Commanche Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 zdravim, vsiml jsem si, ze se mi vynuloval palubni pocitac (celkove km, celkovy cas, prum. spotreba, atd) nevite nekdo cim by to mohlo byt? Nijak zvlast me to netrapi, ale pri delsich cestach (dovolena) se tyto informace docela hodi Tak se obavam, aby se to neopakovalo. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Tak buď si to omylem vymazal sám tlačítkem reset, nebo neměl si náhodou odpojenou baterku nebo vyndanou pojistku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 zdravim,vsiml jsem si, ze se mi vynuloval palubni pocitac (celkove km, celkovy cas, prum. spotreba, atd) nevite nekdo cim by to mohlo byt? Nijak zvlast me to netrapi, ale pri delsich cestach (dovolena) se tyto informace docela hodi Tak se obavam, aby se to neopakovalo. Diky Můžeš mít třeba slabou baterku a při startování ti to vezme tolik šťávy že nezbyde ani na ty budíky a resetujou se, mě se to v zimě občas taky stalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 taky bych to viděl nejdřív na baterii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 zdravim,vsiml jsem si, ze se mi vynuloval palubni pocitac (celkove km, celkovy cas, prum. spotreba, atd) nevite nekdo cim by to mohlo byt? Nijak zvlast me to netrapi, ale pri delsich cestach (dovolena) se tyto informace docela hodi Tak se obavam, aby se to neopakovalo. Diky Pokud myslíš hladinu 2 tedy tu co ukazuje dlouhodobou spotřebu a dá se vymazat podržením resetu tak ta se občas opravdu vymaže samo. A to když se některý údaj naplní třeba hodiny nad 99 nebo km nad 9999. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hunter1 Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Taky se mi to čas od času vynuluje samo. Intervaly jsou různy, baterka je nová, nevím čím to je. Většinou je to při ujetí víc jak 2tis. km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jasikk Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 zdravim,vsiml jsem si, ze se mi vynuloval palubni pocitac (celkove km, celkovy cas, prum. spotreba, atd) nevite nekdo cim by to mohlo byt? Nijak zvlast me to netrapi, ale pri delsich cestach (dovolena) se tyto informace docela hodi Tak se obavam, aby se to neopakovalo. Diky Pokud myslíš hladinu 2 tedy tu co ukazuje dlouhodobou spotřebu a dá se vymazat podržením resetu tak ta se občas opravdu vymaže samo. A to když se některý údaj naplní třeba hodiny nad 99 nebo km nad 9999. Nuluje se sám, nevím to jistě, ale asi po 2999 Km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.8T Vloženo 9. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2007 Nuluje se automaticky při dosažení 9999km nebo 99hodinách jízdy co nastane dřív. Většinou jsou to ty hodiny, protože ty km se moc nedají stihnout... :-) 99 hodin jet průměrem nad 100km/h ... možná tak Le Mans si prodloužit tak na tři dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave0401 Vloženo 10. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2007 2ka se maze pri 1999km prece, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parat Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 můžete někdo poradit.......?Při každém startu se mi vynuluje palubní počítač.Celkově najeté km ale zůstanou.Nemáte někdo už s tímhle zkušemost?Díky za info.Parat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Pal. PC má dvě paměti: MFA 1 - pro jednotlivou jízdu - zaznamenává údaje od nastartování do vypnutí zapalování, pokud nejpozději do 2 hodin nedojde znovu k zapnutí zapalování, všechny údaje se vynulují MFA 2 - celkovou - zaznamenává všechny údaje ze všech jednotlivých jízd, z těchto se potom vypočítává např. celková prům. spotřeba apod. Krátkým stiskem tlačítka "RESET" na spodu páčky stěračů přepínáš mezi zobrazením MFA1 nebo MFA2 na displeji, dlouhým přidržením tohoto tlačítka hodnoty vynuluješ. Jinak tento dotaz by měl patřit spíš do sekce Octavia 1 - Elektrika, tady v admin sekci se řeší úplně jiné věci.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 (editace) a co vada na spínačce? Editováno: 24. Březen 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parat Vloženo 24. Březen 2008 Sdílet Vloženo 24. Březen 2008 Pal. PC má dvě paměti:MFA 1 - pro jednotlivou jízdu - zaznamenává údaje od nastartování do vypnutí zapalování, pokud nejpozději do 2 hodin nedojde znovu k zapnutí zapalování, všechny údaje se vynulují MFA 2 - celkovou - zaznamenává všechny údaje ze všech jednotlivých jízd, z těchto se potom vypočítává např. celková prům. spotřeba apod. Krátkým stiskem tlačítka "RESET" na spodu páčky stěračů přepínáš mezi zobrazením MFA1 nebo MFA2 na displeji, dlouhým přidržením tohoto tlačítka hodnoty vynuluješ. Jinak tento dotaz by měl patřit spíš do sekce Octavia 1 - Elektrika, tady v admin sekci se řeší úplně jiné věci.... díky a soráč za špatnou sekci.Domnívám se ale že to tím nebude,protože se to nuluje třeba hned i po dvou krátkých časových prodlevách mezi startováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.