mischicka Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Klid ferdo, jeho nově založené téma jsem mu smazal a když má pocit, že nečtením a ptaním se získá odpověď, je to jeho problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
floky4428 Vloženo 20. Březen 2009 Sdílet Vloženo 20. Březen 2009 Já si myslím, že tohle téma je komplet k smáznutí...Copak nikdo není schopnej si přečíst návod k té navigaci...Tak píšou tam: Že pokud je navi zablokovaná odblokuje se až po 60 minutách při zapnutém zapalování... to je složitost, hlavně, že se tady maže kde co a pak je tady takovéhle téma úplně o ničem a je to OK... odkaz na manuál: http://ws.skoda-auto.com/download/CZE/docu...on/Nexus_A5.pdf strana 5 Ps. Těch 60 minut neurychlí nic ani servis...pokud se k tomu postaví jako správnej servis tak to je hodina práce mechanika... dnes som bol v servise tak mi ho tam odblokovali. čo sa týka tých 60-minút,áno máš pravdu ale v manuáli nie je napísané že musia byť kľúče v zapalovaní. keby som to vedel včera,tak som nemusel dnes cvakať v servise 30eur.(asi tá hodina mechanika) ale aj tak som rád že to rádio ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tony350z Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 JE to maximalne neseriozne si myslim !!! ak si kupis auto, kupujes si s nim aj radio !! je to tvoj majetok kod ti maju dat na nejakej karticke ! alebo zadarmo vycitat a nema sa platit nic !! odo mna dnes pytali 40 EUR !!!! je to s prepacenim svinstvo !!! jaka ochrana pred kradezou... hlavne zarobkova cinnost je to ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igi1996 Vloženo 12. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2017 Prosim vas nemožem nasjt kod na Sypmhony 1U0035156E SKZAZ7D1605998 Made in Germany Made by Technisat Poradte prosimmm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirikz Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Zajeď do autorizovaného servisu, tam ti kód řeknou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk93 Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Zdravim pani, tak ako to teda je stym kodom v aute pamata si ho auto?? Nedavno som kupil octaviu 2, mam aj manual od radia no kod neni nikde, bojim sa ked sa mi vybije baterka alebo ju budem menit ze bude chciet odo mna kod, tu som vycital vyssie vraj si auto zapamata kod tak co je na tom pravdy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 pôvodné rádio v pôvodnom aute funguje aj po odpojení normálne tak v 99% prípadov ... ak nie tak PIN ti zistia online v Škodovke , treba TP a občiansky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk93 Vloženo 9. Duben 2020 Sdílet Vloženo 9. Duben 2020 Ano je origos od nova v aute, tak dik za radu Nebudem spekulovatvypinat a zapinat baterku a skusat to ale do buducna ked sa baterka vybije tak vtesy uvid8me ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubyk93 Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 chcel som sa ešte spýtať.... autoradio škoda stream mp3.... prehráva to aj mp3 z cd ???? viete mi dakto povedať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 10. Duben 2020 Sdílet Vloženo 10. Duben 2020 Ano, o tom to prave je. Odkud jinud by to jinak mp3 prehravalo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jan cervenak Vloženo 13. Června Sdílet Vloženo 13. Června Dobri den mozete mi pomoc ako zistit kod na radio SKZ1 Z318173505 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.