Publikováno Červen 22, 200718 r Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho? Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-(
Červen 23, 200718 r Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm napis.bmp
Červen 23, 200718 r Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Tak tomu říkám rada Sis dal prácičku, ale je to fakt machrovsky udělané
Červen 24, 200718 r Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Tak tomu říkám rada Sis dal prácičku, ale je to fakt machrovsky udělané Když jsi v práci a služební Octávka ti stojí 20 kroků od počítače. Jen Picasso asi nikdy nebudu.
Červen 24, 200718 r Autor Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Díky za nákres, snad to pomůže. A uměl bys zakótovat i ten štítek s motorizací? napis_2_.bmp
Červen 25, 200718 r Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Díky za nákres, snad to pomůže. A uměl bys zakótovat i ten štítek s motorizací? V práci budu až zítra tak udělám fotku a do ní to všechno poměřím. Dřív se k tomu nedostanu.
Červen 25, 200718 r Autor Máte někdo tip nebo odkaz na nějakou šablonu, podle které přesně umístit nápis OCTAVIA na zadek kombi O1? Mám to v takové fólii co drží písmenka pohromadě, ale nevím, kam to přesně lípnout, aby to bylo na místě jako origo. Dělal to někdo, a podle čeho?Nikde poblíž mi kombík nestojí, abych si to z něj oměřil :-( Měřil jsem horní špičku posledního písmene "A" Je dolů od hrany 60mm a vlevo 70mm Díky za nákres, snad to pomůže. A uměl bys zakótovat i ten štítek s motorizací? V práci budu až zítra tak udělám fotku a do ní to všechno poměřím. Dřív se k tomu nedostanu. Díky, to mi hodně pomůže. Chci to lípnout přesně, aby to nevypadalo vydlácky.
Červenec 2, 200718 r prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo
Červenec 2, 200718 r prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo dík, ale potřebuju 1.9 tdi
Červenec 25, 200718 r prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo dík, ale potřebuju 1.9 tdi Napiš na obautodily@seznam.cz třeba se tam něco najde.
Červenec 31, 200718 r prosím...kdepa a za kolik se dá ten nápis koupit ??? Na Aukru za pár kaček. http://www.aukro.cz/item206169053_zadni_na...odej.html#photo dík, ale potřebuju 1.9 tdi Napiš na obautodily@seznam.cz třeba se tam něco najde. díky zkusím to...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.