Přejít na obsah

hippiesak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení hippiesak

  1. @Ondra16V Aha, OK, díky...
  2. OK, škoda, ale díky za info. Aspoň jsem se ubezpečil, že jsem dobře hledal. Po těch 15 letech ve Fábii, který toto měla, se mi špatně zvyká na jízdu bez tohoto prvku. No, budu si muset dávat více bacha.
  3. Já to právě nemám ve výbavě (je to škoda, bylo by to fajn, ale já Scalu koupil od Škodovky jako 4 roky jetou bazarovku). Řeším, jak vyřešit ten mrtvý úhel. Třeba výměnou jen toho skla (pokud by to bylo jako u Fabie, ten proužek nalevo, ale díval jsem se, že jen to sklo na Scalu stojí x-tisíc a neviděl jsem zatím s tím proužkem), nebo pak nějakým tím externím přídavným (lepícím) od-bůh-ví-kde. Ale do toho bych šel, jen pokud by na to byly dobrý recenze.
  4. Řešil někdo u Scaly mrtvý úhel na levém a případně pravém zrcátku? Já měl dříve Fábii rv 2006 a ta měla na levém zrcátku úplně nalevo takový pruh pro mrtvý úhel. Scala to nemá a celkem mi to dost chybí. Lepil si tam někdo ty externí dokoupitelné? Je i nějaká lepší možnost? Třeba výměna skla v originálním servise s tím "lomem"? Díky moc za info.
×
×
  • Vytvořit nový...