Václav Š. Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Že by třeba takhle? http://new.skoda-auto.com/cze/model/octavi...ages/video.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 To je podle mě blbost. To je jen nějaká chyba. Proč by jí dávali pryč? Stačí starou přehrát novou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Václav Š.: Ee, bych změnil něco úplně jiného. Btw připravte se na to, že po F/L už nepůjde na první pohled rozeznat nejnižší verze (kromě kol). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 G_C: Jsem naprosto připravenej, můžeš pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 George: Proc s tim delas takovy divadlo porad? Pokud neco vis tak to vyklop!! Nebo nic nerikej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 taky mam ten pocit ze se to tu natahuje vic nez tech par okamziku predtim nez z toho F/L stahnou plachtu pri predvadeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 dneska jsem viděl faceliftovou Oktu... vypadá to jinak... ale, že by se mi to líbilo... no... nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Každej to viděl ale obrázky nikde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 ...potkal jsi zkušení jízdu s nálepkama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Ja som to nevidel a chcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 nn Storme... bez nálepek... ale pak jsem se probudil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Hezky no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Ja tam nesom. Az teraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Vůbec se na ten facelift netěším protože naše OII zase cenově spadnou dolů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak tak ..stačí už ted ty OII edition 2008 který jsou o cca 70.000kč levnější.. Známej zrovna nadával že měl začátkem léta nabídku na prodej jeho jetou OII za solidní prachy a nevzal to a ted když mu už přišlo nový auto a tuhle OII potřebuje prodat,tak to nikdo nechce ani z -50.000kč oproti co jí mohl prodat před 3,5měsíci...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Je jen doufám že když dělaj takový tajnosti že to bude stát za to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Představa že koupim auto za 800 tisic a za rok mi to spadne o 300 litrů je na mašli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Bohužel ale je to tak.....to můj táta zažívá ted taky....ten před necel.3,5lety pořídil Mazdu 6 2.0CD(bez pár prkotin v plný náloži)..auto když nepočítám slevu stálo 900.000kč a když to chtěl začátlem léta prodat a koupit tu novou Mazdu 6,tak měl největší nabídku protiúčtem 290.000kč..v AAA dokonce 240-250.000kč....To je potom na mrtvici.....Taky se na to tenkrát vykašlal,ale ted mu zas v hlavě hlodá SII,tak to zas plánuje zkusit prodat,ale už jsem ho varoval že to bude jen horší...kór u japončíků... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Každej to viděl ale obrázky nikde. no, paradoxně já, největší "fotomontagér" jen tuším, oč má jít..jinak na mě zasvěcení kašlou a nedají nejevo nic = taky sjem nic neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Tak co bude?! Všichni tady čekáme jak nadržený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 se bojim že z toho ani nekapmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Pořád je tady nějakej host...beztak je to maník ze škodovky a má z nás tady prdel, jak furt čekáme a schválně to představení pořád posunuje a baví se tím celá fabrika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Už štvete aj mňa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Jeeeeeej diamant zije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 to je jak naschval, chtelo by to sehnat nejakyho Frantika co dela na vystavisti at nam to odfoti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.