krysarr Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 A ja som teda piaty... Interiér je dobrýý, ale ten vonkajší dizajn nič moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ja teda sesty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Nebudte tak kriticky...předek je nicmoc a le zadek docela prokoukl až na tu odrazku na zadním světle-ta by tam měla být! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juricek Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 (editace) tak je otázka, co se komu líbí... mě se třeba FL nelíbí... takže kdybych dnes měnil Scouta za něco novýho, tak to FL určo nebude... korejec jeden hnusnej! ... videl jsem navrh FL scouta a ac jsem byl dopredu velmi skepticky, tak ve finale jsem byl opravdu mile prekvapen.... ale budem si muset pockat.... Editováno: 8. leden 2009, autor: juricek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 návrh FL Scouta by mě zajímal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Já sedmej Tak jak se mi ze začátku FL líbil,tak ted ne.....jak už jsem tu psal...ve světlý barvě jakš-takš..budiš,ty světla tam tolik netřískaj do očí,ale v tí tmavý(což jsou mé oblíbené barvy) se mi vůbec nelíbí...tam ty světla mi přijdou jak pěst na oko.....s označením KOREJEC já osobně souhlasim... Dle mě nejhezčí škodovkou součastnosti je SCOUT v barvě Cappuccino ..ten prostě nemá chybu....ted už v nabídce z 1.8TSI,tak to už neni vůbec co řešit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 jéééé Scotu v barvě Cappuccino...takovýho mít, tak si chrochtám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 prečo tú dávaš takého neaktuálneho scouta, ved nemá ani faceliftové lampy a ani spätné zrkadlá otesánek je super len škoda že s benzín si nechrochtáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Neni co dodat Jediný by se mi líbilo kdyby šla ta maska z FL na starou OII......ty roztažený žebra se mi líběj víc,ale to je opravdu jediná věc kterou bych z FL bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Jediná slabost současného SCOUTíka je motor 2.0TDI-PD ....Taky by už mohl dostat 2.0TDI-CR..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 taká 3,6 keby sa tam vošla to by bolo iné vozenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 toho se buzel v genereci OII asi nedockame mozna a to kdo vi jestli tak v O III. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 ...však se tam 3,6ka taky vejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 myslím, že by Scoutu slušela jak 3,6 tak i třebas 2.0 TDI CR 125 kW z RSky nebo třeba snad 3.0 TDI? hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 Já bych narovinu Scouta sloučil s RSkou, nač mít zbytečně dva krámy, když by to zvládnul jeden...motor nechat z RSky, přidat Haldex ze skautíka a doplnit variabilním podvozkem, kterej by začínal na okruhovým nastavení a končil někde u průjezdu Alpama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrccko Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 skaja dobrý nápad, ale to by potom škoda menej zarobila, takto predá jedno aj druhé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petus Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 (editace) Ale škoda, že neudělaj aspon klasickou RS s haldexem. To by bylo povozeníčko Editováno: 9. leden 2009, autor: Petus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Čtyřkolka neni špatná ale zas je o něco menší kufr,vid? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 nn... u O II 4x4 je kufr stejně velkej jako u O II 4x2... jestli se dobře pamatuju, tak u O I 4x4 byl kufr menší... to bylo dáno Haldexem a možná za to mohla i jiná zadní náprava... ale to už jsem moc chytrej a přitom autům moc nerozumím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Ja sem druha vyjimka Face je korejec pred 10ti lety. výjimka číslo tři edit po pročtení ostatních výjimek - výjimka číslo 8 tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Když přišla O2 taky se nikomu nelíbila všichni ohrnovali noc a teď se roplíváte. Dejte tomu čas a nebudete chtít nic jiného než face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Mě se OII líbila hned, s OI byl problém, hlavně z boku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Mne osobne se zatim nelibila zadna skodovka od prichodu VW zvenku vic nez OI FL, pokud nepocitam Tudora a OII RS U OII normal jsem si nikdy nezvyk na to reseni kapoty, masky, a celkove designove, ale interier zase joo, ten je proti OI jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 9. leden 2009 Sdílet Vloženo 9. leden 2009 Když přišla O2 taky se nikomu nelíbila všichni ohrnovali noc a teď se roplíváte. Dejte tomu čas a nebudete chtít nic jiného než face Presne tak, kazdy ohrna nosom a aj tak si ju kupi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.