teče chladič + lambda - Motor 2.0 MPI - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

teče chladič + lambda

Mart-in

Doporučené příspěvky

zdravím,včera se mi pod autem (Octa 2,0i r.v.2002 s klimou) objevila loužička pod předním nárazníkem. Když jsem šahal zespodu na chladič tak byl mokrý. Předpokládám že teče. Nevíte dají se chladiče opravovat nebo je lepší koupit nový a kolik nový stojí?

Je možné aby byla vadná lambda sonda a při tom vůz prošel na emisích? Diagnostika mi vyhazuje chybu 16804 malá účinnost katalyzátoru a lambda že nereguluje, drží pořád jednu hodnotu,přitom jsem byl změřit emise a výsledek byl OK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem si kdysi koupil takovej pripravek od Sonaxu - menoval se "Kuhler Dichtung" :) kterej nalijes do chladice a ono by to melo zacelit maly diry zalezi jak moc je prasklej.Diry jak palec ti to ale nespravi.Stejne ho jednou budes muset vymenit jako ja...

Ale muzes ho zkusit

Editováno: , autor: Planeta
Odkaz ke komentáři

od toho jsem byl docela zrazován,prý pořád lejel leješ až to oddělá i topení. Já ho klidně vyměním,jen mě zajímá případná cena na kolik to asi vyjde a zda jsem případně schopen si to vyměnit sám.

Jakou lambda sondu by jste doporučili do dvoulitru benzínu?

Odkaz ke komentáři

Mart-in napsal:
zdravím,včera se mi pod autem (Octa 2,0i r.v.2002 s klimou) objevila loužička pod předním nárazníkem. Když jsem šahal zespodu na chladič tak byl mokrý. Předpokládám že teče. Nevíte dají se chladiče opravovat nebo je lepší koupit nový a kolik nový stojí?

Je možné aby byla vadná lambda sonda a při tom vůz prošel na emisích? Diagnostika mi vyhazuje chybu 16804 malá účinnost katalyzátoru a lambda že nereguluje, drží pořád jednu hodnotu,přitom jsem byl změřit emise a výsledek byl OK.

http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14199

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...