Marsonic Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho? Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm napis.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 23. Červen 2007 Sdílet Vloženo 23. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Tak tomu říkám rada Sis dal prácičku, ale je to fakt machrovsky udělané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Tak tomu říkám rada Sis dal prácičku, ale je to fakt machrovsky udělané Když jsi v práci a služební Octávka ti stojí 20 kroků od počítače. Jen Picasso asi nikdy nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 24. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Díky za nákres, snad to pomůže. A uměl bys zakótovat i ten štítek s motorizací? napis_2_.bmp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Díky za nákres, snad to pomůže. A uměl bys zakótovat i ten štítek s motorizací? V práci budu až zítra tak udělám fotku a do ní to všechno poměřím. Dřív se k tomu nedostanu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 25. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Díky za nákres, snad to pomůže. A uměl bys zakótovat i ten štítek s motorizací? V práci budu až zítra tak udělám fotku a do ní to všechno poměřím. Dřív se k tomu nedostanu. Díky, to mi hodně pomůže. Chci to lípnout přesně, aby to nevypadalo vydlácky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marsonic Vloženo 26. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 Nádhera! Díky, beru metr a jdu lepit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 2. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2007 prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo dík, ale potřebuju 1.9 tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 tak tady mi asi nikdo neporadí..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo dík, ale potřebuju 1.9 tdi Napiš na obautodily@seznam.cz třeba se tam něco najde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
satanash Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo dík, ale potřebuju 1.9 tdi Napiš na obautodily@seznam.cz třeba se tam něco najde. díky zkusím to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.