cernas Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 (editace) Tak jsem po dlouhé peripetii sehnal jednotku komfortu a to jak mi zde mnozí radili 799B. Když jsem rozebral svoje auto, tak jsem zjistil že tam mám jednotku 799AH s dálkou, ale jelikož jsem nebyl schopen nakódovat ovladač, tak jsem sehnal jinou jednotku. No jo, ale ona tak svorkovnice ( modrá) do té jednotky nešla, tak jsem ji trochu seříznul tak aby pasovala, ale to mi zase vyhuzeje pojistky. Tak už opravdu nevím jak to mám udělat, aby to šlapalo. Poradí mi někdo? Asi bude třeba přepinovat tu svorkovnici, ale jak? Je na to někde návod? Díky moc za rady. Kdyžtak je možné přes mail, či ICQ. Ještě jednou děkuji za rady. Editováno: 29. Květen 2007, autor: cernas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Podle mě nejde , jiné dveřní jednotky jinačí pinováni .jediná možnost přestavba na 3,g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Tak jsem po dlouhé peripetii sehnal jednotku komfortu a to jak mi zde mnozí radili 799B. Když jsem rozebral svoje auto, tak jsem zjistil že tam mám jednotku 799AH s dálkou, ale jelikož jsem nebyl schopen nakódovat ovladač, tak jsem sehnal jinou jednotku. No jo, ale ona tak svorkovnice ( modrá) do té jednotky nešla, tak jsem ji trochu seříznul tak aby pasovala, ale to mi zase vyhuzeje pojistky. Tak už opravdu nevím jak to mám udělat, aby to šlapalo. Poradí mi někdo? Asi bude třeba přepinovat tu svorkovnici, ale jak? Je na to někde návod? Díky moc za rady. Kdyžtak je možné přes mail, či ICQ. Ještě jednou děkuji za rady. A jinak, nějaký úpravy že tam konektor nejde tak ho tady uříznu a on tam půjde jsou dost kamikadze, by sis tím moh klidně něco odpálit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Ani se nepokoušej ji tam dát,dokud neuděláš další úpravy-viz Vašův odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 proč pojistky skoro nic nestojí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 proč pojistky skoro nic nestojí Protože to dycky nemusí být jenom pojistky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 (editace) to snad ne :-)))))ty konektory nepasuji s umyslem............bud rad že odešla jen pojistka..........nemám slov sory.......!!!! Editováno: 30. Květen 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 každý nějak začíná a tím pádem dělá chyby, dělá je na své káře tak co. Horší když to dělá nějaký debil z origo servisu Právě dávali na satelitu malou epizodku (nějaký němci), maník najel s jaguárem kabrio do myčky a nechal frajersky svítit světla a všechny okolo bavil. Po vyjetí nemohl nastartovat, tak obsluha hned naběhla se startovacíma kabelama a že to nahoděj. To jste měli vidět pánové, zručně to zapojili a frajer šel točit klíčkem, najednou jiskry. Kabely samo obráceně, ale po prohození to nahodil takže auto přežilo, ale úsměv na rtech opravdu při odjezdu neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Au, to tu komfortku muselo bolet, cítím s ní, když někam něco nejde, tak je to s umyslem, na Oktě jsou podobné konektory, ale každý je jedinečný, přeházet jich moc nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.