Červenec 13, 200817 r další ... docela rána .. auto skoro zničené ... rána na motor cca 50 - 60 km\hod.... motor taky trochu K.O. turbo atd... Tak to je mazec, fakt jen v 50ti ?
Červenec 14, 200817 r Autor Tak to je mazec, fakt jen v 50ti ?NO udajně... ale možná i více.... těžko říc....
Červenec 16, 200817 r Autor Tak koněčně proběhlo ofiko měření výkonu mého bělouše TDI... naměřeno 190 ps - 420 Nm krouták ... Trochu jsem jim to tam začoudil ...
Červenec 16, 200817 r Autor Slusnej vykon pane !!! Kazdopadne zakouril si jim tam poradne Jo jo děkuji .. každopádně jsem byl mile překvapen ... no čmoud .. mám i video ale nejde natáhnout do na stránky....
Červenec 16, 200817 r Autor Tak to je dobrej narez ten tvuj vykon...kazdopadne velka poklona . díky pane co turbo už spravené ??? ...
Červenec 17, 200817 r Tak koněčně proběhlo ofiko měření výkonu mého bělouše TDI... naměřeno 190 ps - 420 Nm krouták ... Trochu jsem jim to tam začoudil ... :o :o Ty joo! To jsem necekal, to je slusna raketka
Červenec 20, 200817 r Autor :o :o Ty joo! To jsem necekal, to je slusna raketka No jenom trochu .....
Červenec 23, 200817 r Péťo video musíš uložit třeba na youtube a pak sem jako já to video když jsme dělali okno
Červenec 23, 200817 r oprava a čištění jednoho turbíčka TDI.... Proč tam je prosímtě ta měděná vazelina?
Červenec 23, 200817 r Autor Proč tam je prosímtě ta měděná vazelina? No tak originál je tam něco podobného ... a proto ,že originál mazut není tak mám odskoušenou tuto měděnou ...funguje to spolehlivě....
Červenec 24, 200817 r Autor Oprava klimatizace sousedovy Mazdy 626 ... nějací umnělci nechali ohlou hadici po bouračce no a hadice se časem prošourala ....
Červenec 24, 200817 r taky jsem byl v garnyho servise a to na předělání výfuku... jsem spokojen, bylo to uděláno, jak jsem si představoval... je to sice hlučnější, ale akorát, víc už bych nechtěl... snad se garny pochlubí fotkami z montáže...
Červenec 24, 200817 r Tak koněčně proběhlo ofiko měření výkonu mého bělouše TDI... naměřeno 190 ps - 420 Nm krouták ... Trochu jsem jim to tam začoudil ... Pekny vykon, hod graf zajimala by me vykonova krivka. .. co mas vlastne ted za turbo ? 150tku a Race trysky ? Upraveno Červenec 24, 200817 r od JasteR
Červenec 24, 200817 r taky jsem byl v garnyho servise a to na předělání výfuku... jsem spokojen, bylo to uděláno, jak jsem si představoval... je to sice hlučnější, ale akorát, víc už bych nechtěl... snad se garny pochlubí fotkami z montáže... Co si daval za vyfuk ? jen pruchozi rouru, nebo nakou specialitku ?
Červenec 24, 200817 r JasteR: čistá roura 63,5mm...s tím 150HP turbem jsem o tlumiči ani neuvažoval...a je to OK, aspoň pro mě...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.