Přejít na obsah

Problémy s alarmem

zdendas

Doporučené příspěvky

Zdarec všichni, mám k vám dotaz : Přestala mě fungovat siréna alarmu. Alarm aktivuji v pohodě. Ale když odemknu auto a alarm je aktivní, tak mi siréna nezačne ječet ale jen problikávají blinkry. I při zamykání centrálem se mi dříve ozvalo 2x pípnutí, a teď se sice taky ozve, ale je to skoro neslyšitelné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to dodelávené přímo v servisu Škoda. Na dálkovém ovladači je sice znak škodovky, ale nevím jestli to je originál Škoda alarm.

tu sirenu mas kde? v motorovom priestore alebo pod stieracmi? prezri pripojenie sireny aj +kontakt aj kostru alebo kup novu sirenu a zapoj namiesto starej cena je okolo 250

Odkaz ke komentáři

Je to dodelávené přímo v servisu Škoda. Na dálkovém ovladači je sice znak škodovky, ale nevím jestli to je originál Škoda alarm.

tu sirenu mas kde? v motorovom priestore alebo pod stieracmi? prezri pripojenie sireny aj +kontakt aj kostru alebo kup novu sirenu a zapoj namiesto starej cena je okolo 250

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...