Deny.Kr Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Všiml jste si někdo že FL má úložný prostor v zadní výklopný loketce, tak jako ho měla OI. Nadále tam postrádám výsuvný držák na pití, holt je to jen Octávka. držiak na nápoje má už pred face, akurát ho má pod kúrením vzadu, takže odkladací priestor v lak.opierke je plus ano, všimli - nejen já jsem to tu psal..je-li mi známo, dostala z5 i nastavitelné zadní pásy..jinak jak píše reprom, už v předfaceliftované verzi máš držák na nápoje (pravda, pouze pro jeden) v zadní části Jumbo-Boxu (za příplatek vč. popelníku).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 Ja mám držiak na nápoje vzadu a ani som ho neobjednal, asi ho dávajú automaticky k vyhrievaným zadným sedadlám. Čo ma mrzí, že FL nedostal park. asistent ako SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 13. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2008 tak to bylo jasné..spíše jsem si všiml, že 4x4 Elegance dostala 16" už v základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 nejsou už někde obrázky nových kol s popiskem které je které? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 to samé právě řeším na garážAutorevue malé shrnutí, co je co ale bohužel nevím..: 2x15" (vzhled neznámý) 3x16" (z toho pouze 2 nové - přikládám foto těch nových, staré jsou ty 6-ti paprsky - foto nedodám kvůli nefunkčnímu konfigurátoru + jedny nové...ty druhé nové neznám): http://new.skoda-auto.com/cze/model/newoct..._780x585/27.jpg a pak 17" - stávající Pegasus, stávající 17" - jak se jmenují nevím, jak sjem psal, konfigurátor nejede + 2x nové.. http://news.auto.cz/?sekce=foto&ga_uid...H_48e4ff96b2919 http://news.auto.cz/?sekce=foto&ga_uid...H_48e4ff96b2919 http://new.skoda-auto.com/cze/model/newoct..._780x585/17.jpg http://img367.imageshack.us/img367/5244/kolaka0.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 díky, u dvou jsem si docela uslintnul :-) naštěstí mám před sebou celou zimu kdy můžu přemýšlet s jakou parádu na jaře obuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 no, to my bohužel ne..objednáváme tak, abychom ji měli už 43KT = už se objednává..otázkou je, jak to objednat..ať už budou 16", či 17", neznáme názvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 já teda fl kupovat nebudu, ale chci si je dát na tu současnou kterou mám, takže vlastně taky doufám že se nechají koupit jako origo příslušenství už během zimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 tak to jsou ty 15" pro eleganci - dost děs: http://auto.idnes.cz/exkluzivne-prvni-kilo..._auto_testy_fdv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 (editace) Tak jsem byl na prochazce...musim rict ze nazivo hodne dobrej dojem! Ta nova zelena barva je nadherna! V te zelene byl Columbus a s novym ovladanim climatronicu je to luxusni, k tomu ty novy stribrny dekory! Denni sviceni na mlhovky taky dobry. Natacela TV Das Erste Editováno: 14. Říjen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 super fotky! hele nemýlím se, že ta kola na capuccino combíku jsou 15", že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Rekl bych ze 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Taky se mi zdá, že to není takový rozdíl oproti těm Pegasům..taky mi přijdou jako 16" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 bože můj, nestrašte!..to vypadá naprosto otřesně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ještě k té zadní loketce, já nemyslel držák na pití v Jumbo Boxu, ale v té výklopné zadní loketce, jako má např SII. NA čele vyklopené loketky je tlačítko, které vysune držák na dvě nádobky na pití, asi jsem se vyjádřil nepřesně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 ale my jsme tě pochopili..jen jsme reagovali na to, že máš snad jedno, jestli je v jumbo-boxu,nebo v loketce, né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Přesně. Ono ne každý má tu potřebu, aby kde se v autě dotkne, vyjel nějaký držáček na nápoje..jsem spokojený s tím v Jumbo Boxu..jak říkáš, je jedno, kde je, důležité jé, že tam je a funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Takže zasa nejaké skromné nové produktové info: 34KT/08 šedá anthracite metalíza pre RS 45KT/08 GSM II s bluetooth s hlasovým vytáčaním len v kombinácii s multi volantom GSM II s bluetooth bez hlasového vytáčania v kombinácii s obyčajným volantom plaketka radiacej páky pre RS v prevedení lesklý chróm odpadá skrátený Návod k obsluhe 2. anténa integrovaná v skle (len tónované), pre Classic s rádiom Swing nutné objednať tónované sklá) nová mimoriadna výbava Daylight (denné svietenie) zadná lakťová opierka pre Ambiente v prevedení interiéru Duo 48KT/08riziko farby zelená arctic 8B8B (t.j. autá objednané v tejto farbe budú vyrobené až po 48KT) 03KT/09nábeh motorizácie 1.4 TSI v kombinácii s 7st DSG 22KT/094-ramenný multi volant v kombinácii s rádiom Bolero (ostatné rádia od 45KT/08) A to je zatiaľ všetko. Zatiaľ žiaden kompletný predajný program, ani cenník. Stále platí info, že všetky autá objednané a zadané do výroby po 10.10. už prídu ako facelift, posledné predfacelifty 1,9 a 2,0 TDI vo výbavách Ambiente/Elegance vyrobí VW Bratislava v 44KT. Od 45KT už montujú všetky závody facelift. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Hlasove vytaceni s kombinaci multi. volantu uz jde na soucasne Octavii. Podminkou je jednotka HF 1Z0.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Ja udělal dneska pár fotek na Ruzyni, je to mobilem.Jinak ty zadní lampy se mě začali líbit,ale ty předni, no už mám lepší dojem.A tyk se mi libili vnitřni lišty v Laurince, pěkně v černé lesklé barvě.A ty černé hagusy na bíle vypadaj dost blbě, taky je mohli dát do laku.A řada SII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Hlasove vytaceni s kombinaci multi. volantu uz jde na soucasne Octavii. Podminkou je jednotka HF 1Z0.... To je síce fajn, ale keď si do nového auta multi volant neobjednáš, tak ti hlasové vytáčanie fungovať nebude (keďže ti tam dajú inú RJ). Produktové informácie neslúžia na informácie, čo sa dá a čo sa nedá dobastliť, ale sú na to, aby predajcovia vedeli, čo zákazník objedná a čo mu príde z fabriky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A ešte rozmery, názvy a fotografie diskov. Tieto nové sa mi zdajú nejaké moc prekombinované, môj favorit na OII stále zostáva stará dobrá Vega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 TO triplseven: řekni, že sis všiml rozměrů kol a že ty 5-ti paprsky (plné) jsou 15!.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 Kola teda pekna slabota, cekal jsem vic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 14. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2008 A ešte rozmery, názvy a fotografie diskov. Tieto nové sa mi zdajú nejaké moc prekombinované, môj favorit na OII stále zostáva stará dobrá Vega super, otázka zodpovězena! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.