou.je to taková německá záděra,když se škodováci nepoučili....

• 2 týdny později...
  • Autor

Tak už to mám opraveno:))Trochu víc nahnilej chladič.Takže proběhla výměna v clubovém servisu a zatim je vše ok.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.