Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, potřeboval bych poradit, zda koupit radši O1 1.9 TDi 81kW L&K kombi za cca 180t, nebo radši nové auto za cca 280t ( např Ford Fiesta, KIA Cerato....).

Octavia je rok 99, najeto 350tkm

Zdravím, potřeboval bych poradit, zda koupit radši O1 1.9 TDi 81kW L&K kombi za cca 180t, nebo radši nové auto za cca 280t ( např Ford Fiesta, KIA Cerato....).

Octavia je rok 99, najeto 350tkm

Nejsem zadnej expert pres tohle, ale 350 tkm je uz trochu dost. A novy auto, je novy auto - zaruka, atd.

Koupil bych LaK za 280tis ;)

koupil bych nove,pokud hodne jezdis,pokud 5tis za rok,tak ojete

Jak říkáš!!! :palec2: :palec2:

Jak říkáš!!! :palec2: :palec2:

Určitě, za ty prachy musí být LaK se vším co jde...

nové,hm,tak ještě fábku,ale forda nebo kiu :ble:doh:smich:

To myslíš jako vážně, 350 tkm? Pozor, Oktávka není Scania .... tahač je po těchto kilometrech možná tak akorát zajetý, ale Okta skoro na odpis

Za těch 180 litrů seženeš Oktávky stejného ročníku s třetinovým nájezdem nebo jiné ojetiny podobné třídy o pár let mladší v "plné palbě".....

L&K za 280kkc

• Autor
L&K za 280kkc

hmm, jenže jak můžu vědět, že ta Octáva za 280t nemá najeto 400tkm a že je v lepším stavu, než ta co chci koupit...?

To už je podle mne lepší koupit nové auto, kde mám jistotu...

99 za 280 bych nikdy nekoupil

Sak na zacatku pises oktu za 180 nebo snad ne? v tom pripade mas docela velky rozstrel auto za 180 a 280 je rozdil nebo ne?

Laurina bych bral a taky ho mam ale s takovyma km tak za 150-160

ta Laurina je draha, a ještě když si uvědomíš, že má něco stočeno........... fuck ...nebrat

aha,sorry,špatně jsem četl

• Autor
ta Laurina je draha, a ještě když si uvědomíš, že má něco stočeno........... fuck ...nebrat

cena ted je 170t a stočeno nemá určitě nic (celou dobu jsem s ní jezdil)

je v ní druhý motor (první se rozpadl když měl najeto 300tkm)

Upraveno od kliste84

je za 170t a stočeno nemá určitě nic (celou dobu jsem s ní jezdil)

je v ní druhý motor (první se rozpadl)

ja ji kupoval v zime za 180 a kazdy kdo ji uvidi rika dobrej kup.zalezi jak vypada lak intros atd.Jestli je v plne palbe,zachovala

a ty najedes 10tis rocne tak hups po ni.

• Autor
Sak na zacatku pises oktu za 180 nebo snad ne? v tom pripade mas docela velky rozstrel auto za 180 a 280 je rozdil nebo ne?

Laurina bych bral a taky ho mam ale s takovyma km tak za 150-160

rozstřel to je velký, to jo, ale právě mi jde o to, jestli koupit ojeté auto nebo nové, do kterého pak nebudu muset dávat peníze...

Jiné ojeté než tohle bych nechtěl, protože jsem s ním jezdil, takže vím co bylo měněno a co se může pokazit (jiné sice může na pohled vypadat hezky, ale nikdy nezjistím, kolik má najeto a jak se s ním jezdilo. Proto bud tohle nebo nové...).

Ani náhodou - nekupovat

Nove auto, ale asi nee KIA atd... Ale nove je proste nove...

Takže pokud tomu dobře rozumím, tak motor je druhý a ten má nalítáno kolik 50t nebo už měl něco i před tím???

V tom případě je v Octě 50tkm. Pokud je to tak tak bych do toho i šel, protože pokud vydrží motor, tak snad i zbytek auta!!! :palec2:

• Autor

Takže pokud tomu dobře rozumím, tak motor je druhý a ten má nalítáno kolik 50t nebo už měl něco i před tím???

V tom případě je v Octě 50tkm. Pokud je to tak tak bych do toho i šel, protože pokud vydrží motor, tak snad i zbytek auta!!! :palec2:

Jo, je to přesně jak říkáš, akorát ten motor předtím jezdil. Prý na něm bylo tak 40tkm... (ale kdoví...)

sel bych do noveho - "nalepka" LaK je sice lakadlo, ale rocnik 99.... :feve:

Za 170 je to v pohode, ale rataj dalsich 40-50 na "ostatok" Auto totiz nie je iba motor. Prevodovka, spojka, poloosi, posilovac riadenia, silentbloky, pruziny...hadam jednie mozno prevodovka vydrzi, inak by som vsetko menil. A meneny bol len motor, alebo aj turbo ???

• 2 týdny později...

Bratranek si ted koupil Pasata.. za 270tis ...1.9 96 kw .rok 2001 najeto poctiviich 112tis km... plna palba..aj kuze..proste.. krasa...ale neeni to skodofka:-P

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.