Přejít na obsah

trcka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    271407542

Oznámení trcka

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Asi ma vice funkci, ale asi by se sama zapinat nemela. Na co by tam bylo to tlacitko.
  2. Až bude čas tak to udělám, zatím sem vytáhl pojistku od klimy a je klid. Stejně se ochladilo.
  3. Mám Fabku Combi SDI 2003 s klimatizací. Po kazdem nastartovani se mi klimatizace zapne a přitom zapla neni a čudlik nesviti. Pokud ji zapnu tak sviti vypnu-nesviti ale stále jede. Vypne se až když vypnu ventilátor. Klimatizace jinak fungije uplně normalně, včetně regulace. Všem většinou nejde a takovy problem sem tady nenašel. Dík Trcka
  4. Pokud jedu po docela rovném terénu těch 100km/h na tempomat tak je spotreba 3.8l (3,5 - 4,0). Jezdím dva roky a moje průměrná spotřeba je 4,6l. Jezím vše město, dálnice a mimo. Mimo obec jezdím podle tachometru 100km/h a po dalnici 140km/h dle tachoše, obec 60km/h. V autě sedí většinou 4 osoby. Nejsem ani brzda provozu ani blázen. Jezím hlavně na 5 rychlostní stupeň od 50 - 160 Km/h a co to de na tempomat. Jsem spokojen i s výkonem na jízdu to bohatě stačí a aspoň to nenutí člověka riskovat! :)
  5. Až pojedu někam dál tak to změřím.
  6. Kratší sice je a mnoha lidem to může vadit, ale mi to právě vyhovuje. Loket na opěrce a ruku jemně na řadičce a dobře se řadí. Každý máme jiný vkus a potřeby. Cena jinak víc než dobrá.
  7. Taky jsem už dvakrát měnil na poště. 50Kč a 10 minut a nikdo se moc neptal a to sem jednou měnil při prodeji auta a nahlasil sem výměnu skla.
  8. Posílám pár fotek, je to jen mobilem takže kvalita nic moc.
  9. Mam šedou stone, dava se to do čtvercove diry kde je kulaty otvor na napoje a vypada to normalně.
  10. Mám ji v aute už 10měsíců, drží dobře a jsem spokojen. Můžu doporučit.
  11. Tak jsem taky stasnym uzivatelem Maxiku. Vse funguje jak ma, dokonce i chyby to pise v cestine. Jen by mne zajimalo zda info RDS se zobrazuje jen s orig radiem nebo je mozno rozchodit i jinou znacku. Diky
×
×
  • Vytvořit nový...