Červen 20, 200718 r No já si myslím, že hovoříme všichni v čistém... taky jsem psal o čistém, ono by bylo taky dobře vědět, kolik komu je let a jak dlouho pracuje, já pracuju 18 let
Červen 20, 200718 r Autor Me to prijde ze delam uz snad 70 let... Pritom trvaly pracovni pomer mam 11 let Něco takového jsem chtěl taky napsat
Červen 20, 200718 r pro mě osobně je to 30 tis... když je člověk sám... sice to nemám, ale chybí mi do toho jen trocha, tak jsem spokojen. Navíc mě práce baví a nemusim kvůli tomu bouchat přesčasy ve fabrice... Ovšem kdybych měl manželku na mateřský tak 30 je doooost mááálo!!!! No tak to teda pánové nechápu, co máte za profese, nebo v čem podnikáte. A taky nechápu jestli mluvíte v hrubém, nebo čistém. Kdybych Vám ukázal svůj příjem, tak by jste se asi pěkně podivily. Navíc jsme 3 členná rodina.... To jako bereš hodně moc a nebo hodně málo? K těm manažerům v ČEZU......Je pohoda být manažerem ve státním podniku, který má monopol... To by zvládnul skoro každý.
Červen 21, 200718 r tak ukaž ,at víme o čem mluvíš no tak ukazovat asi nebudu, ale 30000 čistého by bylo krásné. Tady u nás by jste určitě nenašli moc lidí, kteří mají víc než těch 30000 v čistém. Lepší ale je se vyjadřovat v hrubém
Červen 21, 200718 r tak ukaž ,at víme o čem mluvíš no tak ukazovat asi nebudu, ale 30000 čistého by bylo krásné. Tady u nás by jste určitě nenašli moc lidí, kteří mají víc než těch 30000 v čistém. Lepší ale je se vyjadřovat v hrubém Tak ukaž, nedělej tajnosti
Červen 22, 200718 r tak ukaž ,at víme o čem mluvíš no tak ukazovat asi nebudu, ale 30000 čistého by bylo krásné. Tady u nás by jste určitě nenašli moc lidí, kteří mají víc než těch 30000 v čistém. Lepší ale je se vyjadřovat v hrubém Tak ukaž, nedělej tajnosti Téma zní: Jaký je podle Vás adekvátní příjem, ne: jaký máte příjem? Jinak s adekvátním příjmem nevím, protože se stoupajícími příjmy mohou růst taky Vaše nároky a mohli by jsme jít tak do nekončna....
Červen 23, 200718 r takový,a´t se nažeru,vyseru,zaplatím inkaso,zaletím na dovču a něco málo ušetřím.V Mercedesu jezdit nemusím.
Červen 23, 200718 r Tak jsem se tim prokousal od zacatku, zajimavy cteni, ja myslim, ze za 25 cistyho se da zivit manzelka na matersky, pronajem bytu a jedno maly dite, ale je to tak tak. Tim zivit myslim, ze dite ma vse, co potrebuje a pro dospely to neni zivoreni. Ja osobne podnikam, programuju weby + sprava siti atp. + k tomu rok e-shop s nahradnima dilama na Skoda. Je mi 25, pracuju 7 let, z toho podnikam asi 3,5 roku. Zezacatku strasnej strach, ale kdyz jsem ve 2004 videl, ze memu zamestnavateli tahnu celou firmu a 80% zisku jde jemu, proste jsem to zkusil a dneska jsem za to rad. Jinak nevim, kolik vydelavam, protoze se mi prolinaji firemni a soukrome vydaje, navic kvuli danim umele snizuju prijem. Mam pritelkyni, byt v pronajmu, do roka bysme radi do svyho a ja verim, ze dily, ktery v ty dobe uz snad bude delat nakej zamestnanec, si vydelaji na sebe + budou platit hypoteku a ja budu zase delat jen to svy, protoze se fakt honim a delam jak pes. Na druhou stranu vim, ze nezivorime a mame se dobre. Jinak tem, co jsou sami a utrati 40 mesicne a ostatnim se divi, jak s 15ti vyjdou se zenou a deckem, doporucuju, at si pisou kazdou korunu, ono kdyz se na to na konci mesice podivaji, uvidi, ze 40% jsou vyhozeny penize, sam jsem to tak delal. I kdyby to melo byt jen pro info, je to pak zajimavy cteni. Znam rodinu, co ma 20 mesicne, zivi pronajem v centru Plzne a tri deti, no a kdyby nebyli oba kuraci , myslim, ze jsou na tom docela dobre.
Červen 24, 200718 r adekvátní příjem podle mě neexistuje... Nezáleží na výši platu, vždycky budeš chtít víc... :-) Dělám 12 let a beru cca 8x víc, než za kolik jsem poprvé nastupoval. Ale pořád jsem přizdisráč na to, abych si vzal hypotéku...
Červen 24, 200718 r Tak jsem se překouknul...magistr stojí 50 ročně co studuješ? Mám stejnou cenu... Což mi připomíná, že už týden nosím v kapse složenku
Červen 24, 200718 r Tak jsem se překouknul...magistr stojí 50 ročně co studuješ? Mám stejnou cenu... Což mi připomíná, že už týden nosím v kapse složenku Vysoká školo finanční a správní....no já mám 30.6 splatnost také, ale vejplata ještě nepřišla ...ale oni počkaj:)
Červen 26, 200718 r Jo ještě takovej dotázek. Bral si někdo hypotéku? Když si vemu třeba 2 000 000 kolik třeba za 15 let zaplatím navíc. Včetně poplatků za smlouvy, splácení atd.??? Díky na 2 250 000 to bylo tušim 900 000 navíc No tak teď budu sprostej. To sou kurvy nenažraný! Už je mi lépe Na tohle ti jde odpovědět jen jedno jediné: Nikdy tě nikdo nenutí nic podepisovat a přistupovat na podmínky banky. Si ty peníze našetři
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.