Dix1 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Igor:Zvykneš si. Časem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Igor: Ja bych to tak špatně pro facelift a tak růžově pro současné majitele OII neviděl... Sice ten předek z určitých úhlů mi také připomína nějaké taiwany, ale skutečnost si myslím bude mnohem jiná a lepší. Podle jedné fotky se nedá soudit, pač na jedné se mi to celkem nelíbí ten předek a na jiné je to zas hodně pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sidoniuz Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 (editace) Igor: Já si taky nemůžu pomoct, jak moc mi to tu Brillianci připomíná...ale myslím že se bude prodávat stejně dobře :-) Plus - na pořádnejch elektronech stejně vypadá dobře i Fiat Multipla Editováno: 30. Září 2008, autor: sidoniuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten blinkr jde krásně vidět tady: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak blinkry tam nevidím a ty diody to připomíná žejo...možná to nebudou LED, jak jsem slyšel, kdoví..každopádně je skoro jisté, že budou lemovat spodní linku až na kraj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Ten blinkr jde krásně vidět tady: hm, fakt, máš pravdu..tak nevím, co jsem to tedy zase slyšel za blaf...trošku škoda, mohlo to být "cool" a ta zadní světla, něco jsi naznačoval..tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Igore, zase tak hrozný jako FII to není ... Bere to i podle toho, že jsi první komu se to nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Um Gottes willen!!! Dúfam, že sa ráno prebudím a táto obluda sa mi len snívala... Ten predok je snáď vtip!! Veď to vyzerá ako Čína, mix medzi Cherry A3, Lifan 710, Dongfend BF, no jednoznačne najviac to pripomína Brilliance BS4... Ak je toto vážne nová OII, tak končím... Garantujem vám, že po súčasných OII na skladoch sa zapráši tak, ako nikdy, sledujte predaje za október... Majitelia súčasných OII, tešte sa, práve vaše autá stúpli na cene...Som tak šokovaný, že ani neviem, čo mám napísať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no, jaks e tak koukám na fotky zadku, zřejmě budou ta zadní světla opět totéž = 4 lacině vyhlížející žárovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak zatim co mě tak napadlo, tak lehce půjdou na současne OII předelat akorat lakované lišty bočních dveří , možná volant, pokud nemá jinej konektor pytle a ŘJ pro multifunkční volantíky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokisss Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No Lidi .... Znám plno takových co nejdřive Fuuuj a potom v tom jezdi a jak nejsou spokojeni a jak se jim to libi !! Dle meho nazoru pěkný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Um Gottes willen!!! Dúfam, že sa ráno prebudím a táto obluda sa mi len snívala... Ten predok je snáď vtip!! Veď to vyzerá ako Čína, mix medzi Cherry A3, Lifan 710, Dongfend BF, no jednoznačne najviac to pripomína Brilliance BS4... Ak je toto vážne nová OII, tak končím... Garantujem vám, že po súčasných OII na skladoch sa zapráši tak, ako nikdy, sledujte predaje za október... Majitelia súčasných OII, tešte sa, práve vaše autá stúpli na cene...Som tak šokovaný, že ani neviem, čo mám napísať Igor, neprehanaj! Nie je to take zle, myslim ze v reale to bude lepsie. Napr taka FII ked ju uviedli som si pomyslel ze nemozu predat ani kus a predsa sa predava (ako tak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 zadn světla taky půjdou, zadní nárazník taky, přístrojový štít, volant, dřevodekory,atd. taky...anténa na styl SII taky ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 když už se ti rozjelo, co jak půjde překopat, tak si jen dovolím upozornit, že OII facelift má jinou struktůru kabeláže, takže už jenom změna parkováku znamená změnu zapojení pod palubkou, bude i jiná BSG a Gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 A předek asi nemáte šanci překopat co? To by se museli vyměnit blatníky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no to som zvedavy kto z majitelov OII z fora prekope kram na facelift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrs11 Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 No ty brďo tu je to ako v hypermarkete na vianoce- je tu každý:-)! No tak facelift nedopadol najhoršie - fotomontáže čo sa tu objavovali vyzerali niekedy tragicky ale nakoniec si myslím, že si na novú OII zvykneme - mne sa to začína celkom páčiť ! Veď keď sa pozrieme na niektoré posledné veci čo škodovka vypustila - taká fII tak si myslím že to naozaj dopadlo dobre! Inak sekcia OII - páni je čas začať prerábať na face - aspoň v tom niesme v OI sami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 všimli jste si jedné nepatrné blbosti?: nový design tlačítka výstražných světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Presne ako píše Rolbař, bude problém s elektrikou - zoptimalizovaná kabeláž (inak povedané skrátená a zjednodušená) s iným zapojením, pokiaľ mám dobré info, tak veľa vecí sa z CANu vrátilo na LIN (podobne ako pri FL u Fabie), BSG a komfortka by mala byť spojená do 1 RJ... a kopec ďaľšieho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 rekl bych ze vzhledem k tomu co vsechno bude potreba vymenit aby byl z pred FL auto po FL co se tyka exteerieru, tak tyhle predelavky budou hradit hlavne pojistovny, staci se stat clenem nejake jemnejsi retezovky, a nebyt ani prvni ani posledni, a pak uz je to jen jak si to domluvis. Rozhodne se ale do zadne retezovky nepohrnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Pokud by se menil predek, tak to chce krome narazniku, taky svetla, blatniky a minimalne gril novej, pokud tam teda bude pasovat, jinak by se musela kupovat cela haubna nova kvuli tomu... A doufat, ze uchyceni narazniku je stejne jak toho predchoziho... No ale nicmene stejne se urcite driv nebi pozdeji nejakej blazen najde co to zkusi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Boco: To mas auto do vyroby? Podle me by se to melo dat jeste zmenit, kdyz jim reknes ze chces FL, akorat asi pockas o krapet dele... Ano, do vyroby, lenze vyroba je uz planovana na 43KT... Mozno by to islo posunut, ale predpokladam iba v pripade ak by nestartoval FL. Ako to uz na Slovensku chodi, vybavy a ceny budu zname neskor ako v Cechach a ak anvyse ceny aj vybavy budu ine, neda sa ocakavat ze to Skoda akceptuje... Alebo sa mylim? Aj tak mi nie je jasne ako sa to bude riesit ked pride klient do predajne po zverejneni FL a ked este nebudu zname ceny a vybavy- co mu ponuknu? Stary model? Bude sa este vyrabat paralelne sucasna OII s FL??? Vie to tu niekto povedat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Tak zatím se mi líbí stará OII více, ale to se asi časem změní. Jen ty zadní světla se mi tedy vůbec nelíbí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Presne ako píše Rolbař, bude problém s elektrikou - zoptimalizovaná kabeláž (inak povedané skrátená a zjednodušená) s iným zapojením, pokiaľ mám dobré info, tak veľa vecí sa z CANu vrátilo na LIN (podobne ako pri FL u Fabie), BSG a komfortka by mala byť spojená do 1 RJ... a kopec ďaľšieho. přesně jak píšeš, u MR07 a 08 lítak zadní dveře po LINu a u FL budou i předky LINem, parkovák pojede na motorovém CANu, prostě jednoduše řečeno, lepší přehodit celej svazek. co se týče plechařiny, tak je i jiná chladičovka, kapota zůstává stejná, změnila se jen maska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Lancelot: Me taky se moc nepozdavaj, prijdou mi takove chude bez toho cerveneho prouzku, proste tomu tam neco chybí Boco: Za optani nic nedas to zkus a nenech se hned odbyt, pokud jde do vyroby az za 3 tydny, tak si myslim ze by to snad slo posoupnout, horsi by bylo, kdyby se melo zacinat vyrabet uz treba pristi tyden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.