Publikováno Červen 22, 200718 r caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx
Červen 22, 200718 r caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Tak to mám strach, že tam s RS nárazníkem budeš drhnout.
Červen 22, 200718 r Tak to mám strach, že tam s RS nárazníkem budeš drhnout. Jj, tak mám obavy, že bude kolega mcsolle drhnout, já nemám zdaleka tak prudký vjezd a musím jezdit ke garáži "na couvačku"
Červen 22, 200718 r Jestli je to treti foto foceny na nejnizsi urovni, taxe podle me vejdes, na chlup a pomalu, ale vejdes. No a prinejhorsim nacouvas
Červen 22, 200718 r Jestli je to treti foto foceny na nejnizsi urovni, taxe podle me vejdes, na chlup a pomalu, ale vejdes. No a prinejhorsim nacouvas Nejnižší úroveň je asi na první fotce a tam se mu RS nárazník hádám nevejde, aniž by si neškrtl.
Červen 22, 200718 r Autor 1. a 3. su cca rovnake len z ineho uhla. vazne neviem co s tym... som zufaly... ale origo pruziny kvoli tomu urcite nedam spat
Červen 23, 200718 r caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Podívám se na to trochu z jiné strany než ostatní. A co takhle vybetonovat pozvolnější nájezd? to by nešlo?
Červen 23, 200718 r caute. potrboval by som zistit, ci by som RS naraznikom vyliezol na dvor? tu ma dost vela ludi RS narznik, tak mi snad pomozete thx Podívám se na to trochu z jiné strany než ostatní. A co takhle vybetonovat pozvolnější nájezd? to by nešlo? Presne tak, prvni, co me napadlo
Červen 23, 200718 r pokud nezapneš míchačku a nehodíš tam dvě tři kolečka betonu, tak s RSnárazníkem budeš dřít
Červen 23, 200718 r Já si myslím, že dřít nebudeš, ale musíš najíždět pomalu, nesmí se to zhoupnout. Na fotkách máš dost místa Sežeň si někoho ochotného s RS nárazníkem a vyzkoušej to.
Červen 23, 200718 r RS naraznik je krasna vec, taky jsem o tom premyslel ale kdyz se ted na tyto fotky divam tak je mozna lepsi ho nemit a vsude se dostat kdyz si predstavim kam jsem se posledni dobou musel s autem dostat a dostal tak jsem opravdu rad ze tam neni
Červen 25, 200718 r Podle mě se vejdeš, RS nárazník ani moc nižší neni než ten co máš teď (asi tak o 1 cm v nejnižšim bodě), je jinak tvarovanej a opticky jen vypadá o dost nižší. Nevim o kolik to máš snížený ale já se dostanu s RS všude stejně jako dřív s obyč. nárazníkem. A kdybys náhodou dřel (což si myslim že vážně nebudeš) tak si holt budeš trochu najíždět ze strany a bude to v pohodě, vůbec bych si nedělal starosti
Červen 26, 200718 r Autor diky vsem no vacsie kolesa nechcem. zatial mi stacia tie 17ky betonovat ma tiez nelaka a zbitocne poprosim niekoho z RSou lebo RSa nie je tak nizko. asi budem musiet pozicat rs naraznik a vyskusat
Červen 27, 200718 r Autor skusim to. bude sranda. aspon konecne bude niekto zbierat zdochliny z cesty neviete ci by som s milotec spoilerom nejaky centimeter neziskal? je to cca rovnako nizko, vsak ....
Červen 27, 200718 r tim nastavcem dle meho vubec nic neziskas...maximalne tak problemy s lepenim atd atd
Červen 27, 200718 r skusim to. bude sranda. aspon konecne bude niekto zbierat zdochliny z cesty neviete ci by som s milotec spoilerom nejaky centimeter neziskal? je to cca rovnako nizko, vsak .... NEDAVEJ TO TAM, dej tam RS klasiku f celku
Červen 28, 200718 r skusim to. bude sranda. aspon konecne bude niekto zbierat zdochliny z cesty neviete ci by som s milotec spoilerom nejaky centimeter neziskal? je to cca rovnako nizko, vsak .... NEDAVEJ TO TAM, dej tam RS klasiku f celku presna jak rika Dan
Červen 28, 200718 r Asi me ted kazdy smete lavinou argumentu.....ale proc si kazdej na auto rve RS narazniky ? To je vam lito, ze nemate RS ?.. ....na ceste uz potkavam opravdu "RS-ka" s klasickymi lampami casteji, nez ty originalni.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.