Publikováno Květen 29, 200718 r Zdarim vas. Prosim o pomoc. Mam O1 1.8T 20V r.v.98 a pri prejazde aj malymi nerovnostami na ceste mi strasne hrkoce cele auto. Akoby som mal drevene kolesa (mam R15-205/60). Akoby v prednej naprave nic netlmilo narazy. Jazdim aj na podobne starych autach a tam su tieto nerovnosti tlmene dobre. Neviem co to moze byt a nechce sa mi menit komplet vsetko metodou pokus-omyl. Mozu to sposobovat aj pruziny? Dik.
Květen 29, 200718 r uložení stabilizátoru na prvním místě... Tak tak mám to pár dní po výměně a mám klid!!!
Květen 29, 200718 r Zdarim vas. Prosim o pomoc. Mam O1 1.8T 20V r.v.98 a pri prejazde aj malymi nerovnostami na ceste mi strasne hrkoce cele auto. Akoby som mal drevene kolesa (mam R15-205/60). Akoby v prednej naprave nic netlmilo narazy. Jazdim aj na podobne starych autach a tam su tieto nerovnosti tlmene dobre. Neviem co to moze byt a nechce sa mi menit komplet vsetko metodou pokus-omyl. Mozu to sposobovat aj pruziny? Dik. Jestli se houpe celý auto tak co třeba tlumiče?
Květen 29, 200718 r Autor Vdaka za odpovede. Stabilizatory som daval menit minuly rok ale neviem ci mi menili aj tie ulozenia - gumicky. Cele auto sa nehupe, predpokladam ze tlmice nie su KO, ale nevylucujem to. Skor mi to pripada ako by cele auto bolo velmi tazke a pripevnene k podvozku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.