Beďule Vloženo 25. Červen 2007 Sdílet Vloženo 25. Červen 2007 Zdravím, začal mi vrzat střešní tapec, ne pořád ale přesto vrže. Tapec chci sundat a nějak ho vypodložit. Poradíte mi někdo postup jak ho sundat? Dík za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2007 Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Tak chlapíí asi na to taky vlítnu :-( .Občas vrz vrz vrz mrška.Zítra nebo o víkendu.Snad mě tam nic nemilého nepřekvapí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný ! Prosímtě, asi jsem úplný pako, ale nevím jak vyndat stropní světlo u řidiče? Píšeš "sundat plastové sklo" - ale jak, mi to fakt nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný ! Prosímtě, asi jsem úplný pako, ale nevím jak vyndat stropní světlo u řidiče? Píšeš "sundat plastové sklo" - ale jak, mi to fakt nejde? Odtáhnout třeba nehtem nebo šroubovákem směrem od čelního skla(to plexi) od stropnice,pod ním sou ještě dva šroubky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný ! Prosímtě, asi jsem úplný pako, ale nevím jak vyndat stropní světlo u řidiče? Píšeš "sundat plastové sklo" - ale jak, mi to fakt nejde? Odtáhnout třeba nehtem nebo šroubovákem směrem od čelního skla(to plexi) od stropnice,pod ním sou ještě dva šroubky ty dva šroubky jsou jenom u novějších modelů, 100% vím, že modely 97, 98, 99 pod/ve světýlku žádný šroubek nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný ! Prosímtě, asi jsem úplný pako, ale nevím jak vyndat stropní světlo u řidiče? Píšeš "sundat plastové sklo" - ale jak, mi to fakt nejde? Odtáhnout třeba nehtem nebo šroubovákem směrem od čelního skla(to plexi) od stropnice,pod ním sou ještě dva šroubky aha...tak já to zkusím - díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 20. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2007 Sry že píšu až teď, měl sem vyhozenej kotník, tak sem se sem nedostal. Já sem postup poposioval pro své auto, netušil sem že starší ročníky to měly jinak. Tak děkuju za doplnění postupu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Sry že píšu až teď, měl sem vyhozenej kotník, tak sem se sem nedostal. Já sem postup poposioval pro své auto, netušil sem že starší ročníky to měly jinak. Tak děkuju za doplnění postupu... Já už jsem to zvládnul (sundat tu lampičku) a teď mám problém - sundaval jsem ji, protože když mi tam dávali HF (mikrofon), tak jim vypadl ten ovladač na hlavní světlo (svítí/nesvítí/svítí s dveřmi) - no a zjistil jsem, že mi někde ztratili ten plíšek (jezdec) co propojuje kontakty a to pérko co drží ten jezdec na ovladači - neví někdo jestli se to dá sehnat v servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 21. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2007 Těžko. Buď vrakáč, anebo novej celej kus 3B0 947 105 C 1.271,- Kč ve Škodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppfox Vloženo 22. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2007 Těžko. Buď vrakáč, anebo novej celej kus 3B0 947 105 C 1.271,- Kč ve Škodě. Hmmm...tý ceny jsem se právě bál Třeba to někde seženu na vrakáči... Pokoušel jsem se to sehnat v "bazaru", ale 500,- se mi zdálo dost. No uvidíme...dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 9. Březen 2012 Sdílet Vloženo 9. Březen 2012 Zdravim musim vymeniet stresny tapacir na Octavke 1997 pred fl a ja som zohnal tapacir s Octavie 2000 cize po fl myslite ze bude pasovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 Myslím že ano.... Přinejhorším ho trošku přistřihneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 No a ese ja mam na svojom stresne okno ale ten tapacir novy ho nemam ale vyrazat by to malo ist hravo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 No tak to už asi taková sranda není...Záleží jestli ten tapec určený pro střešní okno je jen vyříznutej,nebo už přímo z výroby nějak spešl upavenej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 10. Březen 2012 Sdílet Vloženo 10. Březen 2012 tak teraz neviem co spravit ci ho spravit alebo ci nie ale zas 25 E za tapacit neni moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No tak som ho kupil ale ma napadlo co tak ho nastriekat na cierno aky sprej na tapacir? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Zdejší člen tu lakoval na modro tapeci na dveřích...a docela si čvachtal...Normálně to vzal sprejem od Dupli-color... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 viem cital som to :-) asi tapavir na dverach skusim aj ja ale nevim ako dlho to bude drzat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Dokud se ti to neodloupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No heleť z vlákna se barva podle mě loupat nebude....Jako když si plácneš kečup na tričko...To se taky neoloupe,dokud to nevypereš... Ta barva se zažere a nepustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prcek36 Vloženo 15. Březen 2012 Sdílet Vloženo 15. Březen 2012 Zdravím já mám tapec dělaný izoflokem a strop mám noví lepit dekor na strop neni žadná sranda dělam ve firmě kde stropy vyrabi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos740 Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 No ja mam strop strasne spinavy a trochen prepaleny tak ma to napadlo nastriekat ale neviem co to spravi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Podle mě nic,když to jen tak lehce zaprášíš barvou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.