Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Nie som si celkom istý ale myslím že je to súčasť sedačky...máš delenú alebo nie? myslím že nedelené mali len plech a delené už boli s kobercom.

blbost mam delene sedacky a koberec na nich je. asi zalezi aku vybavu ma a ktory rocnik. pokial by mal nejaku social edition teraz tak 2-3 roky dozadu tak v ramci uspor by som sa necudoval ze ho tam nedali ale inak comfort a aj classic okolo roku 2001- 2003 ho tam maju. nech napise aku ma vybavu a rok vyroby.

p.s.: ja som este nevidel fabiu ktora by ho tam nemala a to ma kamarat juniora a aj ten ho tam ma.

Vloženo
Nie som si celkom istý ale myslím že je to súčasť sedačky...máš delenú alebo nie? myslím že nedelené mali len plech a delené už boli s kobercom.

blbost mam delene sedacky a koberec na nich je. asi zalezi aku vybavu ma a ktory rocnik. pokial by mal nejaku social edition teraz tak 2-3 roky dozadu tak v ramci uspor by som sa necudoval ze ho tam nedali ale inak comfort a aj classic okolo roku 2001- 2003 ho tam maju. nech napise aku ma vybavu a rok vyroby.

p.s.: ja som este nevidel fabiu ktora by ho tam nemala a to ma kamarat juniora a aj ten ho tam ma.

No já jsem viděl clasika který ho tam neměl.Ale bylo to u nedělených sedaček a výbava holátko

Vloženo

Můžu potvrdit, brácha měl nedělené a na zadní straně byl jen plech. Je to nějaký akční model - trošku očesanější classic (fresh nebo easy), rok 2002. Teď už tam má dělené i s koberečkem. :palec2:

Vloženo
koberec (jak je v kufru na podlaze a na bokách) mi chybí na zadních stranách zadních sedaček. Nevíte někdo jestli je to samostatná část a jestli se to dá dokoupit.

Tak si ho tam dolep.Oblepoval som takým subb a podarilo sa mi kúpiť skoro taký istý.Farba trošilinko svetlejšia,ale povrch rovnaký. A balmeter (4x1m) stál cca 150Sk.

Vloženo (editace)

Junior má iba plech.Ja som vymenil sedačky za delené s kobercom.

Ramon a kde si ten koberec kupoval? Akú mal hrúbku a bola to samolepka alebo nie?

Editováno: , autor: vikino1
Vloženo
Junior má iba plech.Ja som vymenil sedačky za delené s kobercom.

Ramon a kde si ten koberec kupoval? Akú mal hrúbku a bola to samolepka alebo nie?

V Prešove ,v Kobercoch Trend pri Kauflande.Samolepka to nebola,ale mal taký istý povrch a farbu,ako originál na zadnej strane sedačiek.Bol to obyčajný koberec,jeden z najlacnejších.Hrúbku ma asi 3 mm.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...