deccros Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zdarim vas. Prosim o pomoc. Mam O1 1.8T 20V r.v.98 a pri prejazde aj malymi nerovnostami na ceste mi strasne hrkoce cele auto. Akoby som mal drevene kolesa (mam R15-205/60). Akoby v prednej naprave nic netlmilo narazy. Jazdim aj na podobne starych autach a tam su tieto nerovnosti tlmene dobre. Neviem co to moze byt a nechce sa mi menit komplet vsetko metodou pokus-omyl. Mozu to sposobovat aj pruziny? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 pružiny ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 uložení stabilizátoru na prvním místě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 uložení stabilizátoru na prvním místě... Tak tak mám to pár dní po výměně a mám klid!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Zdarim vas. Prosim o pomoc. Mam O1 1.8T 20V r.v.98 a pri prejazde aj malymi nerovnostami na ceste mi strasne hrkoce cele auto. Akoby som mal drevene kolesa (mam R15-205/60). Akoby v prednej naprave nic netlmilo narazy. Jazdim aj na podobne starych autach a tam su tieto nerovnosti tlmene dobre. Neviem co to moze byt a nechce sa mi menit komplet vsetko metodou pokus-omyl. Mozu to sposobovat aj pruziny? Dik. Jestli se houpe celý auto tak co třeba tlumiče? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deccros Vloženo 29. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Vdaka za odpovede. Stabilizatory som daval menit minuly rok ale neviem ci mi menili aj tie ulozenia - gumicky. Cele auto sa nehupe, predpokladam ze tlmice nie su KO, ale nevylucujem to. Skor mi to pripada ako by cele auto bolo velmi tazke a pripevnene k podvozku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 stabilizátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.