Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Kluci, s trubkou to šlo moc pěkně, snad se mi povede přidat foto oleje po téměř 70T - není to med:). Auto bylo na klínech a tak jen výpusťákem vyteklo 3 dcl oleje, po naplnění novým po okraj jsem se je tam pokoušel opět pomocí utěsnění hadičky narvat 3 dcl zpět. Ale nejsem si jist, zdali je tak oleje akorát, dnes odjíždím a tak jsem zvědavý jak to bude řadit a asi to časem zkontroluji i na rovině.

Ještě jednou díky moc za pomoc.

Vloženo

Řazení jde dobře, snad trochu více ztuha. Bude to asi tím, že je olej nový a možná jsem ho dolil o trochu více a to jsem nedolil předepsaných 1,9 l.

• o 1 rok později...
  • o 7 měsíců později...
Vloženo

mi u 1.9 nešel vůbec povolit olejový šroub,myslel jsem,že jsem vyžvejknul šroub,ale ukazalo se,že ten ořecg bude asi z blata....nakonec jsem koupil náké z strojnivybaveni.cz/gola-orechy-sestihranne-kovane-prodlouzene-1-2-sada-15-kusu-10-32mm/ a šlo to jak po másle :)

• o 6 let později...
Vloženo

Zdravím! Jakým klíčem prosím vás povolím vypouštěcí šroub olej. vany na jedničkové Fabii 1.4 MPI (viď foto)? Na fotce to vypadá jako imbus, ale není to imbus, není to ani torx. Zkoušel jsem to sikovkama, ale nešlo to. Díky za radu. 

IMG_1227.JPG

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...