Přejít na obsah

Garny servis vše okolo

garny

Doporučené příspěvky

Vyplatí se to vůbec si to nechat dodělat nebo je lepší koupit si to rovnou od výroby?Mi připadá že si lidi koupěj auto a pak si tu příplatkovou výbavu nechávaj dodělávat

No to je težké .. když si auto kupuješ nové tak někteří šetří a obyč svetla přeci stačí .. pak jsou ti druzí a ty nešetří a nebo firma .. ta to zaplatí .. jenže po čase zjistíš ,že ty xenony zase nejsou tak špatné ,trochu se po čase našetří a dodělaj se...

Když koupíš auto jeté ..tak ti nic jiného nezbyde..

Hlavně otázka je jiná : xenony by chtel každej ale každej už nedá trochu více peněz do nivelace a má xeny na tvrdo .. ty na tvrdo jsem montoval už docela dost takže vím své .. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

superb 2.5 tdi .. moc pěknej .. na opravu navigace a multifunkce... navigace se roschodila ... multifunkce bohužel .. on tu byl někdo ftipnej .. trochu chyběla kabeláž a jednotka pro multifukční volant.. takže bohužel ... :smich: plus oprava kabeláže iso .. standart... chaos...

post-368-1243721149_thumb.jpg

post-368-1243721222_thumb.jpg

post-368-1243721266_thumb.jpg

post-368-1243721384_thumb.jpg

post-368-1243721428_thumb.jpg

post-368-1243721457_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Petre dotazek, tatika vyhodili z STK kvuli celnimu sklu a nefunkcimu naklapeni svetel. Ty svetla jsem se snazil nejak vypatrat, ale krome pojistek a konektoru na svetlech me nic nenapadlo, nevis, cim by to mohlo jeste byt? Diks -_-

hmm takle když te vyhoděj tak to je už špatné .. takže máš dve možnosti .. protože jezdíš na technickou ne ke mně ale k nějakému pánovi co si léčí charakter jako ,že tě pošle domů bez stk... takže musíš zaním znova a budeš mu muset slíb že budeš celej víkend dělat jeho ženě pomyšlení ... :-)))))))

ne tak asi bohužel když takle tak se to bude muset opravit.. okno je jasné a světla jak psal palo .. asi motorky K.O.

Odkaz ke komentáři

Diky chlapi, motorky jsme taky resili, ale prislo mi divny, ze nejede aspon jedno, nebo kdyz zdechne jeden, tak to nejede vubec? Tatik na tom aute ma vubec porad takovyhle "divny" zavady, hromady drobnosti, ale motorove, podvozek a brzdy, vse na 1*. Mne se na predfaceliftovy serou tak maximalne stahovacky, praskal vyfuk nebo ruzny casti saciho potrubi, pac to pred FL stalo za hovno. I kdyz je fakt, ze ja ted najezdim se svym tak 5000km rocne :)

Jinac to sklo nema bouchly tak moc, ale 2 mesice s tim jezdil bez STK a kdyz se to dozvedel, tak si proste usmyslel, ze pojede kousek od baraku jak je DEKRA, ze nikam dal, ac jsem ho odrazoval (az premlouval), nedal si rict, inu, komu neni rady. Ja tam s nema mel zkusenost asi pred 10 rokama s Formanem. Ale panasek vsechno zna, vsechno vi, to jsou vzdycky boje s nim, ale to uz jsem tu mozna parkrat psal :D No a to sklo ma tri drobny dirky, ma to pripojisteny, takze to asi nebude problem.

Jsem ani nevedel, ze taky delas technickou, tak zase jsem chytrejsi :) Ty wole, ale uz vidim, jak muj tatik dela neci zene pomysleni, ty woe, dobrej for, by kazda utekla a tu STK by mu dali na 10 let :D Jinak motorky asi nevymenim jen tak pred barakem coz...

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...