garny Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 A další .... no škoda.. nová spojková sadička... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 no nakonec se vše povedlo ... jak má ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 další ... docela rána .. auto skoro zničené ... rána na motor cca 50 - 60 km\hod.... motor taky trochu K.O. turbo atd... Tak to je mazec, fakt jen v 50ti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 14. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 Tak to je mazec, fakt jen v 50ti ?NO udajně... ale možná i více.... těžko říc.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak koněčně proběhlo ofiko měření výkonu mého bělouše TDI... naměřeno 190 ps - 420 Nm krouták ... Trochu jsem jim to tam začoudil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Slusnej vykon pane !!! Kazdopadne zakouril si jim tam poradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak to je dobrej narez ten tvuj vykon...kazdopadne velka poklona . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Slusnej vykon pane !!! Kazdopadne zakouril si jim tam poradne Jo jo děkuji .. každopádně jsem byl mile překvapen ... no čmoud .. mám i video ale nejde natáhnout do na stránky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tak to je dobrej narez ten tvuj vykon...kazdopadne velka poklona . díky pane co turbo už spravené ??? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 oprava a čištění jednoho turbíčka TDI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak koněčně proběhlo ofiko měření výkonu mého bělouše TDI... naměřeno 190 ps - 420 Nm krouták ... Trochu jsem jim to tam začoudil ... :o :o Ty joo! To jsem necekal, to je slusna raketka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 20. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2008 :o :o Ty joo! To jsem necekal, to je slusna raketka No jenom trochu ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Péťo video musíš uložit třeba na youtube a pak sem jako já to video když jsme dělali okno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 oprava a čištění jednoho turbíčka TDI.... Proč tam je prosímtě ta měděná vazelina? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 23. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Proč tam je prosímtě ta měděná vazelina? No tak originál je tam něco podobného ... a proto ,že originál mazut není tak mám odskoušenou tuto měděnou ...funguje to spolehlivě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 Hm. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Oprava klimatizace sousedovy Mazdy 626 ... nějací umnělci nechali ohlou hadici po bouračce no a hadice se časem prošourala .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 jeden kamarád s první 1.8 Turbo ... výmněna spojkového válce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Pan peter na rozvodech ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 passat .. zase známá náštěva zlodějů ... zaslepení zámků atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 24. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 garny servis opravuje i mega velké autíčka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 taky jsem byl v garnyho servise a to na předělání výfuku... jsem spokojen, bylo to uděláno, jak jsem si představoval... je to sice hlučnější, ale akorát, víc už bych nechtěl... snad se garny pochlubí fotkami z montáže... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 (editace) Tak koněčně proběhlo ofiko měření výkonu mého bělouše TDI... naměřeno 190 ps - 420 Nm krouták ... Trochu jsem jim to tam začoudil ... Pekny vykon, hod graf zajimala by me vykonova krivka. .. co mas vlastne ted za turbo ? 150tku a Race trysky ? Editováno: 24. Červenec 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 taky jsem byl v garnyho servise a to na předělání výfuku... jsem spokojen, bylo to uděláno, jak jsem si představoval... je to sice hlučnější, ale akorát, víc už bych nechtěl... snad se garny pochlubí fotkami z montáže... Co si daval za vyfuk ? jen pruchozi rouru, nebo nakou specialitku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimTDI Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 JasteR: čistá roura 63,5mm...s tím 150HP turbem jsem o tlumiči ani neuvažoval...a je to OK, aspoň pro mě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.