Rodsten Vloženo 6. Červen 2007 Sdílet Vloženo 6. Červen 2007 Dneska jsem si po 14 dnech přivezl auto ze servisu po drobné kolizi s plotem. S opravou a provedením jsem spokojen, auto bylo dokonce perfektně naleštěné a vevnitř umyté a navoňané, jako by šlo nové ze salonu.... Přece jen jsem našel 2 věci, které bych poupravil, ale nechce se mi to dávat na reklamačku do servisu. 1/ Zadní stěrač je teď o trochu víc výše než předtím a vidím jej ve zpětném zrcátku. Předtím byl na tom černém okraji. Stačí jen povolit matku, vytáhnout a posunout níž, nebo nějak jinak ? 2/ Dali tam novou těsnící gumu, pod kterou se dávají třeba přičníky /pokud nejsou hagusy/, tu, která vede ze předu do zadu pod střechou. Ve dvou místech guma nedoléhá a nejde ji přilepit. Stejný problém jsem měl i u nového auta. Tehdy jsem to dal opravit. Dali tam trochu nějakého lepidla a stáhli na pár hodin isolepou. Mně spíše zajímá, jaké lepidlo lze na toto použit, tedy aby držela guma na karoserii, ale tak, aby jí v případě výměny šlo odlepit. Co poradíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodsten Vloženo 7. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 Fakt nikdo neví jakým lepidlem nebo jak nejlépe přilepit těsnící gumu ke karoserii ? Nechce se mi s tím do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 1. ano 2. imediately reklamovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 7. Červen 2007 Sdílet Vloženo 7. Červen 2007 obojí reklamovat s tím, že jim tu reklamaci uzavřeš pochvalou, že jinak je to na 100% ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 gumu ke karoserii přilepi dobře sekundový gelový loctite (nevim jestli ten co se prodava v tesku a podobně je ten samy co se prodava v trochu většim balení v profi obchodech - ja něco podobnýho lepil tim z profi obchodu a drži pervektně) - pokud by v budoucnu byl problem s odlepenim tak stači použit horkovzdušnou pistoli a vono to povoli. ale jinak taky na reklamačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.