Publikováno Květen 29, 200718 r Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Upraveno Květen 29, 200718 r od hawkehi
Květen 29, 200718 r Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Jekej sportovní? Nějaká samovýroba nebo něco značkovýho, třeba se vypálila vata a je to tak otevřený že si to občas práskne...a jak smrdí z výfuku? Jestli je to štiplavej zápach tak to může být taky vypálenej KAT.
Květen 30, 200718 r Autor Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Jekej sportovní? Nějaká samovýroba nebo něco značkovýho, třeba se vypálila vata a je to tak otevřený že si to občas práskne...a jak smrdí z výfuku? Jestli je to štiplavej zápach tak to může být taky vypálenej KAT. Samovýroba to není, je to origo Layting.Štíplavý kouř z toho rozhodně nejde,takže snad KAT bude O.K. Tak mě spíš napadlo, že to bude asi tím, že bude hodně otevřený,jak píšeš a proto si práskne.Já měl hlavně strach aby to nebylo třeba ve spalování.Zvýšenou spotřebu zatím nezaznamenávám,tak snad to bude tím.
Květen 30, 200718 r Chtěl jsem se zeptat na jednu drobnost.Začalo mi najednou "střílet" do výfuku.Před asi rokem a půl jsem vyměni origo výfuk za sportovní,ale nic se nedělo.Teď mi při přeřazení začalo střílet.Vyměnil jsem svíčky a je to sice lepší,ale přesto se stane, že si ještě "odplivne". V čem by mohl být problém?Díky všem za info. Jekej sportovní? Nějaká samovýroba nebo něco značkovýho, třeba se vypálila vata a je to tak otevřený že si to občas práskne...a jak smrdí z výfuku? Jestli je to štiplavej zápach tak to může být taky vypálenej KAT. Samovýroba to není, je to origo Layting.Štíplavý kouř z toho rozhodně nejde,takže snad KAT bude O.K. Tak mě spíš napadlo, že to bude asi tím, že bude hodně otevřený,jak píšeš a proto si práskne.Já měl hlavně strach aby to nebylo třeba ve spalování.Zvýšenou spotřebu zatím nezaznamenávám,tak snad to bude tím. Tak Layting je sice značka, ale je z těch levnějších, tak je možný že se trochu vypálila vata nebo co do toho dávaj a projevilo se to až teď. Neřešil bych to, při vyšších otáčkách a zařazeným kvaltu ti jednotka vypíná benzín takže to nestřílý, max při dojezdu když jsou otáčky pod cca 1500 si to pšoukne...
Květen 31, 200718 r A slyšel jsi někdy WRC? Jo slyšel, ale tam je to trochu něco jinýho. U WRC máš před turbo přiváděný palivo, proto aby se pořád točilo a nepadaly mu otáčky při přeřazování a tím se neztrácel výkon a to je důsledek těch plamenů z výfuku a rachotu jak na ohňostroji...
Květen 31, 200718 r jóó, já to nemyslel vážně, .... humor.... Když jsem poprvé slyšel WRC, tak jsem myslel že právě slyším konec toho motoru - že mu prdly ojnice a prorazily blok... když to práskání pokračovalo pořád dál tak jsem pochopil že to je schválně....
Červen 1, 200718 r jóó, já to nemyslel vážně, .... humor.... Když jsem poprvé slyšel WRC, tak jsem myslel že právě slyším konec toho motoru - že mu prdly ojnice a prorazily blok... když to práskání pokračovalo pořád dál tak jsem pochopil že to je schválně.... Já to pochopil, no je to trošku jiný než u těch našich "sériovek"...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.