Kais Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 Moje zavada je jen nekdy:( Zamknu auto a samo od sebe se rozblika, ale jen nekdy, treba hned nebo taky za hodinu a nebo vubec, deje se to tak jednou do mesice kdy s tim je treba 2 dny problem, driv se i rozhoukalo, ted uz jen blika Pripojil jsem to na VAGa ten mi nahodil chybu ze snimace na patych dveri, pak taky chybu v komunikaci k ŘJ, obe sporadicky. Proměřoval jsem to přes VAGA i osciloskopem Kdyz jedu pres BLOK hodnot tak pri odemykani klicem na patych dveri pise nesmyslny signal, ale pri porovnani na osciloskopu je stejny jako ten pri zamykani, coz je divny - u toho usuzuji ze s tim ma problem jednotka, ale zase mi je divny kdyz auto zamknu dalkacem tak se rozblika a v tehle fazi zamykani se ten snimac na dverich nespina (je to ten mikrospinac, ktery reaguje jen na klicek, na zamku je jeste jeden ktery udava polohu zda jsou dvere zamcene nebo zavrene) , ten se spina jen kdyz zamykam klicem rok vyroby 97, cislo jednotky: 1J0 959 799 AH, kodovani 04097. Nenapada nekoho co s tim je, případně co jeste zkusit??? Nebo jsem udelal nekde chybu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 3. Červen 2007 Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 je tam spínač kterej pozná jestli jsou dveře otevřený 97 rok by neměl mít komfortku AH ta přišla až koncem 1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 3. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Červen 2007 je tam spínač kterej pozná jestli jsou dveře otevřený97 rok by neměl mít komfortku AH ta přišla až koncem 1999 ano je tam mikrospinac ktery pozna zda otviram klickem nebo zaviram klickem na patych dverich. Pak tam je mikrospinac ktery rika jednotce zda jsou dvere zavrene nebo otevrene. Tuto jednotku mi vypsal VAG a ikdyz jsem ji vyndal tak to na ni pisou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 4. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku no jo ale to mi VAG vyhodi chybu ze tam spinac neni nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 4. Červen 2007 Sdílet Vloženo 4. Červen 2007 já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku no jo ale to mi VAG vyhodi chybu ze tam spinac neni nebo ne? spínač má dva stavy: sepnuto rozepnuto VAG si bude myslet že je furt zavřeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 6. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku no jo ale to mi VAG vyhodi chybu ze tam spinac neni nebo ne? spínač má dva stavy: sepnuto rozepnuto VAG si bude myslet že je furt zavřeno Dobre, zkusim ho vyhodit a promerit to znovu. Kamarad mi pujci novy na odzkouseni a uvidim co se stane. Blby je, ze to dela jednou za cas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kais Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku no jo ale to mi VAG vyhodi chybu ze tam spinac neni nebo ne? spínač má dva stavy: sepnuto rozepnuto VAG si bude myslet že je furt zavřeno Dobre, zkusim ho vyhodit a promerit to znovu. Kamarad mi pujci novy na odzkouseni a uvidim co se stane. Blby je, ze to dela jednou za cas. Tak jsem dnes odpojil svorkovnici u toho spinace a po pulhodine se auto zase na par minut rozblikalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Hele má to origo alarm? Já mám r.00, taky AH a tam zlobil origo alarm, resp. senzory hlídání vnitřního prostoru. Jen mi nikdo nedokázal říct jestli všechny AH mají v sobě alarm. Po odpojení senzorů se to uklidnilo ale na Vagu to tu chybu hlásí pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.