garny Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ty "jistis " matky barvou ? jo ty matky jsem dělal .. já ... za prvé menší riziko že se matka povolí a za druhé je to takové moje označení ... hlavně z důvodu ,aby se vtom někdo nehrabal a pak mi povídal ,že jsem to udělal já .. taková malá pojistka .. sice se dá nějak napodobit ale používám spešl barvu .. takže si myslím že poznám tu svoji ... už se totiž zažil nějaké nepříjemnosti a nakonec se ukázlo ,že vše je nakonec jinak .. takže tak ... něco divného...??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vsak pise, ze nejsou jeho - to byl taky duvod, proc sem chtel ty fotky, protoze me upozornoval, ze tam nekdo delal neco s remenem i kdyz ja o tom nevim a mel bych vedet... moje jsou jen ty matky... to okolo není moje práce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 jedna fabka na hagusy... vše origo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 jo ty matky jsem dělal .. já ... za prvé menší riziko že se matka povolí a za druhé je to takové moje označení ... hlavně z důvodu ,aby se vtom někdo nehrabal a pak mi povídal ,že jsem to udělal já .. taková malá pojistka .. sice se dá nějak napodobit ale používám spešl barvu .. takže si myslím že poznám tu svoji ... už se totiž zažil nějaké nepříjemnosti a nakonec se ukázlo ,že vše je nakonec jinak .. takže tak ... něco divného...??? Ne ne. Vse v poho.Dobra vychytavka. Jen mne to zajimalo a rad se neco priucim . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 (editace) jedna fabka na hagusy... vše origo... Tu fábku znám. Nemýlím se pane doktore? Majitel má starou bílou zrezlou Feldu, že? Editováno: 31. Březen 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Ne ne. Vse v poho.Dobra vychytavka. Jen mne to zajimalo a rad se neco priucim . je fakt ,že pro nikoho jsou to praktiky s 80 let ... ale fakt to funguje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 31. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Tu fábku znám. Nemýlím se pane doktore? Majitel má starou bílou zrezlou Feldu, že? jo jo mistře .. pravda jako vždy... si pán polepšil .. akorát motor na mně slabej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 1. Duben 2009 Sdílet Vloženo 1. Duben 2009 na to jeho popojíždění až až, ale jinak to podle mne vypadá slušně, co říkáš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2009 na to jeho popojíždění až až, ale jinak to podle mne vypadá slušně, co říkáš? tak to každopádně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libcinek Vloženo 3. Duben 2009 Sdílet Vloženo 3. Duben 2009 Ahojky Petře,ještě jednou děkuji za servísek. Jsem moooc spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2009 Ahojky Petře,ještě jednou děkuji za servísek. Jsem moooc spokojen Nemáš zač .. foto dodám .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 Sharan Wv . oprava alternátoru ... a trochu max baterka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 5. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2009 octa 1.6 . nárazník K.O. ... kamarád mněl půjčenou octu od tchána a tchýně... trochu to potunil o nějaký beton .. největší prdel byla ..,že stím přijel v neděli a zda by to nešlo nějak opravit aby se to nepoznalo .. ,prej to nesmí říct .. tak to jsem byl mrtvej.. tak to asi bohužel .. pane.. takže v pondělí ráno new narazník a už se to montovalo... A to ješte nadkolí K.O. a ohnutá chladičová stěna atd.. ohnutej blatník .. se zachránilo .. ale práce haba kuk .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 Tomu rikam tuning ten pritlacil alespon 10 kWatt, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 6. Duben 2009 Sdílet Vloženo 6. Duben 2009 (editace) octa 1.6 . nárazník K.O. ... kamarád mněl půjčenou octu od tchána a tchýně... trochu to potunil o nějaký beton .. největší prdel byla ..,že stím přijel v neděli a zda by to nešlo nějak opravit aby se to nepoznalo .. ,prej to nesmí říct .. tak to jsem byl mrtvej.. tak to asi bohužel .. pane.. takže v pondělí ráno new narazník a už se to montovalo... A to ješte nadkolí K.O. a ohnutá chladičová stěna atd.. ohnutej blatník .. se zachránilo .. ale práce haba kuk .. takhle podobně dopadlo moje první parkování s Octavií u vysokého obrubníku, potom jsem nasedl, dal zpátečku poodjel a rána jako kráva, vylezu ven a nárazník byl z poloviny urvanej, jj chybami se člověk učí Editováno: 6. Duben 2009, autor: Palo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 no jasně JSI NASEDL to mě by se to nestalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 moje jsou jen ty matky... to okolo není moje práce... Asi ty rozvody před tebou dělal nějakej malíř pokojů, zejména PD to má rádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 no jasně JSI NASEDL to mě by se to nestalo trošku drzej na svůj věk a postavu, ne? hajzlééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 trošku drzej na svůj věk a postavu, ne? hajzlééé 4 roky a 100kg - naděláš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 chlapy .. nelejte to pivo s oken.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 jedna fabia na přední ložiska.. taková rutina... ale .. poloosa nešla ven s ložiska .. ven i s poloosou a musel jsem rozřezat celej kloub a vše nové ... docela fuška.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomas136 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Garny dej sem ten můj napínák řetězu na 20 FSI, to byla také "pohodička"....... T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 jedna fabia na přední ložiska.. taková rutina... ale .. poloosa nešla ven s ložiska .. ven i s poloosou a musel jsem rozřezat celej kloub a vše nové ... docela fuška.. Clovece ani nahrati autogenem nepomohlo? Moje zkusenost je, ze tohle je temer 100% - vyrazim tim i cepy u 60 let staryho velorexu co stal poslednich 20 let v koprivach.... BTW musim k tobe jeden dratek se nam spatne povedlo zapojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Dalsi vyborna vec je kango a na nej narazit silentblok tim taky vyrazis hodne a nic neznicis - u cepu davam orech z gola sady a pres gumu to jde ven jako po masle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 8. Duben 2009 Sdílet Vloženo 8. Duben 2009 Cau Garny, tomu kamaradovi jsi daval novej naraznik?Umis ho sehnat v ty cerveny Corride a kolik by byla cena?Mamka ho na Octe trochu potunila,skrtla o vysokej obrubnik,pujde to prestrikat,ale kdybys mel novej v barve,tak by se to jen prehodilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.