Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 GOOD JOB Thanks you very much Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecDuchu Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Mam pocit, ze ta horni hrana neni celou dobu vodorovna. Pokusil jsem se nacrtnout, ale nejsem si tim vubec jisty (zejmena zaoblenim apod.). Dokonce jsem si myslel, ze blinkr je nahore. Uvidime. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: LovecDuchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 jo, to odpovídá!..já to na té své montáži teď nedělal, ale dle fotek maskované OII se mi zdálo, že světlo před koncem končí takovou vlnkou-tys to potvrdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 heh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 heh ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) v případě už zřejmě ověřeného tvaru světel, mohlo by to vypadat takhle nějak Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 TO RoboKE: proč sem pořád dáváš mé fotomontáže, jenž tu byli asi tak 300x i v původním větším formátu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 TO RoboKE: proč sem pořád dáváš mé fotomontáže, jenž tu byli asi tak 300x i v původním větším formátu?! Kedy vyjdu prave foto? nevies? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) vyšly fotky maskované OII..ovšem zdá se, že první fotky uvidíme až ty oficiální = na Franfurktském autosalonu v září Editováno: 16. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoboKE Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 vyšly fotky maskované OII..ovšem zdá se, že první fotky uvidíme až ty oficiální = na Franksfurtském autosalonu v září Urcite uz bude vo Frankfurte? nemaju byt prve z Pariza? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 hele, tak to přesně nevím..řekl bych,že spíše ten franfurkt,ale nevím to jistě..možná až paříž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecDuchu Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Deny.Kr: Jo, ta tvoje posledni fotomontaz vypada hodne realne. Jsem na to zvedav. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: LovecDuchu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 děkuji no..pokud to světlo vypadá opravdu takhle nějak, maska je 100% taková a nárazník je stejný na 99%...do změny kol jsem se pustil, ale vypadalo to až přílš malovaně, tak jsem se na to vykašlal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 hele, tak to přesně nevím..řekl bych,že spíše ten franfurkt,ale nevím to jistě..možná až paříž Autosalony Pariz a Frankfurt se stridaji obrok, letos bude Pariz, pristi rok zase IAA Frankfurt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jo ták..tak to jsem ani nevěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Kde su tie fotky zamaskovanej OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 mimo jiné i na skodaoctavia.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 To su tie co su fotene z auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 jojo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 mimo jiné i na skodaoctavia.cz A originály na garaz.autorevue.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ty abys to nezdůraznil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) tak jsem si dal tu práci, a pro zájemce mám tedy jiná kola PS: trošku doostřeno... Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) hele, tak po upozornění soudruhů jsem fotomontáž upravil, světla jsou nyní vyšší, konec je zaoblený, čočka větší a víc vlevo + chrom proužek s nápisem "Octavia" Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) dnes viděn černý facelift combi u Svitav směr Olomouc, hrnul to slušně a někdo za nim jel jako ďas (asi lovec fotek). Jinak zadek je změna jen světla a chromové lišty. Předek už tu několikrát byl, je to hoodně jak SII a to foto, jak je v příspěvku vejš od DenyhoKR Editováno: 17. Srpen 2008, autor: rolbař Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.