anry Vloženo 17. Červen 2007 Sdílet Vloženo 17. Červen 2007 Tak jsem byl doplnit klimu na fabce , protože mi nešla. Myslel jsem že mi uniklo chladivo. Ale chlapík odsál 535g, což by ještě mělo byt v normě. Při plnění tam pro jistotu ještě přidal. je tam teď 570g což je taky v normě. Podle štítku . Ale klima nejde. Nesepne spojka na kompresoru..Na vagu to hlásí 0 chyb. A všechny bloky hodnot jsou ok. Když se podívu na vag, tak kompresor jede pod zátěží 20% a když zapnu tlačítko AC tak 80% Takže kompresor by měl byt ok, ale ta spojka pořád stojí a myslím si že je chyba v ní. Když zastavím motor tak s ní jde točit, ale jen s tím kouskem před řemenicí. Díval jsem se do DP a myslím že by to mohla dělat nějaká gumová spojka na kompresoru která chrání řemen před zablokováním. najde se tady odborník na klimu?? A ještě 1 otázka jde vám taky točit s tím kouskem řemenice na kompresoru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 To bude opravdu ustřižená ta guma na unášecí spojce kompresoru. U Fábie žádná spojka nespíná a nerozepíná, kompresor se točí stále. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 To bude opravdu ustřižená ta guma na unášecí spojce kompresoru. U Fábie žádná spojka nespíná a nerozepíná, kompresor se točí stále. A jde vám s tou částí 1 na obrázku točit? mě ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.