harry-one Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Vyplatí se to vůbec si to nechat dodělat nebo je lepší koupit si to rovnou od výroby?Mi připadá že si lidi koupěj auto a pak si tu příplatkovou výbavu nechávaj dodělávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ty xeny vcetne ostriku a nivelace se urco vyplati objednat od vyroby to je takova ta klasika, ze bud nekdo chce usetrit a pak kdyz si to rozmysli tak uz je pozde nebo vezme nejakou predvadecku ci jetinu a pak mu nic jinyho nezbejva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 25. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 Vyplatí se to vůbec si to nechat dodělat nebo je lepší koupit si to rovnou od výroby?Mi připadá že si lidi koupěj auto a pak si tu příplatkovou výbavu nechávaj dodělávat No to je težké .. když si auto kupuješ nové tak někteří šetří a obyč svetla přeci stačí .. pak jsou ti druzí a ty nešetří a nebo firma .. ta to zaplatí .. jenže po čase zjistíš ,že ty xenony zase nejsou tak špatné ,trochu se po čase našetří a dodělaj se... Když koupíš auto jeté ..tak ti nic jiného nezbyde.. Hlavně otázka je jiná : xenony by chtel každej ale každej už nedá trochu více peněz do nivelace a má xeny na tvrdo .. ty na tvrdo jsem montoval už docela dost takže vím své .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Cuus cus, tak co, kdy pribude moje pohrbene turbo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Tak to ses ty ten s tim spekovatym EGR? Sme do toho koukali 3 :DD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. Květen 2009 Sdílet Vloženo 29. Květen 2009 Pravdepobobne ano Vsak vice hlav, vice vi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 Pravdepobobne ano Vsak vice hlav, vice vi ne jo neboj jen se k tomu musím dostat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 pan palo a klimatizace v akci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 jedna octa 1.6 na výmněnu klima chladiče a trubky... nabourané auto nebylo zrovna moc dobře opraveno takže nějaké drobnosti.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 30. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2009 superb 2.5 tdi .. moc pěknej .. na opravu navigace a multifunkce... navigace se roschodila ... multifunkce bohužel .. on tu byl někdo ftipnej .. trochu chyběla kabeláž a jednotka pro multifukční volant.. takže bohužel ... plus oprava kabeláže iso .. standart... chaos... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jakoze nekdo nasadil mf volant a hotovo?? ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jedna o1 na opravu zapojení xenonu a náklapění ..... výmněna výbojky .... plexi s jednoho xenonu se vyndavá jak nic... kde udělaly soudruzi chybu .. ??? To predni plexisklo se oddelava jak? Jde podobne i mlhovky u OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 2. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 jakoze nekdo nasadil mf volant a hotovo?? ) jo přesně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 masakr ) ze ja vul jsem se s tim hodiny dratoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Petre dotazek, tatika vyhodili z STK kvuli celnimu sklu a nefunkcimu naklapeni svetel. Ty svetla jsem se snazil nejak vypatrat, ale krome pojistek a konektoru na svetlech me nic nenapadlo, nevis, cim by to mohlo jeste byt? Diks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 4. Červen 2009 Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 to krasa: to je jasný, jako u mně, motorky naklápění v hajzlu a to sklo, tak to se divím, že tam vůbec s poškozeným jel, n ato jsou jako utržení Jsem zvědav co poví sám big Pííítr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 4. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Červen 2009 Petre dotazek, tatika vyhodili z STK kvuli celnimu sklu a nefunkcimu naklapeni svetel. Ty svetla jsem se snazil nejak vypatrat, ale krome pojistek a konektoru na svetlech me nic nenapadlo, nevis, cim by to mohlo jeste byt? Diks hmm takle když te vyhoděj tak to je už špatné .. takže máš dve možnosti .. protože jezdíš na technickou ne ke mně ale k nějakému pánovi co si léčí charakter jako ,že tě pošle domů bez stk... takže musíš zaním znova a budeš mu muset slíb že budeš celej víkend dělat jeho ženě pomyšlení ... :-))))))) ne tak asi bohužel když takle tak se to bude muset opravit.. okno je jasné a světla jak psal palo .. asi motorky K.O. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Ty delas STK? Jako pripravu nebo muzes dat fakt i ten papir ze vozidlo splnuje? To bych te vyuzil na par evidencek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Diky chlapi, motorky jsme taky resili, ale prislo mi divny, ze nejede aspon jedno, nebo kdyz zdechne jeden, tak to nejede vubec? Tatik na tom aute ma vubec porad takovyhle "divny" zavady, hromady drobnosti, ale motorove, podvozek a brzdy, vse na 1*. Mne se na predfaceliftovy serou tak maximalne stahovacky, praskal vyfuk nebo ruzny casti saciho potrubi, pac to pred FL stalo za hovno. I kdyz je fakt, ze ja ted najezdim se svym tak 5000km rocne Jinac to sklo nema bouchly tak moc, ale 2 mesice s tim jezdil bez STK a kdyz se to dozvedel, tak si proste usmyslel, ze pojede kousek od baraku jak je DEKRA, ze nikam dal, ac jsem ho odrazoval (az premlouval), nedal si rict, inu, komu neni rady. Ja tam s nema mel zkusenost asi pred 10 rokama s Formanem. Ale panasek vsechno zna, vsechno vi, to jsou vzdycky boje s nim, ale to uz jsem tu mozna parkrat psal No a to sklo ma tri drobny dirky, ma to pripojisteny, takze to asi nebude problem. Jsem ani nevedel, ze taky delas technickou, tak zase jsem chytrejsi Ty wole, ale uz vidim, jak muj tatik dela neci zene pomysleni, ty woe, dobrej for, by kazda utekla a tu STK by mu dali na 10 let Jinak motorky asi nevymenim jen tak pred barakem coz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eresto Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Motorceky sa daju pri cigaretke a poulicnom osvetleni vymenit za 20 minut oba... Nic extra naradie nepotrebujes... torx a srobovak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Tak bezva, diky, jestli je to jen na prisroubovani a zacvaknuti, tak pohoda Mel jsem je v ruce ze svejch starejch svetel, ale sly z domu, pac lezely ve sklepe, ted by se hodily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Mrkni tu do bazara, viaceri ich ponukaju za par korun... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 (editace) Nebo koukni na Aukru.... Editováno: 5. Červen 2009, autor: Octavinek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 Nj, sakrys, tam ted kupuju leccos a tohle me nenapadlo. Ale radsi to tatikovi fakt sezenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.