Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Napiste niekto prim Vas co potrebujem na prerobenie mechanickeho plynu na elektonicky a priblizne ceny dielov. Chcem to koli tempomatu.

Mam 1,6 74kw.

Nemohol som to najst v prispevkoch.

Dik.

Vloženo
Napiste niekto prim Vas co potrebujem na prerobenie mechanickeho plynu na elektonicky a priblizne ceny dielov. Chcem to koli tempomatu.

Mam 1,6 74kw.

Nemohol som to najst v prispevkoch.

Dik.

To neuděláš, aspoň si to myslím. Spíš sehnat klapku co má vývod na tempomat, ale to je spíš rarita...

Vloženo

Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat..

Vloženo
Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat..

Něco takovýho jsem myslel, i když by to šlo tak se to nevyplatí...

Vloženo (editace)

celá elektrika by se měnit nemusela, stačí svazek na el. plyn, který má na sobě i konektory na brzdový a spojkový snímač, pak dát jinou kabeláž motoru, vyměnit RJ motoru, dát pedál plynu a pár kravin za hrozný peníze.

Než dávat elektronický plyn, tak je lepší jinou RJ motoru a dodělat kabeláž k ní, ale třeba to ani nebude potřeba, některé vozy měli přípravu na tempomat. Chce to vše přesně zjistit

Klapka, která podporuje tempomat má číslo dílu: 06A 133 066

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo

celá elektrika by se měnit nemusela, stačí svazek na el. plyn, který má na sobě i konektory na brzdový a spojkový snímač, pak dát jinou kabeláž motoru, vyměnit RJ motoru, dát pedál plynu a pár kravin za hrozný peníze.

Než dávat elektronický plyn, tak je lepší jinou RJ motoru a dodělat kabeláž k ní, ale třeba to ani nebude potřeba, některé vozy měli přípravu na tempomat. Chce to vše přesně zjistit

Tak jsem to myslel - zatím jsem to nestudoval, tak nevím přesně.

Vloženo

Tak jsem to myslel - zatím jsem to nestudoval, tak nevím přesně.

Zjistil jsem, že i když je jednotka pro tempomat, tak nejsou dotažené kabely od RJ motoru do meziprostoru a chybí i kabeláž na snímače pedálů.

Je to, co kus, to originál :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...