Publikováno Červen 21, 200718 r Napiste niekto prim Vas co potrebujem na prerobenie mechanickeho plynu na elektonicky a priblizne ceny dielov. Chcem to koli tempomatu. Mam 1,6 74kw. Nemohol som to najst v prispevkoch. Dik.
Červen 21, 200718 r Napiste niekto prim Vas co potrebujem na prerobenie mechanickeho plynu na elektonicky a priblizne ceny dielov. Chcem to koli tempomatu.Mam 1,6 74kw. Nemohol som to najst v prispevkoch. Dik. To neuděláš, aspoň si to myslím. Spíš sehnat klapku co má vývod na tempomat, ale to je spíš rarita...
Červen 21, 200718 r Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat..
Červen 21, 200718 r Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat.. Něco takovýho jsem myslel, i když by to šlo tak se to nevyplatí...
Červen 21, 200718 r Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat.. celá elektrika by se měnit nemusela, stačí svazek na el. plyn, který má na sobě i konektory na brzdový a spojkový snímač, pak dát jinou kabeláž motoru, vyměnit RJ motoru, dát pedál plynu a pár kravin za hrozný peníze. Než dávat elektronický plyn, tak je lepší jinou RJ motoru a dodělat kabeláž k ní, ale třeba to ani nebude potřeba, některé vozy měli přípravu na tempomat. Chce to vše přesně zjistit Klapka, která podporuje tempomat má číslo dílu: 06A 133 066 Upraveno Červen 21, 200718 r od rolbar
Červen 21, 200718 r Ja onehda sondoval a prestavba by me tenkrat vysla na temer 20000, no, mam jine priority
Červen 22, 200718 r Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat.. celá elektrika by se měnit nemusela, stačí svazek na el. plyn, který má na sobě i konektory na brzdový a spojkový snímač, pak dát jinou kabeláž motoru, vyměnit RJ motoru, dát pedál plynu a pár kravin za hrozný peníze. Než dávat elektronický plyn, tak je lepší jinou RJ motoru a dodělat kabeláž k ní, ale třeba to ani nebude potřeba, některé vozy měli přípravu na tempomat. Chce to vše přesně zjistit Klapka, která podporuje tempomat má číslo dílu: 06A 133 066 Tak jsem to myslel - zatím jsem to nestudoval, tak nevím přesně.
Červen 22, 200718 r Ale jó, jde to. Vyměň řídící jednotku, škrtící klapku, celou motorovou a interiérovou elektriku, pedál, atd .... Takže bych radši vyměnil auto nebo spíš sehnal tu klapku a nějak to dopojil - dá se to, ovšem taky si prověř jestli umí tvoje řídící jednotka ovládat tempomat.. celá elektrika by se měnit nemusela, stačí svazek na el. plyn, který má na sobě i konektory na brzdový a spojkový snímač, pak dát jinou kabeláž motoru, vyměnit RJ motoru, dát pedál plynu a pár kravin za hrozný peníze. Než dávat elektronický plyn, tak je lepší jinou RJ motoru a dodělat kabeláž k ní, ale třeba to ani nebude potřeba, některé vozy měli přípravu na tempomat. Chce to vše přesně zjistit Klapka, která podporuje tempomat má číslo dílu: 06A 133 066 Tak jsem to myslel - zatím jsem to nestudoval, tak nevím přesně. Zjistil jsem, že i když je jednotka pro tempomat, tak nejsou dotažené kabely od RJ motoru do meziprostoru a chybí i kabeláž na snímače pedálů. Je to, co kus, to originál
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.