Květen 15, 200916 r Speeder' : to byl zážitek na celej život vid? Byl jsem z toho uplně naměkko.Ta show neměla chybu
Květen 15, 200916 r to Alegro od jaký cestovky jezdíš?se taky chystáme tak si nechám rád něco doporučit
Květen 15, 200916 r Speeder' : to byl zážitek na celej život vid? Byl jsem z toho uplně naměkko.Ta show neměla chybu Áno bolo to super, manželka sa tam potom vyfocovala s tými papagájmi, len sme neplatili za tie ich fotky. Určite si chcem do budúcnosti prejsť všetky ostrovy, fakt perfektné
Květen 15, 200916 r zatím nemám páru jestli a kam, mám jen napevno zabukovanou dovču pár dní na ryby po zahájení sezony. Jinak jsem letos absolvoval různě nějaké to Německo, Holandsko, Maďarsko, Itálii. Přestejden mně čeká Švýcarsko a na červen už mám v organizéru Bulharsko a někdy v průběhu léta to odsunutý Bělorusko a asi opět Švýcarsko. Průběžně furt někde trajdám, tak mně dovča ani moc neláká, to spíš odpočinek na rybách. Budu to nějak řešit až to bude aktuální.
Květen 19, 200916 r docela mně ale sere, že jsem myslel, že se juknu do Lybie, ale kamarád se nějak odmlčel, tak nevím co se děje, ale tohle asi neklapne. Dokonce mi i psal, kdy sem přijede, měli jsme naplánováno, že se sejdem, ale nakonec telefon hluchej, e-mail bez odezvy. Tak nevím, jestli se nedostal do nějakých problémů.
Září 3, 201213 r My letos byli jenom v Řecku na týden... http://www.greece-tours.cz/dovolena-recko/ ale užili jsme si to maximálně:-) jeli jsme tam se známejma, tak to byla každej den párty;-D
Září 6, 201212 r Świnoujście https://maps.google.cz/maps?client=opera&oe=utf-8&channel=suggest&q=swinoujscie&ie=UTF-8&hq=&hnear=0x47aa58cdcdae3301:0x1fe03a970a6e4dc8,%C5%9Awinouj%C5%9Bcie,+Polska&gl=cz&ei=l-pIUNaBCs-Sswak2YGgCg&ved=0CDgQ8gEwAQ a nechci nic slyšet o divočacich a studenem moři
Září 6, 201212 r My jsme byli .... víte kde Doma .... pracovní dovolená .... dělali jsme malé pokojíček a obměna obývacího pokoje .... manželka si to pěkně vymyslela a já jsem se fakt nenudil
Září 7, 201212 r Ikdyž stavím barák, tak i letos stejně jako předchozích 11 let, jsme si nemohli nechat ujít společnou dovolenou s dalšimi třemi spřátelenými rodinami. Jezdíme vždy na týden někam v republice kde nám nabídnou ubytování min. pro 16 osob. Vyhledáváme chalupy, chaty, prostě ubytování v soukromí. Vždy si ten týden neskutečně užijeme. Vůbec nevadí, že ze začátku mělo nejmladší děcko 4 roky anebo letos těm nejstarším je 18-20 Sice ti nejstarší už postupně začínají odpádávat, letos už nás jelo pouze 15, ale na druhé straně se jim nedivím. Kdo by jim kdy platil týden plného komfortu v podobě dopravy, stravy a chlastu ? Letos jsme byli v Kraslicích. Bylo zase super!!!
Září 7, 201212 r Tak se 4 letým dítětem už je sranda. To moje má 3 měsíce a to fakt moc rozumně nejde. Ale aspoň jsem ušetřil na jedno okno.
Září 7, 201212 r To jo 3měsíce je málo.my byly v 6ti měsících a to už trochu šlo jedna 2roky druhá 6měsícu,manželka teda říkala,že nejvíc se jí líbí,že nemusí vařit a hodně ji to srovnalo odpočla si. Letos dovča na Děčínsku,autokemp Aljaška(nebyla to zrovna dobrá volba),okolí super Hřensko krásný,zámek v Děčíně taky takže až na ten kemp čupr dovča,poučen pro příště než zaplatím tak si kemp a ubytování pořádně prohlídnu.
Září 11, 201212 r nápodobne ako rsrsrs Až tak tragicky to neberiem dovolenku si vynahradím na vianoce priletí k nám bocian "čáp"
Září 13, 201212 r Tak do té doby snad ten panč zmizí z trhu. Hlavně zapít, já to dělám snad každý týden a je to fakt náročné.
Září 13, 201212 r Dyt ja uz nevim co pit nejvic me prrkvapilo jak rikali ze byl mezi kvitem i rum z Polska , ma to hacek , v polsku rum neni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.