icemanek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 Nejspíš přelámané kabely v průchodce mezi sloupkem a dveřmi řid.(pod gum.manžetou). OK necham si to zkontrolovat, dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Vloženo 26. Červen 2009 Sdílet Vloženo 26. Červen 2009 OK necham si to zkontrolovat, dik moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
icemanek Vloženo 29. Červen 2009 Sdílet Vloženo 29. Červen 2009 ok, diky, mrknu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 Chlapi mám taký problém, motovali mi elektrické okná mám Facelift takže LIN, nastal taký problém, okno spolujazdca sa nedá stiahnúť z vodičovej strany len z druhej strany:( Čo to môže byť? Vďaka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 29. Září 2009 Sdílet Vloženo 29. Září 2009 špatné propojení LIN... někde je přerušený drát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 [Lebo mi vraveli, že to môže byt aj komfortka alebo nejaká karta pri motorčkeku...Tak teraz neviem...Bodaj by si mal pravdu s tým prepojením... A nemôže to byť ovládač, teda vypínač na mojej strane? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 (editace) Komfortka těžko když LINové s ní vůbec nekomunikují... je to jednoduché.. z obou A sloupků propoj: hnědá svorkovnice, pin 6, zelenohnědý drát.. prostě nějakým drátem si je zkus propojit jestli to pojede. Jestli ne, tak zkusit si půjči ovladač a zapojit ho. Jestli ani to nepomůže tak je v prdeli ŘJ jedněch nebo druhých dveří Editováno: 30. Září 2009, autor: Royce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zakys.cz Vloženo 26. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2009 Co všechno je potřeba na vyměnění manualních oken za el. ? Motorky + ovládání by bylo . Slyšel jsem něco o tom , že je zapotřebí i nějákých vodících lišt ... ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BELO Vloženo 30. Červen 2010 Sdílet Vloženo 30. Červen 2010 ahoj Co všechno je potřeba na vyměnění manualních oken za el.stahovacky mam z roku 2008+eletriku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoully Vloženo 26. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2010 Ahoj Vim ze uz jste tento problem uz probirali ale nreseni ktere jste napsali nejde.... Mam problem :stahla jsem si okynko ale uz mi nejde zavrit leve oknou ridice okno se mi v pulce zasekne a automaticky sjede dolu nikdy sem s tim nemela problem....jenze ted ho nemuzu zavrit a doufam ze nezacne prset:) kdybyjste mi mohli poradit jak to dat co nejrychleji do kupy byla bych vdecna dekuji za odp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Uhlíř Petr Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Ahoj chci se zeptat mám fabii RS a okno mi vyjíždí jen pokud držím tlačítko na dveřích.. dá se to nějak nakodovat vagem aby mi okno vyjel až úplně nahoru, popř. úplně dolů jedním stisknutím aniž bych to držel? kdyžtak mi prosím poraďte jak - Vag mám.. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 18. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2013 netřeba VAG, popisoval jsem to už asi na druhém příspěvku tohoto vlákna. Zmáčkneš a držíš kolíbku dolů, dokud nedojede okno dolů, pustíš a znovu asi na dvě tři vteřiny zmáčkneš kolíbku dolů, pustíš. Pak zmáčkneš a držíš kolíbku nahoru, dokud sklo nevyjede do horní polohy, pak pustíš. A pak opět na dvě tři vteřiny vytáhneš kolíbku nahoru a pustíš. Nyní máš nastaveny obě krajní polohy a už to bude fungovat jak má. Stiskem kolíbky do mezipolohy pojede okno dokud nepustíš. Stiskem do krajní polohy kolíbky dojede okno do krajní polohy samo bez držení kolíbky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 28. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2013 tak mi přestalo fungovat okno u řidiče motorek je ok diagnostika nic nezjistila tak jedine ze by byla špatná elektronika u toho motorku je to možný případne konfortka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosticek25 Vloženo 4. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2013 byl to motorek u řidiče a ještě nějaky kabel v pruchodce u dveří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr-Army Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Zdravím, trochu oživím toto téma. Stal se mi takový problém. Přes noc jsem zapomněl stažené okýnko u spolujezdce a v noci samozřejmě pršelo. Ráno, když jsem přišel do auta, vytáhl jsem okýnko spínačem v řidičových dveřích. Vše šlo bez problému. Po půl hodině jsem vyzkoušel zda je v pořádku ovládání stahování okna ve spolujezdcových dveřích a to od té doby nejde. Okno u spolujezdce jde otvírat pouze spínačem u řidiče, spínač ve dveřích spolujezdce nefunguje. Teď jen dotaz na zkušené. Myslíte, že bude KO jen ten spínač? Pojistky jsem kontroloval a ty jsou OK, a pokud to jde ovládat od řidiče, mohlo by to být pouze v tom spínači ne? Případně otázka zda kupovat jen originál, nebo u tohoto komponentu je to fuk a koupit klidně druhovýrobu? Díky moc za vaše odpovědi. Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 řekl bych, že bude ve spínači voda ... rozdělat, vysušit a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 mel sem neco podobneho, obe strany mokre ( leva i prava ) a okno spolujezdce fungovalo taky jen ze ovladani od strany ridice a jen kdyz motor nebezel. Po nastartovani a "nabehu" dobijeni uz nefungovalo vubec a vzdy bylo nutne vypnout motor. Diagnostika VAG ukazala trvalou chybu na adrese 46 ( cislo chyby uz nevim ), vymenil jsem origo vypinac na dverich spolujezdce ( cca 300 kc ) a taky nic. Auto Fabia combi 1.9TDi rv 6/2003 vybava komfort ( predni okna v elektrice+centralni zamykani s dalkovym ovladanim+tovarni alarm ). Je to dvakrat neprijemne, protoze trvala chyba v komfort systemu u me neuspavala jednotku ktera "taha" baterku. Nez zacnes menit komponenty, uvedom si, ze okna na pred face a face lift se lisi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr-Army Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Vypínač jsem měl rozebraný ale nepomohlo to. Ze strany řidiče jde okno ovládat bez problému stejně jako předtím. S nastartovaným motorem, vypnutým motorem, dojezd do konce i po jednotlivých krocích. Jen spínač u spolujezdce nic. Mám Fabia Combi 1.9 TDI r.v. 2003 výbava Elegance. Jinak jsem vesměs jen uživatel... Face a Face lift mi moc neříká.. až se stydím, ale jsem v tomhle úplně tupej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 face byl až od 2005, tudíž máš předface (je tam rozdíl v ovládání, u face je po CANu) ... tak to vypadá jak už tu naznačoval ladiktm, že bude "chycená" komfortka, ketrá ovládá motorky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr-Army Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Díky... No tak z toho moc nadšenej nejsem. Myslel jsem, že ta komfortka je někde u řidiče...? A tam napršeno nebylo, tak že by nějak zkratovala? Nebo je ještě něco pod kobercem u spolujezdce? V týdnu budu mít možnsot od kamaráda vyzkoušet jiný spínač stahování oken, tak když to bude ok, koupím nový, když ne, budu muset řešit dále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 jsou tu jini experti na diagnostiku, ale u predface verze ma motorek okna ridice integrovanou jednotku a ta dale komunikuje s ostatnimi motorky ( okny ) ... treba jini doplni jak to je u modeloveho rocniku od r. 2005 tim sem ti chtel rict, ze klidne muze byt neco spatne na tom motorku (s jednotkou ) u ridice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr-Army Vloženo 28. Červen 2016 Sdílet Vloženo 28. Červen 2016 Tak jsem vyzkoušel jiný spínač a vše funguje jak má. Takže dnes koupen nový spínač stahování oken a okno zase frčí :-) Nakonec jsem koupil druhovýrobu, která je víc než o polovinu levnější než originál.. tak snad nezklame. Díky za reakce. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.