_GK_ Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 (editace) Mám firemní Fábii Praktik mám schválenej nákup centrálu, ale řídící jednotka originální centrál nepodporuje. Má někdo zkušenost s tímto vypadá to lehce pokud by byli fotky předních a zadních dvěří budu rád P.S. Praktik nepraktik centrál bude na všech dvěřích i těch z fabriky zamčených. http://www.tuningshop.cz/centralni-zamykani-skoda-fabia.htm Editováno: 12. Červen 2007, autor: _GK_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 No prečo nie? je to pre FABIU pripravene takže s montažou by nemal byť problem ako môže byť na univerzaloch takže OK. Každopádne keby si ťahal origo komfortku a kabeláž do do zámkov narobil by si sa viac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 12. Červen 2007 Sdílet Vloženo 12. Červen 2007 Pozri sem : http://www.levnealarmy.cz/centralni-zamyka...a-detail-42.htm a otvor si uživatelsky navod maš tam aj foto.Ja to mám asi pol roka zatial OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 sorry za OT, ale pořiď si raději rooma praktika, cena je stejná, jednoho nového jsme brali pro montéry, s centrálem, hagusy, 2xbag, ABS za 249.000,- a hlavně - má otvírací všechny dveře a dá se do něj vlízt - je vyšší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_GK_ Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 sorry za OT, ale pořiď si raději rooma praktika, cena je stejná, jednoho nového jsme brali pro montéry, s centrálem, hagusy, 2xbag, ABS za 249.000,- a hlavně - má otvírací všechny dveře a dá se do něj vlízt - je vyšší. Tak to porad mému šéfovi Já to uvítám i když mám 1.9SDI s 246 000 km, ale jezdí furt moc dobře jen je potřeba se o něj postarat na oplátku je můj non-stop. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.