Přejít na obsah

Pár drobných oprav

Rodsten

Doporučené příspěvky

Dneska jsem si po 14 dnech přivezl auto ze servisu po drobné kolizi s plotem. S opravou a provedením jsem spokojen, auto bylo dokonce perfektně naleštěné a vevnitř umyté a navoňané, jako by šlo nové ze salonu....

Přece jen jsem našel 2 věci, které bych poupravil, ale nechce se mi to dávat na reklamačku do servisu.

1/ Zadní stěrač je teď o trochu víc výše než předtím a vidím jej ve zpětném zrcátku. Předtím byl na tom černém okraji. Stačí jen povolit matku, vytáhnout a posunout níž, nebo nějak jinak ?

2/ Dali tam novou těsnící gumu, pod kterou se dávají třeba přičníky /pokud nejsou hagusy/, tu, která vede ze předu do zadu pod střechou. Ve dvou místech guma nedoléhá a nejde ji přilepit. Stejný problém jsem měl i u nového auta. Tehdy jsem to dal opravit. Dali tam trochu nějakého lepidla a stáhli na pár hodin isolepou. Mně spíše zajímá, jaké lepidlo lze na toto použit, tedy aby držela guma na karoserii, ale tak, aby jí v případě výměny šlo odlepit. Co poradíte ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

gumu ke karoserii přilepi dobře sekundový gelový loctite (nevim jestli ten co se prodava v tesku a podobně je ten samy co se prodava v trochu většim balení v profi obchodech - ja něco podobnýho lepil tim z profi obchodu a drži pervektně) - pokud by v budoucnu byl problem s odlepenim tak stači použit horkovzdušnou pistoli a vono to povoli.

ale jinak taky na reklamačku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...