Romariooo Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Speeder' : to byl zážitek na celej život vid? Byl jsem z toho uplně naměkko.Ta show neměla chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 to Alegro od jaký cestovky jezdíš?se taky chystáme tak si nechám rád něco doporučit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 Speeder' : to byl zážitek na celej život vid? Byl jsem z toho uplně naměkko.Ta show neměla chybu Áno bolo to super, manželka sa tam potom vyfocovala s tými papagájmi, len sme neplatili za tie ich fotky. Určite si chcem do budúcnosti prejsť všetky ostrovy, fakt perfektné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 15. Květen 2009 Sdílet Vloženo 15. Květen 2009 zatím nemám páru jestli a kam, mám jen napevno zabukovanou dovču pár dní na ryby po zahájení sezony. Jinak jsem letos absolvoval různě nějaké to Německo, Holandsko, Maďarsko, Itálii. Přestejden mně čeká Švýcarsko a na červen už mám v organizéru Bulharsko a někdy v průběhu léta to odsunutý Bělorusko a asi opět Švýcarsko. Průběžně furt někde trajdám, tak mně dovča ani moc neláká, to spíš odpočinek na rybách. Budu to nějak řešit až to bude aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 18. Květen 2009 Sdílet Vloženo 18. Květen 2009 Letos Kos Řecko, že prý tam je pěkně, tak se uvidí ... konec července Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 19. Květen 2009 Sdílet Vloženo 19. Květen 2009 docela mně ale sere, že jsem myslel, že se juknu do Lybie, ale kamarád se nějak odmlčel, tak nevím co se děje, ale tohle asi neklapne. Dokonce mi i psal, kdy sem přijede, měli jsme naplánováno, že se sejdem, ale nakonec telefon hluchej, e-mail bez odezvy. Tak nevím, jestli se nedostal do nějakých problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anysekk04 Vloženo 3. Září 2012 Sdílet Vloženo 3. Září 2012 My letos byli jenom v Řecku na týden... http://www.greece-tours.cz/dovolena-recko/ ale užili jsme si to maximálně:-) jeli jsme tam se známejma, tak to byla každej den párty;-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Tento rok bez dovolenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 nápodobne ako rsrsrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 Świnoujście https://maps.google.cz/maps?client=opera&oe=utf-8&channel=suggest&q=swinoujscie&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x47aa58cdcdae3301:0x1fe03a970a6e4dc8,%C5%9Awinouj%C5%9Bcie,+Polska&gl=cz&ei=l-pIUNaBCs-Sswak2YGgCg&ved=0CDgQ8gEwAQ a nechci nic slyšet o divočacich a studenem moři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 6. Září 2012 Sdílet Vloženo 6. Září 2012 My jsme byli .... víte kde Doma .... pracovní dovolená .... dělali jsme malé pokojíček a obměna obývacího pokoje .... manželka si to pěkně vymyslela a já jsem se fakt nenudil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Ještě nikdy v životě jsem nebyl na dovolené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 oběma vozítky v Bulharsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Letos bez dovolenky. S malým prcekm se nikam jezdit nedá. Snad příští rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slant Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 ... a s dvomi prckami uz vobec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Ikdyž stavím barák, tak i letos stejně jako předchozích 11 let, jsme si nemohli nechat ujít společnou dovolenou s dalšimi třemi spřátelenými rodinami. Jezdíme vždy na týden někam v republice kde nám nabídnou ubytování min. pro 16 osob. Vyhledáváme chalupy, chaty, prostě ubytování v soukromí. Vždy si ten týden neskutečně užijeme. Vůbec nevadí, že ze začátku mělo nejmladší děcko 4 roky anebo letos těm nejstarším je 18-20 Sice ti nejstarší už postupně začínají odpádávat, letos už nás jelo pouze 15, ale na druhé straně se jim nedivím. Kdo by jim kdy platil týden plného komfortu v podobě dopravy, stravy a chlastu ? Letos jsme byli v Kraslicích. Bylo zase super!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 Tak se 4 letým dítětem už je sranda. To moje má 3 měsíce a to fakt moc rozumně nejde. Ale aspoň jsem ušetřil na jedno okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 7. Září 2012 Sdílet Vloženo 7. Září 2012 To jo 3měsíce je málo.my byly v 6ti měsících a to už trochu šlo jedna 2roky druhá 6měsícu,manželka teda říkala,že nejvíc se jí líbí,že nemusí vařit a hodně ji to srovnalo odpočla si. Letos dovča na Děčínsku,autokemp Aljaška(nebyla to zrovna dobrá volba),okolí super Hřensko krásný,zámek v Děčíně taky takže až na ten kemp čupr dovča,poučen pro příště než zaplatím tak si kemp a ubytování pořádně prohlídnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 nápodobne ako rsrsrs Až tak tragicky to neberiem dovolenku si vynahradím na vianoce priletí k nám bocian "čáp" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 jo tak bocian to je dalši slovo ktere je stejne v mem rodnem jazyce gratuluje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 rsrsrs gratulujem v predstihu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 libero1071 Dikk už sa veľmi tešíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 hlavně zapít kvalitním alkoholem, ať z něj není hned sirota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuff Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Tak do té doby snad ten panč zmizí z trhu. Hlavně zapít, já to dělám snad každý týden a je to fakt náročné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Dyt ja uz nevim co pit nejvic me prrkvapilo jak rikali ze byl mezi kvitem i rum z Polska , ma to hacek , v polsku rum neni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.