Publikováno Červen 13, 200718 r Ahoj, mám tady takovej hlavolam a nikdo si s tím zatím neví rady (včetně mě) Prej to má řešení. Tady jsou pravidla: - musíte do každého domku zavést plyn, vodu a elektriku - vedení nesmíte vést z jednoho baráku k druhému, ale každé musí být zvlášť - a to hlavní nakonec: vedení se nesmí nikde křížit! Pokud řešení již z dřívějška znáte, tak ho sem prosím nedávejte. Zajímalo by mě, jestli to někdo dokáže vyřešit. Já jsem po asi třech popsaných A4 skončil
Červen 13, 200718 r Ahoj, mám tady takovej hlavolam a nikdo si s tím zatím neví rady (včetně mě) Prej to má řešení.Tady jsou pravidla: - musíte do každého domku zavést plyn, vodu a elektriku - vedení nesmíte vést z jednoho baráku k druhému, ale každé musí být zvlášť - a to hlavní nakonec: vedení se nesmí nikde křížit! Pokud řešení již z dřívějška znáte, tak ho sem prosím nedávejte. Zajímalo by mě, jestli to někdo dokáže vyřešit. Já jsem po asi třech popsaných A4 skončil No riesim to a som s toho uz pomali na nervy vzdy jedno chyba .. sakrisss
Červen 13, 200718 r Autor Ahoj, mám tady takovej hlavolam a nikdo si s tím zatím neví rady (včetně mě) Prej to má řešení.Tady jsou pravidla: - musíte do každého domku zavést plyn, vodu a elektriku - vedení nesmíte vést z jednoho baráku k druhému, ale každé musí být zvlášť - a to hlavní nakonec: vedení se nesmí nikde křížit! Pokud řešení již z dřívějška znáte, tak ho sem prosím nedávejte. Zajímalo by mě, jestli to někdo dokáže vyřešit. Já jsem po asi třech popsaných A4 skončil No riesim to a som s toho uz pomali na nervy vzdy jedno chyba .. sakrisss Jooo, to znám.
Červen 13, 200718 r Už to mám. Ale vodu jsem kreslil z druhé strany papíru. Vedl jsem ji v ZEMI. To je logické, aby nezamrzla.
Červen 13, 200718 r Už to mám. Ale vodu jsem kreslil z druhé strany papíru. Vedl jsem ji v ZEMI. To je logické, aby nezamrzla. lol
Červen 13, 200718 r Autor Troufale tvrzeni: Nejde to. Ha, to říkal i táta. Já myslím, že v tom musí bejt nějakej fígl nebo co.
Červen 14, 200718 r Autor rolbar > Nejsem si jistej, jestli to může bejt takhle. Spíš myslím, že ne, protože ty vedení nejsou spojený
Červen 15, 200718 r http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf http://www.mathforum.org/dr.math/fa...3utilities.html http://en.wikipedia.org/wiki/Water%2C_gas%2C_and_electricity
Červen 15, 200718 r Proč to nemá řešení??Inženýrské sítě se vedou v zemi,každá v jiné hloubce a nesmí se křížit.A jdou paralelně,takže no problem
Červen 16, 200718 r jasně že má ,ukaž to někomu kdo staví domy a ten ti hned nakreslí jak to je Ten jo, ale tam je ten třetí rozměr, co tady použít nemůžeš..
Červen 20, 200718 r Sakra, jak k tomu baráku dostat tu poslední trubku??? podle mě ve 2D to nejde Já se přiznám, že jsem to nezkoušel, ale píšou to i na Wikipedia, a těm věřím PS: Jinak jsem si pane Jakr dovolil přinést pár těšniček z vlastní zahrádky a smazat váš zdvojený příspěvek
Červen 20, 200718 r Sakra, jak k tomu baráku dostat tu poslední trubku??? podle mě ve 2D to nejde Já se přiznám, že jsem to nezkoušel, ale píšou to i na Wikipedia, a těm věřím PS: Jinak jsem si pane Jakr dovolil přinést pár těšniček z vlastní zahrádky a smazat váš zdvojený příspěvek ale já dvakrát nepsal, tak co to? asi jsem magor nebo je teplo, a teplo je, takže jsem magor z tepla, lepší než teplej magor, díky, a už nebudu pít
Červen 20, 200718 r Podle toho,jak se to musí dělat to jde.Každé vedení je v jiné hloubce a je paralelně,takže odbočky ke každému domu
Červen 20, 200718 r Podle toho,jak se to musí dělat to jde.Každé vedení je v jiné hloubce a je paralelně,takže odbočky ke každému domu To ano ve 3D, ale jak to udělat přímo na té adrese, kterou zde kdosi vložil. Na papíře bych toho počmáral moc.
Červen 20, 200718 r Jo, tu adresu sem dal Colins. Tam to pořád zkouším a nějak mi pořád chybí jedna trubka, ale myslím, že to takhle fakt asi nejde.
Červen 21, 200718 r Vzdyt je to uplne trivialni tak to řešení vybal, ale ono bude spíš než triviální tak třidé
Červen 21, 200718 r Vzdyt je to uplne trivialni tak to řešení vybal, ale ono bude spíš než triviální tak třidé Zadne 3D to neni .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.