Petřík junior Vloženo 19. Červen 2007 Sdílet Vloženo 19. Červen 2007 Nevíte jestli pedáli z Fabie Rs pasujou i do Supa,pač mám jedny vyhlídlí a newim esli pasujou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Nepasujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 20. Červen 2007 Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Napasujou superb má větší pedály, vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 20. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Červen 2007 Tak dikas ještě že sem je nevzal pač sem je v katalogu viděl v Supoj tak to jenom stejně vypadaj,ale jsou větší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Koukal sem do katalogu a do Superba je taky dali ja vim,ze vetsi,ale dali Byli ve sport paketu takze co se zeptat u zelenejch jestli nejdou koupit jako nahradni dil??? Listy si prece taky muzu koupit presto ze tam nebyli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepechamik Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Koukal sem do katalogu a do Superba je taky dali ja vim,ze vetsi,ale dali Byli ve sport paketu takze co se zeptat u zelenejch jestli nejdou koupit jako nahradni dil??? Listy si prece taky muzu koupit presto ze tam nebyli... to by mě taky zajímalo jestli se dají koupit.klasický z fabky a octy tam nejdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 to by mě taky zajímalo jestli se dají koupit.klasický z fabky a octy tam nejdou No pooptam se na ty orig ze sport paketu...kdyztak tam dam Momo nebo Issota....Vse,ale casem nic neniza darmo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 já jsem se na ně ptal ve vistacaru v hodoníně a tam mi řekli, že v katalogu sice jsou, ale že je nemají v ceníku, takže nejdou objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 já jsem se na ně ptal ve vistacaru v hodoníně a tam mi řekli, že v katalogu sice jsou, ale že je nemají v ceníku, takže nejdou objednat. No tak taky se optam...nevim,ale proc by to nemelo jit sehnat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dan-zlin Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 (editace) No tak taky se optam...nevim,ale proc by to nemelo jit sehnat.... nevím, ale nemají. Ani ve Zlíně u samohýla - tam je kamoš, ten by mi nekecal. Je to ale už asi 3 týdny co jsem se ptal, tak možná už to jde... Editováno: 14. Březen 2008, autor: Dan-zlin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 nevím, ale nemají. Ani ve Zlíně u samohýla - tam je kamoš, ten by mi nekecal. Je to ale už asi 3 týdny co jsem se ptal, tak možná už to jde... Nojo no tak nezbyde nic nez tam dat Momo nebo issota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petik Vloženo 18. Březen 2009 Sdílet Vloženo 18. Březen 2009 Tak jsem našel opěrky z RS6 - měli by pásnout do Supa - jen ta cena... http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php...ovní-nášlap-rs6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kornout Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tak jsem našel opěrky z RS6 - měli by pásnout do Supa - jen ta cena...http://www.vwmaniac-club.cz/Blue/index.php...ovní-nášlap-rs6 JJ, na VW clubu je prodává ZVÍŘÁTKO. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=98230 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Jojo zname Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 Zdárek, jenom mě zajímá jestli ty pedály z Audi RS6 pasujou stopro do Superbu. ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Tak pedályna Supíka už mám doma, musím je nafotit a napíšu vám i obj. čísla. Jsou origo objednaný z Etky. Vypadají uplně stejně jako do Fábky RS akorát větší. Nafotím to a co nejdřív to se dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanss Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 Tak pedályna Supíka už mám doma, musím je nafotit a napíšu vám i obj. čísla.Jsou origo objednaný z Etky. Vypadají uplně stejně jako do Fábky RS akorát větší. Nafotím to a co nejdřív to se dám. Tak to je super dej vědět cenovku joo? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tak tady máte fotky pedálů, porovnání s Fabií RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A kdo má zájem tak tady jsou obj. čísla BRZDA : 3D1 721 173 4P7 SPOJKA: 3D1 721 173 A 4P7 PLYN : 3U1 721 647 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 pěkný. VLasto, co za to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Sada origo z ETKY 2600,- Někdo tu ale psal že to sežene levněji proto ty čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Sada origo z ETKY 2600,-Někdo tu ale psal že to sežene levněji proto ty čísla Kde jsi je sehnal ty? Určitě jsi za ně nedal dle ETKy!!! Jsou super § Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Já je mám od známýho z Boleslavi, měl jediný, je jich málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Já je chci taky rc: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Vlasta Vloženo 6. Květen 2009 Sdílet Vloženo 6. Květen 2009 Hledej ŠMUDLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.