obdrz Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 Zdravim, mam problem - pri nastartovani se rozsviti kontrolka ABS a nezhasne,po case se rozsviti indikator rucni brzdy,spadne rucicka ukazatele paliva - rozsviti se indikator nedostatku paliva, neukazuje budik rychlosti - otackomer funguje, nefunguji packy smerovek - funguji varovne blinkry, nejdou jina svetla nez obrysova, nefunguji sterace, palubni pocitac funguje. Pri opetovnem nastartovani je to vetsinou v poradku. Mam Skoda Octavia 1.8i SLX 1997 Diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obdrz Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak jsem prisel na to ze je to asi spinaci skrinkou, protoze po nastartovani se klicek vraci do jiste polohy ale kdyz se nevrati asi o 1mm vic tak se deje to co jsem drive popsal. Stejne je to hodne zajimava reakce kterou zcela nechapu, nenasel by se nekdo kdo by se pokusil to trochu osvetlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak jsem prisel na to ze je to asi spinaci skrinkou, protoze po nastartovani se klicek vraci do jiste polohy ale kdyz se nevrati asi o 1mm vic tak se deje to co jsem drive popsal. Stejne je to hodne zajimava reakce kterou zcela nechapu, nenasel by se nekdo kdo by se pokusil to trochu osvetlit? Bude to tou spínačkou, ono při určitejch polohách se různě spínaj a zase rozepínaj některý okruhy a tím že se ti nevrátí do správný polohy tak se něco rozsvítí a něco ne, třeba při startování se ti všechno odpojí a jde to jen na startér, při navrácení klíčku se zapne třeba okruh světel a další... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obdrz Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Tak jsem prisel na to ze je to asi spinaci skrinkou, protoze po nastartovani se klicek vraci do jiste polohy ale kdyz se nevrati asi o 1mm vic tak se deje to co jsem drive popsal. Stejne je to hodne zajimava reakce kterou zcela nechapu, nenasel by se nekdo kdo by se pokusil to trochu osvetlit? Bude to tou spínačkou, ono při určitejch polohách se různě spínaj a zase rozepínaj některý okruhy a tím že se ti nevrátí do správný polohy tak se něco rozsvítí a něco ne, třeba při startování se ti všechno odpojí a jde to jen na startér, při navrácení klíčku se zapne třeba okruh světel a další... Diky za odpoved, vi nekdo kolik stoji spinacka a jestli je to no problem vymenit sam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Bude problem na konci spinacky - tam jsou spinaci kontakty ovladane tak. plast. koncem - ten mas ulomen/ nalomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ratafak Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ano, je to problém spínačky. Jedná se o to, že zůstává rozepnutý tzv. X-kontakt, který při startu "odlehčuje" baterce tím, že odpojuje všechno to (a další jiné), co jsi popsal, že nefunguje. Po startu se klíček vrátí do původní polohy a sepnou se všechny spotřebiče. Přijdeš na to jednoduše - po startu nemusíš vypínat motor, ale stačí jemně pootočit klíčkem buď na jednu, nebo druhou stranu tak, až začnou spotřebiče fungovat tak, jak mají. Spínačka se skládá ze dvou částí - samotného zámku a pod ním je skříňka s kontakty, která je ovládaná prostřednictvím plochého otočného kolíčku ze zámkové části. Většinou praská právě to tělo skříňky s kontakty, které je z plastu. Pomůže tedy výměna tohoto dílu. Cenu si přesně nepamatuji, ale je to cca 1200,-. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.