Václav Š. Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ahoj, mám tady takovej hlavolam a nikdo si s tím zatím neví rady (včetně mě) Prej to má řešení. Tady jsou pravidla: - musíte do každého domku zavést plyn, vodu a elektriku - vedení nesmíte vést z jednoho baráku k druhému, ale každé musí být zvlášť - a to hlavní nakonec: vedení se nesmí nikde křížit! Pokud řešení již z dřívějška znáte, tak ho sem prosím nedávejte. Zajímalo by mě, jestli to někdo dokáže vyřešit. Já jsem po asi třech popsaných A4 skončil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magero Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ahoj, mám tady takovej hlavolam a nikdo si s tím zatím neví rady (včetně mě) Prej to má řešení.Tady jsou pravidla: - musíte do každého domku zavést plyn, vodu a elektriku - vedení nesmíte vést z jednoho baráku k druhému, ale každé musí být zvlášť - a to hlavní nakonec: vedení se nesmí nikde křížit! Pokud řešení již z dřívějška znáte, tak ho sem prosím nedávejte. Zajímalo by mě, jestli to někdo dokáže vyřešit. Já jsem po asi třech popsaných A4 skončil No riesim to a som s toho uz pomali na nervy vzdy jedno chyba .. sakrisss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Ahoj, mám tady takovej hlavolam a nikdo si s tím zatím neví rady (včetně mě) Prej to má řešení.Tady jsou pravidla: - musíte do každého domku zavést plyn, vodu a elektriku - vedení nesmíte vést z jednoho baráku k druhému, ale každé musí být zvlášť - a to hlavní nakonec: vedení se nesmí nikde křížit! Pokud řešení již z dřívějška znáte, tak ho sem prosím nedávejte. Zajímalo by mě, jestli to někdo dokáže vyřešit. Já jsem po asi třech popsaných A4 skončil No riesim to a som s toho uz pomali na nervy vzdy jedno chyba .. sakrisss Jooo, to znám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Už to mám. Ale vodu jsem kreslil z druhé strany papíru. Vedl jsem ji v ZEMI. To je logické, aby nezamrzla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Už to mám. Ale vodu jsem kreslil z druhé strany papíru. Vedl jsem ji v ZEMI. To je logické, aby nezamrzla. lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Troufale tvrzeni: Nejde to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 13. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 Troufale tvrzeni: Nejde to. Ha, to říkal i táta. Já myslím, že v tom musí bejt nějakej fígl nebo co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Červen 2007 Sdílet Vloženo 13. Červen 2007 je to blbost, ale co kdyby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 14. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 rolbar > Nejsem si jistej, jestli to může bejt takhle. Spíš myslím, že ne, protože ty vedení nejsou spojený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červen 2007 Sdílet Vloženo 14. Červen 2007 Podľa teórie grafov zadaná úloha riešenie NEMÁ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 http://www.supuzzle.com/supuzzle.swf http://www.mathforum.org/dr.math/fa...3utilities.html http://en.wikipedia.org/wiki/Water%2C_gas%2C_and_electricity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Červen 2007 Sdílet Vloženo 15. Červen 2007 Proč to nemá řešení??Inženýrské sítě se vedou v zemi,každá v jiné hloubce a nesmí se křížit.A jdou paralelně,takže no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 Tak má to teda řešení nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 jasně že má ,ukaž to někomu kdo staví domy a ten ti hned nakreslí jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Červen 2007 Sdílet Vloženo 16. Červen 2007 jasně že má ,ukaž to někomu kdo staví domy a ten ti hned nakreslí jak to je Ten jo, ale tam je ten třetí rozměr, co tady použít nemůžeš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Sakra, jak k tomu baráku dostat tu poslední trubku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Sakra, jak k tomu baráku dostat tu poslední trubku??? podle mě ve 2D to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Sakra, jak k tomu baráku dostat tu poslední trubku??? podle mě ve 2D to nejde Já se přiznám, že jsem to nezkoušel, ale píšou to i na Wikipedia, a těm věřím PS: Jinak jsem si pane Jakr dovolil přinést pár těšniček z vlastní zahrádky a smazat váš zdvojený příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Sakra, jak k tomu baráku dostat tu poslední trubku??? podle mě ve 2D to nejde Já se přiznám, že jsem to nezkoušel, ale píšou to i na Wikipedia, a těm věřím PS: Jinak jsem si pane Jakr dovolil přinést pár těšniček z vlastní zahrádky a smazat váš zdvojený příspěvek ale já dvakrát nepsal, tak co to? asi jsem magor nebo je teplo, a teplo je, takže jsem magor z tepla, lepší než teplej magor, díky, a už nebudu pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Podle toho,jak se to musí dělat to jde.Každé vedení je v jiné hloubce a je paralelně,takže odbočky ke každému domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Podle toho,jak se to musí dělat to jde.Každé vedení je v jiné hloubce a je paralelně,takže odbočky ke každému domu To ano ve 3D, ale jak to udělat přímo na té adrese, kterou zde kdosi vložil. Na papíře bych toho počmáral moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Jo, tu adresu sem dal Colins. Tam to pořád zkouším a nějak mi pořád chybí jedna trubka, ale myslím, že to takhle fakt asi nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Vzdyt je to uplne trivialni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Vzdyt je to uplne trivialni tak to řešení vybal, ale ono bude spíš než triviální tak třidé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Vzdyt je to uplne trivialni tak to řešení vybal, ale ono bude spíš než triviální tak třidé Zadne 3D to neni . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.