Prosinec 29, 200816 r Taký malý pokus o úpravu svetiel Musim uznat, ze by to vyzeralo lepsie, drsnejsie, sportovejsie(viac sa mi to paci so svetlami v style Superb - ale to by tak nemohlo byt, lebo by si ju kazdy s nim plietol)... Ale budme vdacni, za to, co mame Upraveno Prosinec 29, 200816 r od Cjoctavian
Prosinec 29, 200816 r Musim uznat, ze by to vyzeralo lepsie, drsnejsie, sportovejsie - ale budme vdacni, za to, co mame Vrele doporucuju si ji prohlidnout na vlastni oci... Z fotek jsem taky zprvu nebyl buh vi jak nadsenej, ale kdyz jsem ji videl na zivo, bylo to asi o 200% lepsi. Tim vam to samozrejmne nevnucuji, jen muj pocit ze na zivo to zase tak hrozne neni.
Prosinec 29, 200816 r Co myslis, preco jej design tak horlivo obhajujem? Videl som ju uz parkrat nazivo (svetle farby) - a urobila skvely dojem
Prosinec 29, 200816 r Ja ho nijak obhajovat nehodlam. Je jaky je, nekomu se nesmirne libi a je z nej nadsen, u nekoho to je presne opacne. o tom design proste je
Prosinec 29, 200816 r no jo kluciii, jak by to bylo, kdyby se kazdemu libilo stejny... to jak u zenskych, budme radi jak to je
Prosinec 29, 200816 r Hodně dobrá fotomontáž!!! Jinak by mě Nikito zajimalo za kolik by se dali sehnat xenony na Faceliftovou OII a jestli se daji rozmontovat ty xenony taky tak lehce jako u OII předface.Nevíte?
Prosinec 30, 200816 r Nikita1: uplne suhlasim, OII FL vyzera z niektorych specifickych uhlov dobre, ale napriklad priamy pohlad zpredu je cista zloba, nie z vysky stojaceho cloveka, ale staci sa trochu prikrcit a hned tu mame z tvojho obr. c.1 zrazu obr. c.2. A ze ten druhy pohlad sa naskytne dost casto, hlavne ak sedis v aute a OII FL je niekde nablizku. Zadne svetla su podla mna taktiez totalny ulet, za kazdu cenu ich chceli odlisit a tak rozhodili velmi vydareny dizajn a odrazky nahradili uzasnym chromovym pasikom (poznate ine auto s takouto uchvatnou ficurou?) a odrazky velmi prakticky zabudovali do naraznika. Fakt mi miestami ostava rozum stat. Akurat teraz som mal to stastie vidiet FL hned vedla povodnej a nebolo mi vsetko jedno. Stara vyzera velmi pekne a vyvazene zo vsetych uhlov, radost pozriet, no a FL vedla nej ako karikatura. Pre mna je to velka skoda, lebo Octavke ako modelu som chcel ostat nadlho verny, ale na toto by som si dlho zvykal. A u auta so slusnou vybavou a motorom za 700tis. a viac, ktore sa chce hrat na strednu triedu, uz dost rozhoduje aj celkovy dizajn, nie je to krabica do Tesca a naspat. Z mojho pohladu vidim zmeny vo FL nasledovne (okrem bohatsich vybav a nizsich cien, co by vsak muselo nastat aj bez FL, mam na mysli funkcne a vizualne zmeny): + vacsie spatne zrkadla so sklapanim + xenony s natacanim do stran + nova ponuka autoradii - dizajn prednej casti, svetlomety, gril - denne svietenie v hmlovkach - dizajn zadnych svetiel - odrazky v zadnom narazniku - font cislic na budikoch - nepribudli bixenony - novy climatronic bez automatickeho vnutorneho okruhu bez displayov s teplotou Ostatne hovadinky ako novy volant ci rozne nove dekory a potahy v interieri ma nechavaju chladnym. Mozno si na FL zvyknem ked ich zacne jazdit viac, ale zatial u mna prevlada rozcarovanie.
Prosinec 30, 200816 r Tak pre tvoju info,táto téma nie je žiadnou novinkou a rozoberala sa už na rôzných fórach a vždy sa došlo k tomu,že základ je ten istý(to si môžeš dať fotky vedľa seba a akurát bočné a sedákové vedenie je vyššie a problém č 1 bol že ich sedačka tlačí,no asi prečo?Sportové viac vyhovujú veľkým zadkom.No a ved nech si objedna,ale nech nepíše hlúposti To sou kecy proboha !!!
Prosinec 30, 200816 r admiral:Climatronic se vždycky zobrazoval na rádiu nebo na navigaci,takže tohle bych jako mínus nepovažoval.Automatickou vnitřní cirkulaci má SII,jenom u VW to má jak Golf VI tak Passat CC,ale Passat ji nemá,ten má pouze manuální.
Prosinec 30, 200816 r admiral: Je to vsechno subjektivni, jako priklad bych uvedl, ze denni sviceni v mlhovkach beru osobne z designoveho hlediska jako velke plus. Ze jako zdroj svetla mela(y) byt pouzita(y) LED je vec jina.
Prosinec 30, 200816 r Dix: ano, climatronic sa zobrazuje na displayi radia (ak nebudeme brat v uvahu majitelov s neorigo audiom), ale iba ked menis hodnoty teploty, nie trvalo. Ja sa niekedy aj pocas jazdy chcem uistit, aku mam teplotu, bez toho, aby som ju chcel zmenit. A v tomto mi novy Climatronic trochu vadi, zarucujem ti, ze na dennom svetle to mas velky problem zistit z tych mikrocisielok okolo ovladaca, ono je to problem aj v noci, musis vyrazne preostrit zrak a chvilu nepozerat na cestu. Tento problem ani jeden starsi Climatronic nepoznal - ten prvy mal velky display (taky ako teraz vo FII a R) a dvojzonovy pekne citatelne samostatne displaye. Ja si myslim, ze je to vsetko len o vyrobnych nakladoch, takto usetrili zopar eurocentikov. Maverick: no v tomto sa nezhodneme, hmlovky svietiace cez den (byt na to urcene intenzitou svetla) nie su podla mna dvakrat efektnym riesenim. Ja by som ovela radsej prijal bi-xenon resp. bi-halogen a tam kde je teraz dialkac by som rad videl denne svetlo - ako to ma napr. Audi. Hmlovky nech ostanu hmlovkami. Aj taka funkcia corner v hmlovkach sa mi vidi ako zle a lacne riesenie.
Prosinec 30, 200816 r admiral: Tak na některých rádiích máš tu teplotu zobrazenou trvale viz třeba foto z tohodle fóra:
Prosinec 30, 200816 r George: aha vidis, to som nevedel, tieto nove radia este nemam tak v oku, ale kazdopadne, stale tam vidim jednu slabinu, ze ked je vypnute, tak ten zrejme udaj nezobrazuje... a ja obcas jazdim s vypnutym radiom
Prosinec 30, 200816 r admiral: No ono kdyz se to vezme uplne do detailu, tak nesviti mlhovky, ale svetlo pro denni sviceni umistene v jednom pouzdru s mlhovkou = samostatna parabolka a zarovka pro denni sviceni. Co se tyka bi-halogenu, ten je pouzit u FII/Room - vsichni (a predevsim majitele techto aut) vedi, kam to vedlo. Bixenon je neco jineho.
Prosinec 30, 200816 r No ony ty displaye na "starým" troniku taky nejsou žádná výhra, třeba v polarizovanejch slůňákách to není vidět vůbec, takže to si člověk nevybere.
Prosinec 30, 200816 r George: aha vidis, to som nevedel, tieto nove radia este nemam tak v oku, ale kazdopadne, stale tam vidim jednu slabinu, ze ked je vypnute, tak ten zrejme udaj nezobrazuje... a ja obcas jazdim s vypnutym radiom Fotka je z mýho mazla. Teploty z climatroniku to ukazuje pořád. Když vypneš rádio a máš zaplej klíček, zobrazuje se celej ten horní pruh, tzn. nastavení climatroniku, čas a venkovní teplota.
Prosinec 30, 200816 r Ale aspon u RS bude LED. Na 110% !!! Uz jsem videl RS naraznik z Cadence, ale ty led nevim nevim...radsi by meli dat ty zadni v LED jak mel autopal uz vyrobene ale zavrchli je pry kuli cene..
Prosinec 30, 200816 r Co se tyce tech dennich svetel, tak ja to beru hajko ohromne plus ze jsou zabudovane do mlhovek a jsou delane prave jen na to jedine... Prijde mi totiz naprosto stupidni svitit normalnimy svetly ve dne!! A zadni odrazky jsou taky velice fajn vec na FL! Pouze ty zadni lampy bez te odrazky cervene mi tam nesedi, ty si necham v autosalonu prehodit za puvodni nefaceliftovane...
Prosinec 30, 200816 r Uz jsem videl RS naraznik z Cadence, ale ty led nevim nevim...radsi by meli dat ty zadni v LED jak mel autopal uz vyrobene ale zavrchli je pry kuli cene.. podla mna to zavrhli, lebo Skoda nemoze mat zadne led subezne s Audi a VW...treba pockat...
Prosinec 30, 200816 r Marios kupujes novu Octavku ? ved na tejto nemáš veľa najazdené nie? aká výbava?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.