Přejít na obsah

ŘJ komfortu

Kais

Doporučené příspěvky

Moje zavada je jen nekdy:( Zamknu auto a samo od sebe se rozblika, ale jen nekdy, treba hned nebo taky za hodinu a nebo vubec, deje se to tak jednou do mesice kdy s tim je treba 2 dny problem,

driv se i rozhoukalo, ted uz jen blika

Pripojil jsem to na VAGa ten mi nahodil chybu ze snimace na patych dveri, pak taky chybu v komunikaci k ŘJ, obe sporadicky. Proměřoval jsem to přes VAGA i osciloskopem

Kdyz jedu pres BLOK hodnot tak pri odemykani klicem na patych dveri pise nesmyslny signal, ale pri porovnani na osciloskopu je stejny jako ten pri zamykani, coz je divny - u toho usuzuji ze s tim ma problem jednotka, ale zase mi je divny kdyz auto zamknu dalkacem tak se rozblika a v tehle fazi zamykani se ten snimac na dverich nespina (je to ten mikrospinac, ktery reaguje jen na klicek, na zamku je jeste jeden ktery udava polohu zda jsou dvere zamcene nebo zavrene) , ten se spina jen kdyz zamykam klicem

rok vyroby 97, cislo jednotky: 1J0 959 799 AH, kodovani 04097. Nenapada nekoho co s tim je, případně co jeste zkusit??? Nebo jsem udelal nekde chybu? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je tam spínač kterej pozná jestli jsou dveře otevřený

97 rok by neměl mít komfortku AH ta přišla až koncem 1999

ano je tam mikrospinac ktery pozna zda otviram klickem nebo zaviram klickem na patych dverich. Pak tam je mikrospinac ktery rika jednotce zda jsou dvere zavrene nebo otevrene. Tuto jednotku mi vypsal VAG a ikdyz jsem ji vyndal tak to na ni pisou.

Odkaz ke komentáři

já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku

no jo ale to mi VAG vyhodi chybu ze tam spinac neni nebo ne?

spínač má dva stavy:

sepnuto

rozepnuto

VAG si bude myslet že je furt zavřeno

Dobre, zkusim ho vyhodit a promerit to znovu. Kamarad mi pujci novy na odzkouseni a uvidim co se stane.

Blby je, ze to dela jednou za cas.

Odkaz ke komentáři

já bych ten spínač odpojil jestli zmyzí závada a pak bych zkoumal vedení / komfortku

no jo ale to mi VAG vyhodi chybu ze tam spinac neni nebo ne?

spínač má dva stavy:

sepnuto

rozepnuto

VAG si bude myslet že je furt zavřeno

Dobre, zkusim ho vyhodit a promerit to znovu. Kamarad mi pujci novy na odzkouseni a uvidim co se stane.

Blby je, ze to dela jednou za cas.

Tak jsem dnes odpojil svorkovnici u toho spinace a po pulhodine se auto zase na par minut rozblikalo

Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...