Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím,

začal mi vrzat střešní tapec, ne pořád ale přesto vrže. Tapec chci sundat a nějak ho vypodložit. Poradíte mi někdo postup jak ho sundat? Dík za každou radu.

• 3 týdny později...

Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný !

Tak chlapíí asi na to taky vlítnu :-( .Občas vrz vrz vrz mrška.Zítra nebo o víkendu.Snad mě tam nic nemilého nepřekvapí.

Vyřešeno :p

Odcvaknout zadní plastovou lištu. Odklopit kryty šroubů madel a vyšroubovat šrouby, vytáhnout lampičky sundatplastové sklo z lamičky předního osvětlení a vyšroubovat dva šrouby... vycvaknout lampičku, sundat slunční clony... jeden šroub po krytkou pantu na druhé straně dva šrouby pod plastovým krytem (ty jdou hodně dementně sundat a dost se poškodí, doporučuju pak koupit nové) pak jen sundat dveřní těsnění na všech dveřích a opatrně spustit strop směrem dopředu dolů, protože vzadu ho bude držet ještě jeden plastový držak a ten nejde vyndat... Jinak doporučuji předem sklopit zadní sedadla a mírně poklopit i přední aby se dal strop lépe vytáhnout kufrem ven. Snad bez problému. Jinak doporučuju též pak na druhou stranu stropu nalepit hlukovou izolaci, dělá to pak divy a rozdíl je znatelný !

Prosímtě, asi jsem úplný pako, ale nevím jak vyndat stropní světlo u řidiče? Píšeš "sundat plastové sklo" - ale jak, mi to fakt nejde? :wacko:

Prosímtě, asi jsem úplný pako, ale nevím jak vyndat stropní světlo u řidiče? Píšeš "sundat plastové sklo" - ale jak, mi to fakt nejde? :wacko:

Odtáhnout třeba nehtem nebo šroubovákem směrem od čelního skla(to plexi) od stropnice,pod ním sou ještě dva šroubky :)

Odtáhnout třeba nehtem nebo šroubovákem směrem od čelního skla(to plexi) od stropnice,pod ním sou ještě dva šroubky :)

ty dva šroubky jsou jenom u novějších modelů, 100% vím, že modely 97, 98, 99 pod/ve světýlku žádný šroubek nemají

aha...tak já to zkusím - díky :)

Sry že píšu až teď, měl sem vyhozenej kotník, tak sem se sem nedostal. Já sem postup poposioval pro své auto, netušil sem že starší ročníky to měly jinak. Tak děkuju za doplnění postupu...

Sry že píšu až teď, měl sem vyhozenej kotník, tak sem se sem nedostal. Já sem postup poposioval pro své auto, netušil sem že starší ročníky to měly jinak. Tak děkuju za doplnění postupu...

Já už jsem to zvládnul (sundat tu lampičku) a teď mám problém - sundaval jsem ji, protože když mi tam dávali HF (mikrofon), tak jim vypadl ten ovladač na hlavní světlo (svítí/nesvítí/svítí s dveřmi) - no a zjistil jsem, že mi někde ztratili ten plíšek (jezdec) co propojuje kontakty a to pérko co drží ten jezdec na ovladači - neví někdo jestli se to dá sehnat v servisu? :feve:

Těžko. Buď vrakáč, anebo novej celej kus 3B0 947 105 C 1.271,- Kč ve Škodě.

Těžko. Buď vrakáč, anebo novej celej kus 3B0 947 105 C 1.271,- Kč ve Škodě.

Hmmm...tý ceny jsem se právě bál :wacko: Třeba to někde seženu na vrakáči... Pokoušel jsem se to sehnat v "bazaru", ale 500,- se mi zdálo dost. No uvidíme...dík za info B)

• 4 roky později...

Zdravim musim vymeniet stresny tapacir na Octavke 1997 pred fl a ja som zohnal tapacir s Octavie 2000 cize po fl myslite ze bude pasovat?

Myslím že ano....

Přinejhorším ho trošku přistřihneš :kol-28:

No a ese ja mam na svojom stresne okno ale ten tapacir novy ho nemam ale vyrazat by to malo ist hravo?

No tak to už asi taková sranda není...Záleží jestli ten tapec určený pro střešní okno je jen vyříznutej,nebo už přímo z výroby nějak spešl upavenej...

tak teraz neviem co spravit ci ho spravit alebo ci nie ale zas 25 E za tapacit neni moc

No tak som ho kupil ale ma napadlo co tak ho nastriekat na cierno aky sprej na tapacir?

Zdejší člen tu lakoval na modro tapeci na dveřích...a docela si čvachtal...Normálně to vzal sprejem od Dupli-color...

viem cital som to :-) asi tapavir na dverach skusim aj ja ale nevim ako dlho to bude drzat

Dokud se ti to neodloupne :kol-33:

No heleť z vlákna se barva podle mě loupat nebude....Jako když si plácneš kečup na tričko...To se taky neoloupe,dokud to nevypereš...

Ta barva se zažere a nepustí... :kol-28:

Zdravím já mám tapec dělaný izoflokem a strop mám noví lepit dekor na strop neni žadná sranda dělam ve firmě kde stropy vyrabi.... :kol-34:

No ja mam strop strasne spinavy a trochen prepaleny tak ma to napadlo nastriekat ale neviem co to spravi?

Podle mě nic,když to jen tak lehce zaprášíš barvou...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.