paulino69 Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 27. Červen 2007 Sdílet Vloženo 27. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. doporučuji origo škoda, vydrží asi nejvíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Já tam dával od Boshe za necelých 2000Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 28. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Já tam dával od Boshe za necelých 2000Kč. dík za tip. Já zatím našel BOSCH 4drát 18V/4ohmů na ten motor za 2362,-kč kod SLP 4106 univerzální.Jo a taky za 1299,-kč Magneti Mareli 4 drát se stejným kodem,ale co to vydrží? To mi bylo doporučeno na netu snad je to označení kódu dobře. Nějaký odkaz? Zatím dík a čau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Já tam dával od Boshe za necelých 2000Kč. dík za tip. Já zatím našel BOSCH 4drát 18V/4ohmů na ten motor za 2362,-kč kod SLP 4106 univerzální.Jo a taky za 1299,-kč Magneti Mareli 4 drát se stejným kodem,ale co to vydrží? To mi bylo doporučeno na netu snad je to označení kódu dobře. Nějaký odkaz? Zatím dík a čau. Nazdárek měl jsem Felicii stímto motorem 1.6 I kod motoru AEE a když jsem auto koupil tak jsem lamdu neměl vůbec pripojenou (drát byl odstřihlej) a na výkonu jsem to nepoznal ,ale spotřeba byla docela vysoká doporučuji ti tam dát toho bosche auto jsem měl 3 roky a vše bez jediného problému lamda fungovala výtečně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Nejsi z kladna?? Taky jsem byl dneska navstivit emise ve stragu a hle jsem bez zelene nalepky Mam ten samy motor tj. 1.6 55kw AEE r.v.1997 a na emisich jsem pohorel na mooc bohatou smes -> prekrocen limit CO ostatne jako ten co byl tento tyden ve stragu na emisich taky tak se ptam zda to nejsi ty protokoly se nam moc nelisi. Ja ted budu badat zda je to lambda ci ridici jednotka ktera je po cipu od predchoziho majitele ach jo to je prekerka Hodnoty CO na volnobeh maji byt 0,5 mam 7,39 Hodnoty CO na zvysene otacky maji byt 0,3 mam 8,29 - lambda rozmezi 0,970-1,030 mam 0,78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paulino69 Vloženo 29. Červen 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Z Kladna nejsem,ale emise mi dal.Ja měl CO na volnoběh 0,171 na zvyšené0,005-lambda mam 1,020 .Snad nemá pravdu v tom že se špatnou sondou odejde po čase i katalizátor to mě vybobkoval o tom jsem neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 (editace) taky jsme to po zime menili....spotreba stoupala a stoupala...celkem 10,5 l/100km,vymena za origo,cenu uz si nepamatuju,ale bylo to neco kolem 2ky ,tedko jezdim za 7,3..bylo to poznat,urcite to co nejrychleji vymen neni sranda dat 15-20 litru za kat.... Editováno: 29. Červen 2007, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Měl jsem to samé na emisích.Neprošel jsem abyl jsem bez známkyno a po výměně to bylo jiný kafe.Jinak lambda mě stála kolem 2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Já tam dával od Boshe za necelých 2000Kč. dík za tip. Já zatím našel BOSCH 4drát 18V/4ohmů na ten motor za 2362,-kč kod SLP 4106 univerzální.Jo a taky za 1299,-kč Magneti Mareli 4 drát se stejným kodem,ale co to vydrží? To mi bylo doporučeno na netu snad je to označení kódu dobře. Nějaký odkaz? Zatím dík a čau. Kupoval jsem ji na www.prondo.cz. Posílají i na dobírku. 06A906265AM SONDA KYSLÍKOVÁ OCT.1,6-55KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Já tam dával od Boshe za necelých 2000Kč. dík za tip. Já zatím našel BOSCH 4drát 18V/4ohmů na ten motor za 2362,-kč kod SLP 4106 univerzální.Jo a taky za 1299,-kč Magneti Mareli 4 drát se stejným kodem,ale co to vydrží? To mi bylo doporučeno na netu snad je to označení kódu dobře. Nějaký odkaz? Zatím dík a čau. Kupoval jsem ji na www.prondo.cz. Posílají i na dobírku. 06A906265AM SONDA KYSLÍKOVÁ OCT.1,6-55KW To jsem nevěděl,že prondo zasílá poštou.To je dobrá zpráva .Jinak já jsem kupoval s 06A906265 P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 29. Červen 2007 Sdílet Vloženo 29. Červen 2007 Dnes jsem navštívíl emise a potvrzeno smrt lambdy. Tak nevím jestli dát nějakou universal od Magneti Mareli,nebo Bosch.Prosim pokud má někdo tip co se týče značky,životností poraďte.Jde o motor 1,6 55kw 1997.Když prý nevyměním mohl by odejít i kat.Na spotřebě to moc nepociťuji,ale po nové sondě se to ještě zlepší.Dík za radu popřípadě tip na koupi za dobrou cenu. Já tam dával od Boshe za necelých 2000Kč. dík za tip. Já zatím našel BOSCH 4drát 18V/4ohmů na ten motor za 2362,-kč kod SLP 4106 univerzální.Jo a taky za 1299,-kč Magneti Mareli 4 drát se stejným kodem,ale co to vydrží? To mi bylo doporučeno na netu snad je to označení kódu dobře. Nějaký odkaz? Zatím dík a čau. Kupoval jsem ji na www.prondo.cz. Posílají i na dobírku. 06A906265AM SONDA KYSLÍKOVÁ OCT.1,6-55KW To jsem nevěděl,že prondo zasílá poštou.To je dobrá zpráva .Jinak já jsem kupoval s 06A906265 P Nevím, jestli jsem kupoval zrovna 06A906265AM. Bylo to před 2,5 rokem, ale předpokládám, že je to ta, co jsem našel u nich na stránkách. Jinak pokud se nepletu, pokud neméte IČO, chtějí 10 % navíc. I tak mají zajímavý ceny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 Tak konecne mam novou lambdicku a emise ok cele me to vyslo na 3500 - lambda,vymena,VAG a emise. A jeste jsem zjistil od koumaku servisaku ze tam mam stary dil kde je lambda zespoda tudiz se na ni srazi H2O takze ted nekde sehnat ten dil co skodovka davala novy u techto serii. Nevi nekdo kde sehnat a za kolik?? Krome vrakace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 3. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2007 (editace) Tak konecne mam novou lambdicku a emise ok cele me to vyslo na 3500 - lambda,vymena,VAG a emise. A jeste jsem zjistil od koumaku servisaku ze tam mam stary dil kde je lambda zespoda tudiz se na ni srazi H2O takze ted nekde sehnat ten dil co skodovka davala novy u techto serii. Nevi nekdo kde sehnat a za kolik?? Krome vrakace doporučuji to převařit, není to tak pracné. Ten díl, co je lambda je drahej jako prase, páč se skoro vůbec nemění. Svár pak zastříknout zinkovým sprejem Editováno: 3. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 U jedne octy 1,6 55kW odesla uz po druhe lambda, jelikoz je to r.v.1997 bude zrejme problem ve spatnem umisteni lambdy. Mohl by mi nekdo presne rict, jaka uprava je potreba udelat, aby nedochazelo k niceni lambdy? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 22. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2008 Mrkni do vlákna 1,6 55Kw spotřeba, zkušenosti.... dával jsem tam fotku jak to má ta moje Nevím jestli to už v roce 99 tak exportovali, nebo je to upravováno po koupi auta v servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 23. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2008 (editace) Este mam dotaz k ty lambde. Pred pul rokem mi to vyhodilu tuhle chybu: 1 Nalezeny chyby: 00525 - Sonda lambda (G39) 07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky Jelikoz je sporadicka, myslel sem, ze lambda pomalu odchazi az bude uplne v haji, ale ted po pul roce to haze furt tu samou chybu. Je to opravdu chyba lambdy? Premyslel sem, ze ji zkusim uplne odpojit, nez koupim novou. Odkud je svorkovnice dobre pristupna, abych nemusel davat auto na diru? Jinak pripominam, ze se jedna o 1,6 55kW. Editováno: 23. Srpen 2008, autor: tomina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 řekl bych že ta lambda velmi pomalu odchází do lambdového nebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Kde se da rozpojit svorkovnice lambdy? Kdyz nemam diru tak je tam dost blbej pristup, takze se tam potrebuju dostat poslepu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomášT Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Jámu nepotřebuješ. Na pravé straně pod spolujezdcem dole pod autem je taková plastová černá krabička a tam je svorkovnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Vloženo 25. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2008 Podle mě ti už odešla. Myslím, že mi to hlásilo podobně. Můžeš se podívat do bloku hodnot, kde tam je napětí na lamdě. Já tam měl pořád 0,01V. Jinak bych ji neodpojoval, protože se ti akorát dostane bordel do konektoru. ŘJ mototu pokud je lamda KO, tak se přepne na náhradní program. Este mam dotaz k ty lambde. Pred pul rokem mi to vyhodilu tuhle chybu:1 Nalezeny chyby: 00525 - Sonda lambda (G39) 07-10 - signal prilis nizky - Sporadicky Jelikoz je sporadicka, myslel sem, ze lambda pomalu odchazi az bude uplne v haji, ale ted po pul roce to haze furt tu samou chybu. Je to opravdu chyba lambdy? Premyslel sem, ze ji zkusim uplne odpojit, nez koupim novou. Odkud je svorkovnice dobre pristupna, abych nemusel davat auto na diru? Jinak pripominam, ze se jedna o 1,6 55kW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 No, nevim jestli to nekdo dokaze odpojit poslepu bez toho aby vydel pod auto co tam vlastne dela. Ja osobne jsem konektor rozpojoval asi 15min. a to jsem byl pod autem v jame a vydel jsem na to. Nezapomen ,ze konetor je v plastovem krytu a musis odsroubovat myslim dva sroubky. A ty asi poslepu neodsroubujes. Jinak odpojovat lambdu je k nicemu. Pokud ti lambda nedava data do Ř.J tak ti to stejne bude blbnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ancovka Vloženo 1. Září 2008 Sdílet Vloženo 1. Září 2008 Taky jsem měl problémy s lambdou.Byl jsem na emisích a ejhle, příliš vysoký CO.. V origo servise mi tam po konzultaci dali univerzální Bosch a udělali mi ještě základní nastavení škrt. klapky. Emise byli potom v normě a za 2 roky taky. Jinak když lambda byla K.O. tak až takovej rozdíl ve spotřebě nebyl.Oprava stála cca 2000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davson Vloženo 2. Září 2008 Sdílet Vloženo 2. Září 2008 Jo jo, ja to mel totez. Taky lambda od Bosche za cca 1890,- +sestelovani skrtici klapky. Na emisich jsem jeste nebyl tak snad to projde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
switcher Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 taky se vás pánové zeptám, sice nejdo o 55kW ale 74kW, ale snad to tak nevadi... vypada že ji mám taky v tahu, pokud bych měl škodováckou, nevím přesně z jakého motoru je, ale má 4 dráty, takže jestli bude mít stejný závit, šla by do 1,6 74kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.