garny Vloženo 7. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Ano samozřejmně ,že dělám jak přípravy tak i samotné STK a samo emise... a další administrativy.. jako odhlášení ,přihlášení ,dovozy atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Sorry za OT. ale SZ nejde poslat foto. "P-T promine za pouziti jeho fotky". Dik Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Sorry za OT. ale SZ nejde poslat foto. "P-T promine za pouziti jeho fotky". Dik Fido kouknu na to .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mondstein Vloženo 10. Červen 2009 Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 Ahoj, můžete mi poradit, k čemu je dobrá tahle hadice na fotce ? Je vejpůl a oblitá od voleje. Dneska se mi po natankování plné nádrže rozsvítila kontrolka diagnostiky motoru a když sem prohlížel motor, objevil sem, že je ta hadice vejpůl. Nicméně nevypadá, že by praskla teď, už takhle bude nejspíš nějakou dobu, takže s kontrolkou to asi nesouvisí. Je to 1.6 75kW BFQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 odvětrání klikové řídele... bežná věc.. kup novou hadici a vymněn ... to s tou diagnostikou a benzínem to nemá nic společného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 roomster scaut.. .docela pěkné .. na servísek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 do servisu i megane... fuj ... nějaké drobnosti ... plus pyl filtr .. docela mazec než se tu k něčemu človek dostane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2009 O II na park asist zadní .. face čidla ... rozebrat půl auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Petre tak jak sem ti vcera volal ohledne toho vyhrevu, tak jsem to delal az do jedny do rana a opraveno. Ale radim ti, jestli to po tobe bude nekdo nekdy chtit, tak ho vyhod. Ta prace je neskutecnej oser brrrr A dalsi chutovka je, ze ty decky jsou do serie a ne paralelne, takze kdyz odejde jedna nehreje zadna - samo sem to nevedel, tak sem rozcalounil obe abych zjistil, ze je vadna ta bederni. BTW mel sem tam pekne vypalenej molitan - slusne zahorelo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak jsem vcera tatikovi vymenil motorky svetel a facha to, takze chlapi diky za radu Jen voser kdyz neni ten spravnej "pripravek", na benzinaku mista hafo, ale u TDi jsem se svym naradim musel povolit svetla, abych se tam dostal. Ale i tak asi za 3/4 hodiny vse hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak jsem vcera tatikovi vymenil motorky svetel a facha to, takze chlapi diky za radu Jen voser kdyz neni ten spravnej "pripravek", na benzinaku mista hafo, ale u TDi jsem se svym naradim musel povolit svetla, abych se tam dostal. Ale i tak asi za 3/4 hodiny vse hotovo. U 1.8 T taky vyndavám světlo, když lezu na motorek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 garny ja ti dam fuj na toho meganka pockej az s tim zacnu jezdit k tobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Kdo ho bude z ty lampy odrezavat Vitto? To neriskuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 ale on si zvykne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 21. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 ale on si zvykne no renault a franc auta je kapitola sama pro sebe ... mám mnoho foto ale bohužel jsem přetížen prací a čas není ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 25. Červen 2009 Sdílet Vloženo 25. Červen 2009 Tak zase musím napsat chválu na Garnyho servis. Výměna svíček, výměna senzoru natočení volantu (nefungující ABS,ESP), doplnění klimatizace a celková kontrola na mém SuperBu. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Červenec 2009 Tak zase musím napsat chválu na Garnyho servis. Výměna svíček, výměna senzoru natočení volantu (nefungující ABS,ESP), doplnění klimatizace a celková kontrola na mém SuperBu. Ještě jednou díky. jo jo .. nemáš zač . ... ale ty svíčky mi daly docela zabrat..... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 8. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Taktez musim pochvalit GARNY-ho servis. Auto ihned po oprave a prevzeti odjelo az na Elbu bez sebemensich problemu... DEKUJI za rychle objednani a zajisteni opravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 8. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 8. Červenec 2009 Taktez musim pochvalit GARNY-ho servis. Auto ihned po oprave a prevzeti odjelo az na Elbu bez sebemensich problemu...DEKUJI za rychle objednani a zajisteni opravy no myslím ,že o tom mercedesu se mi bude ještě zdát .. a každopádně tam asi nebyl naposled.... ještě je co opravovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smart Vloženo 16. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2009 Děkuju Garnymu za komplet ošetření mého čtyřkolkového chcípáka a opravu před odjezdem na dovolenou. Teď budu trošku klidnější. Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 18. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2009 Děkuju Garnymu za komplet ošetření mého čtyřkolkového chcípáka a opravu před odjezdem na dovolenou. Teď budu trošku klidnější. Díky moc! Díky a není zač ... a nějaké zlepšení ??? : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smart Vloženo 3. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2009 Jo, jede dobře (v alpách si docela máklo - vychutnával jsem si tam šotolinové serpentiny - 4kolku si nemůžu vynachválit). To cukání do kopce ve vysokých rychlostech nejspíš zmizelo, možná to byl jen ten filtr. Brzo se ti ještě ozvu na ty silentbloky a popřemýšlím o těch tryskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 6. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2009 Jo, jede dobře (v alpách si docela máklo - vychutnával jsem si tam šotolinové serpentiny - 4kolku si nemůžu vynachválit). To cukání do kopce ve vysokých rychlostech nejspíš zmizelo, možná to byl jen ten filtr. Brzo se ti ještě ozvu na ty silentbloky a popřemýšlím o těch tryskách. O,k, no ten výkon je dost mizernej ... bohužel... vše se dá řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2009 Ahoj mám takovej dotázek....sem si všimnul že když měníš bloky u Fábek sundáváš celou nápravnici....duvod....?na geošce s tím pak je víc práce...(vystředění nápravnice a pak teprv geometrie) nebo se pletu...?Což by odpadlo pokud by se nápravnice nesundala a sundala se jen ta ALU konzole v který je nalisovanej blok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 10. Srpen 2009 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2009 Ahoj mám takovej dotázek....sem si všimnul že když měníš bloky u Fábek sundáváš celou nápravnici....duvod....?na geošce s tím pak je víc práce...(vystředění nápravnice a pak teprv geometrie) nebo se pletu...?Což by odpadlo pokud by se nápravnice nesundala a sundala se jen ta ALU konzole v který je nalisovanej blok. no tak to jsou rady nad zlato .. ne je to tak kdyby to šlo jinak určitě bych nápravini nesundaval .. ale šrouby co drží to hlíníkové polo rameno jsou skrz nápravnici takže nápravnici povolíš tak jako tak ... další problém stabilizátor ... atd jinak po takovém zasahu musíš na geo tak jako tak ... zatím ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.