krupinok Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Asi mě bude čekat výměna serva.....prolíná mi malinko olej kolem manžety na levé straně a taky pozoruji vůli na té samé sraně. Mám 1.9 tdi r.v. 10/01, tak předpokládám, že tam budu mít TRW. Chtěl sem se zeptat, jak hodně je složitá výměna, na co se mám připravit, co všechno budu muset odmontovat? Vyplatí se vůbec kupovat servo starší? Za kolik se asi prodává starší servořízení TRW a kolik stojí nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) sory za OT-ale asi mě čeká to samé-svítí mě už dva dny na budících servo a dnes ve škoda servisu nešlo smáznout,trvalá závada-tak se modlím a doufám,že se mě podaří splašit něco levnějšího. Tak pokud by někdo měl zajímavou nabídku-SZ o ceně Editováno: 31. Květen 2007, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 31. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Mě to servo funguje naprosto v pořádku, žádná kontrolka nesvítí a jde zatáček krásně lehce. Jen je občas slyšet malé klepání, když jedu přes nerovnosti a je vidět, že mi olej prolíná kolem prachovky. A nebudeš mít jenom špatný snímač na řízení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 no ak uvazujete obaja ze by to mali robit v skodovke tak cena bude cca 25 t. ale existuju aj nejake nahrady a to nove stoji tusim 10t. uz to tu bolo x-krat spominane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 (editace) Houmr-ano máš naprostou pravdu-je tady toho psáno dosti,ale přečti si konec mého příspěvku-píšu tam jasně-pokud by někdo měl něco levněji-SZ Ve škodovce nebyli moc vstřícní na odpověď co tomu je-jen řekli že nejde vymazat-pak při cestě domů to zhaslo a znovu se to objevilo po cca 3km-servo jede v pohodě-možná je jen snímač KO-ale nejsem kutil a nerozumím tomu-pokud by tu byl někdo v okolí K.V.-a měl by chuť se na to mrknout-určitě se domluvíme,díky Editováno: 31. Květen 2007, autor: bobo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Mě spíš zajímá, jestli to někdo neměnil sám doma, do servisu se mi to moc dávat nechce. Příspěvky na fóru jsem četl, ale nikdo nepopisoval samotnou výměnu. Napadlo mě, když jsou TRW řízení celkem poruchové a trpí na tyto závady (únik oleje a vůle), jestli je možné ho zaměnit za Koyo a nechat tam servomotor TRW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Ve škodovce nebyli moc vstřícní na odpověď co tomu je-jen řekli že nejde vymazat preco si sa nechal odpalkovat v servise, sa spytam a ked uvidim ze su neochotny tak im slusne podakujem za ich odbornost a oznamim im ze prisli o zakaznika. p.s.: sa skus aj inde spytat, odpoved neda sa znazat to ani nie je odpoved, clovek musi trvat na svojom. p.s.s.: v servise vw nemohli prijst na problem s passatom 3 dni stacilo na nich nahukat ze su neschopny a mna to nezaujima, ze pokial su .......tak tu nemaju co pracovat a servisovat auta. padlo tam vela vulgarizmov ze bude podana staznost o ich pristupe. za 2 hodinky telefonat a pekne slusne oznamene prijimacim technikom presne to autu je a presne ako sa bude postupovat pri oprave. stacilo len rozruch spravit niekedy to pomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wasekcz Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 originál škoda 21000,- a v mototechně +/-8000,-. Měnil jsem na 1.4MPI 1999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 Mě spíš zajímá, jestli to někdo neměnil sám doma, do servisu se mi to moc dávat nechce. Příspěvky na fóru jsem četl, ale nikdo nepopisoval samotnou výměnu. Napadlo mě, když jsou TRW řízení celkem poruchové a trpí na tyto závady (únik oleje a vůle), jestli je možné ho zaměnit za Koyo a nechat tam servomotor TRW. nemozes to miesat. nekomunikuje. TRW je dobre len cidlo je poruchove. mam sest fabii co ma TRW a len cidla menim. TDI-PD ma 250tis.km a cidlo TRW este origos. na vymenu riadenia musis pustit dole napravnicu. potom ti to bude diktovat samo dalej. ked poradit tak napis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krupinok Vloženo 1. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 To nekomunikuje čidlo natoční se servomotorem? S výměnou zatím počkám na dobu, kdy to bude opravdu akutní. Kolem prachovky to rosí jen nepatrně (ani kapička oleje se tam neudělá) a to ťukání je taky jen nepatrné a je to poznat jen na větších nerovnostech při melé rychlosti. Zatím jenom zjišťuju informace. Ale dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 1. Červen 2007 Sdílet Vloženo 1. Červen 2007 tak mě to asi odchází úplně-už servo i vynechává-ještě mrknu na ten el.svazek u motoru-myslím že ho mám stále zaizolovanej,ale už moc tomu nedávám-všimnul jsem si že pokud jedu večer také mě blikají světla-četl jsem v jiném vláknu toto popisované-tak mám asi po dovolený-peníze půjdou do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stribim Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Tak a je to tu tiez. Pred dvoma tzydnami som bol v servise na prehliadke a vsetko bolo v "poriadku", po desiatich dnoch mi zacalo blbnut riadenie, maly odpor pri otacani. skocil som do toho isteho servisu a tam mi s lutostou povedali, ze treba menit servo. Auto som kupil jazdene, tak ma to vzdy vie nahnevat, ked do toho musim davat prachy:). Otazka ja, kde zozeniem nejake lacnejsie servo na fabiu 1.9tdi r.v. 2001, asi twr? dakujem za nejake odpovede s co najlepsou cenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Chalpáci občas se mrkněte do inzerce.... Jedno řízení např. tady.... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30492 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.