zdendas Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Zdarec všichni, mám k vám dotaz : Přestala mě fungovat siréna alarmu. Alarm aktivuji v pohodě. Ale když odemknu auto a alarm je aktivní, tak mi siréna nezačne ječet ale jen problikávají blinkry. I při zamykání centrálem se mi dříve ozvalo 2x pípnutí, a teď se sice taky ozve, ale je to skoro neslyšitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 nazdar. je to vadna sirena alarmu. vymen sirenu. je to original alarm skoda alebo dorabany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendas Vloženo 18. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Je to dodelávené přímo v servisu Škoda. Na dálkovém ovladači je sice znak škodovky, ale nevím jestli to je originál Škoda alarm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Je to dodelávené přímo v servisu Škoda. Na dálkovém ovladači je sice znak škodovky, ale nevím jestli to je originál Škoda alarm. tu sirenu mas kde? v motorovom priestore alebo pod stieracmi? prezri pripojenie sireny aj +kontakt aj kostru alebo kup novu sirenu a zapoj namiesto starej cena je okolo 250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 18. Červen 2007 Sdílet Vloženo 18. Červen 2007 Je to dodelávené přímo v servisu Škoda. Na dálkovém ovladači je sice znak škodovky, ale nevím jestli to je originál Škoda alarm. tu sirenu mas kde? v motorovom priestore alebo pod stieracmi? prezri pripojenie sireny aj +kontakt aj kostru alebo kup novu sirenu a zapoj namiesto starej cena je okolo 250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tibor Vloženo 26. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 typoval by som na zle ukostrenie sireny "oxidacia" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.