PROCHY603 Vloženo 2. Červen 2007 Sdílet Vloženo 2. Červen 2007 AHOJTE TIETO PARKOVACIE SENZORY SOM SI DAL NA AUTO. MONTAZ JEDNODUCHA SPOLAHLIVOST 100% CENA 50euro. navod na www.conrad.at Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 By mě zajímalo, kam jsi dal ten display, nemáš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 no právě, cena je zajímavá, ale kam bych dal ten display, to fakt netuším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 By mě zajímalo, kam jsi dal ten display, nemáš foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Taky přemýšlím nad tím, že bych si parkovacího asistenta pořídil. Ale mám trochu dilema, jestli si mám koupit s displejem, nebo bez a spoléhat se jen na akustický signály. Je pravda, že nevím kam bych ten displej v autě dal. Máte někdo asistenta bez displeje? Jak se vám s tím parkuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 TU SU FOTKY,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Taky přemýšlím nad tím, že bych si parkovacího asistenta pořídil. Ale mám trochu dilema, jestli si mám koupit s displejem, nebo bez a spoléhat se jen na akustický signály. Je pravda, že nevím kam bych ten displej v autě dal. Máte někdo asistenta bez displeje? Jak se vám s tím parkuje? moj nazor je ze akusticka signalizacia staci, ved to ma byt len pomoc pri odhade vzdialenosti za autom, alebo na odhalenie nahodnych predmetov za autom. ved aj napriek asistentovi, treba mat oci otvorene a necumet pri cuvani na display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Taky přemýšlím nad tím, že bych si parkovacího asistenta pořídil. Ale mám trochu dilema, jestli si mám koupit s displejem, nebo bez a spoléhat se jen na akustický signály. Je pravda, že nevím kam bych ten displej v autě dal. Máte někdo asistenta bez displeje? Jak se vám s tím parkuje? moj nazor je ze akusticka signalizacia staci, ved to ma byt len pomoc pri odhade vzdialenosti za autom, alebo na odhalenie nahodnych predmetov za autom. ved aj napriek asistentovi, treba mat oci otvorene a necumet pri cuvani na display CAU TUNAK. TEN DISPLEJ TI UKAZUJE VZDIALENOST OD PREKAZKY V CENTIMETROCH JAK PRAVU TAK AJ LAVU STRANU ZA AUTOM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Taky přemýšlím nad tím, že bych si parkovacího asistenta pořídil. Ale mám trochu dilema, jestli si mám koupit s displejem, nebo bez a spoléhat se jen na akustický signály. Je pravda, že nevím kam bych ten displej v autě dal. Máte někdo asistenta bez displeje? Jak se vám s tím parkuje? moj nazor je ze akusticka signalizacia staci, ved to ma byt len pomoc pri odhade vzdialenosti za autom, alebo na odhalenie nahodnych predmetov za autom. ved aj napriek asistentovi, treba mat oci otvorene a necumet pri cuvani na display CAU TUNAK. TEN DISPLEJ TI UKAZUJE VZDIALENOST OD PREKAZKY V CENTIMETROCH JAK PRAVU TAK AJ LAVU STRANU ZA AUTOM Zdravim,souhlasim s tunakem staci ta akusticka nebudu cumet dozadu a jeste pokukovat po displeji!Jestli budu stat od odbrubniku 10 nebo 15 cm mi je jedno! A kdyz si to s tou akustickou vychytas tak podle toho pipani vis kolik cm jeste mas!Muj osobni nazor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 Já mám senzory bez displeje a akustika bohate stačí.Ted jen přemýšlím jak napojit stlumení rádia při zařazení spátečky aby bylo to pípání lépe slyšet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 akustická signalizace je plně dostačující Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Tak třeba takhle !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tunak Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já mám senzory bez displeje a akustika bohate stačí.Ted jen přemýšlím jak napojit stlumení rádia při zařazení spátečky aby bylo to pípání lépe slyšet. ja mam ten pipak v B stlpiku skoro vo vyske hlavy a je to pocut dobre. ak chces, tak snad vsetky radia maju externe ovladanie MUTE, to by sa dalo vyuzit. chce to male "udelatko" aby parkovaci asistent MUTE aktivoval. myslim ze mute je aktivne ak sa ten vstup uzemni. viac informacii je urcite v manualu radia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Já mám senzory bez displeje a akustika bohate stačí.Ted jen přemýšlím jak napojit stlumení rádia při zařazení spátečky aby bylo to pípání lépe slyšet. ja mam ten pipak v B stlpiku skoro vo vyske hlavy a je to pocut dobre. ak chces, tak snad vsetky radia maju externe ovladanie MUTE, to by sa dalo vyuzit. chce to male "udelatko" aby parkovaci asistent MUTE aktivoval. myslim ze mute je aktivne ak sa ten vstup uzemni. viac informacii je urcite v manualu radia. Jo jo,tak nejak to plánuju udelat, ale ješte sem se k tomu vúbec nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 mam oboje,jak pipak,tak vzdalenost,ale stejne jak couvam,koukam do zrcatek a pipak pakupozorni na vzdalenost,kdybych mel kokat na diplay,tak bych musel couvat pomaleji,pipak uplne staci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mám Portman BS 400 s pípákem a je to tak, jak partya píše. Koukám do zp.zrcátek a couvám. Jinak je to jedna s nejlepších investicí, jakou jsem do auta udělal, bo je to parádička a zacouvám i tam, kde bych předtím ani nepomyslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášLPG Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Taky přemýšlím nad tím, že bych si parkovacího asistenta pořídil. Ale mám trochu dilema, jestli si mám koupit s displejem, nebo bez a spoléhat se jen na akustický signály. Je pravda, že nevím kam bych ten displej v autě dal. Máte někdo asistenta bez displeje? Jak se vám s tím parkuje? Mám perkovacího asistenta bez displeje a zatím dobrý, zvikám si na něj, mám octávku teprve týden, dřív jsem měl felicii. Jinak asisten super věc! myslím že pro ženské asi nej!!!! No možná ten displey by taky nebyl marnej ale kam ho dát že!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Mám Portman BS 400 s pípákem a je to tak, jak partya píše. Koukám do zp.zrcátek a couvám. Jinak je to jedna s nejlepších investicí, jakou jsem do auta udělal, bo je to parádička a zacouvám i tam, kde bych předtím ani nepomyslel Sice mám PS 037,ale jinak naprosto souhlasím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 diesel,kde sedá sehnat a za kolik tohle udělátko co máš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 diesel,kde sedá sehnat a za kolik tohle udělátko co máš ty? mel by to prodavat Jablotron http://www.jablotron.cz/autotechnika.php?p...hnika/parkovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 osobně bych portmana už nedal montoval jsem ho do tchánovy 406 1/2 roku super nastala zima a občas blbnul, pak leto celkem OK a od další zimy KO. na pohled vše OK. Vím o dalších třech co tak "fungují". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 diesel,kde sedá sehnat a za kolik tohle udělátko co máš ty? Mám ho od 23.10 2006 a naprosto v pohodě.Kupoval jsem ho tady http://www.dstechnik.cz/produkty/produkt.h...3d44df268d999ea Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 děkuju, jinak mne to ale odrazuje,i když je na to záruka,kdo by to furt vyndaval že?no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 děkuju,jinak mne to ale odrazuje,i když je na to záruka,kdo by to furt vyndaval že?no uvidíme. Ty jo.S tímhle přístupem by sis nemohl koupit NIC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 8. Červen 2007 Sdílet Vloženo 8. Červen 2007 osobně bych portmana už nedalmontoval jsem ho do tchánovy 406 1/2 roku super nastala zima a občas blbnul, pak leto celkem OK a od další zimy KO. na pohled vše OK. Vím o dalších třech co tak "fungují". Myslíš Portman všeobecně nebo konkrétní typ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.