luckyluck Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Dokáže mi někdo s jistotou říct, jak je to s dálniční známkou při výměně čelního skla..?! Mám nárok na novou (a jak) nebo mám smůlu?! Ď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkonf Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Vetšinou jí umí v autosklech bez újmy přelepit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miressek Vloženo 5. Červen 2007 Sdílet Vloženo 5. Červen 2007 Případně by ti jí měli na poště za mírný (tuším 50K) poplatek vyměnit za novou. Musíš přinést tu původní ze skla (její podstatnou část) a samozřejmě kupón. Zatím sem neměl příležitost vyzkoušet, někde sem to vyčet když mi hrozila nutnost shánění nový známky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Případně by ti jí měli na poště za mírný (tuším 50K) poplatek vyměnit za novou. Musíš přinést tu původní ze skla (její podstatnou část) a samozřejmě kupón.Zatím sem neměl příležitost vyzkoušet, někde sem to vyčet když mi hrozila nutnost shánění nový známky... mam odzkouseno uz 2x fungujeto prijdes na postu s kuponem a znamkou ze skla podstatnou casti vyplnis lejstro zaplatis 50 kc a za 5 min mas znamku novou a jdes dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvin Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 ty autoskla jsou ale dobrý podniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trcka Vloženo 9. Červen 2007 Sdílet Vloženo 9. Červen 2007 Taky jsem už dvakrát měnil na poště. 50Kč a 10 minut a nikdo se moc neptal a to sem jednou měnil při prodeji auta a nahlasil sem výměnu skla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.