ben06 Vloženo 18. leden 2010 Sdílet Vloženo 18. leden 2010 Pánové díky za super radu,budu muset odkázat znalé chlapce od fochu a araveru ať se podívají na forum a něco se konečně dozví,protože na moje dotazy ohledně této závady mi byly zdělovány rady typu: měnit expanzku,čidla na chladící soustavě ......atd.Ještě jednou díky,určitě se tu dozvím spoustu dalších rad tak s odborníky v araveru už mám taky podobnou zkušenost a nedivím že jsou tady i na blacklistu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sangbal Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 Mám taky problém s touto kontrolkou - avšak v mém případě je "mrtvá." Ukazatel se ani nehne a VAG nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomikutik Vloženo 20. leden 2010 Sdílet Vloženo 20. leden 2010 (editace) Tiez som to na Octavke I, 1,6 75kW zubnou kefkou zotrel a hotovo... a ked som sa bavil so znamym, co mu to tiez minuly rok svietilo, siel do servisu a vypytali si 12 EUR, za prevzdusnenie a neviem ake este kraviny. Tuto zimu mu to znova zacalo, chcel tam uz ist, dal som mu radu s kefkou a zrazu oprava zadarmo... Tak ma pozval na Editováno: 20. leden 2010, autor: tomikutik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis122 Vloženo 25. leden 2010 Sdílet Vloženo 25. leden 2010 ahoj som tu novy. tolko fanusikov skoda,wauuuuu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123tom Vloženo 5. Únor 2010 Sdílet Vloženo 5. Únor 2010 Taky mi to oškrábání elektrod pomohlo a je po problému DÍKY :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z142 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Prosím o radu pro netechnickou lamu - kde jsou v nádržce ty kontakty? Potřeboval bych je asi taky očistit, ale nevím kde je hledat a jak se k nim dostat díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Z142: Na akom aute?? FABIA, OCTAVIA??? Kontakty mas priamo v nadrzke. Odsrobuj modre viecko a hned uvidis kontakty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevca5 Vloženo 23. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2010 Stejná závada, blikání kontrolky teploty po nastartování Octavie diesel, po výměně rozvodů....zítra zkusím očistit elektrody, díky za radu....!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxn2 Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Ve značkovém servise vyměnili nádobku - pomohlo to na nějakou dobu. Po pár týdnech blikala znovu. Zkoušeli jsme s elektrikářem všechno a nic. Vyzkratoval jsem konektor a kašlal na signalizaci. Teď jsem ze zajímavosti jsem vyzkoušel šroubovák - podle rady. Fakt to funguje. Jenom doporučuju očistit větší plochu a vydrží to asi podstatně déle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien27 Vloženo 9. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2011 Chlapy, mám Fabii a pod víčkem žádný kontakty vidět nejsou. Není to spíš tak, že v Oktě kontakty vidět jsou a u fabie ne? Jak žešíte čištění kontaktů ve Fabii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KláraD Vloženo 29. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2011 Ahoj všem, prosím moc o radu, mám stejný problém se svítící kontrolkou i když je kapaliny dost... zkusila bych očistit elektrody, ale nevidím je, když odšroubuji modré víčko (mám Fabii, 1,4 MPi)... nebo se špatně dívám? prosím poraďte : Díky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezek Vloženo 7. Únor 2012 Sdílet Vloženo 7. Únor 2012 Chlapy, mám Fabii a pod víčkem žádný kontakty vidět nejsou. Není to spíš tak, že v Oktě kontakty vidět jsou a u fabie ne? Jak žešíte čištění kontaktů ve Fabii? Je tu nějaký odborník na fabii?Mám stejný problém pod víčkem nic není. Prosím poraďtě :-) díky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davie77 Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 Ahoj všem, prosím moc o radu, mám stejný problém se svítící kontrolkou i když je kapaliny dost... zkusila bych očistit elektrody, ale nevidím je, když odšroubuji modré víčko (mám Fabii, 1,4 MPi)... nebo se špatně dívám? prosím poraďte : Díky!!! Je tu nějaký odborník na fabii?Mám stejný problém pod víčkem nic není. Prosím poraďtě :-) díky!! Vo Fabii su tie elektrody v nadrzke viac zakryte, nie je ich vidiet pod vieckom a nie je mozne sa k nim dostat so srubovakom. su zaplastovane. jedina moznost je vybrat nadrzku, umyt alebo vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
helg Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Mam taky isty problem ,ale po vycisteni kontreolka blika dalej len pri nizsich teplotach.Mozte mi poradit s akym pripravkom cistite vyrovnavajucu nadrzku vo fabii 1,4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.josef Vloženo 17. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2013 Taký stejný problém stačilo vyčisti kontakty a je vše ok.Dělalo mi to jen když se ochladilo k nule a níže.Tak všem tady na foru díky Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host latka.andy Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 Ahoj. Ja mám troška iný problém. Tak isto mi svietila kontrolka stavu hladiacej kvapaliny asi v marci minulého roku na mojej fabii 1,4 mpi. Bol som v servise, tam mi nádržku vymenili za novú. Dva týždne bol kľud a potom zas. Nejako som to ďalej neriešil a opätovnú návštevu servisu som odkladal. Teraz som čítal príspevky s použitím šrobováku alebo zubnej kefky. Tyčky som nenašiel no keď som otvoril nádržku na víčko som mal čiernu penu a nádržka je čierna a plná bordelu - asi olej. Ponoril som do vody kefku a tak isto ostala celá čierna a mastná. Chcem sa teda spýtať, bude problém asi v tesnení pod hlavou? Na inom fóre som čítal toto: "poviem to takto tieto motory niesu vydarene mozes sa nachystat na vymenu tesnenia pod hlavou!!!!!!!!mas utopene vlozky piestov a preto ti presakuje olej do chladiacej kvapaliny takze je mastna a cidlo v nadobke blbne!!!!!!!!!hlavu treba dat dole treba vydvihnut vlozky piestov-daju sa kupit podlozky co tam idu,tiez tesnenie pod hlavu,nove sroby na hlavu a novu nadobku plus nova chladiaca kap.a az ti nejde uz voda aj do oleja tak aj novy olej!!a treba rozobrat aj spodok motora aby si mohol povyhadzovat vlozky s piestami von ktore vypodlozis podlozkami .super robota potesi nemala palka za opravu hlavne v servise!dasa to spravit v pohodicke" Ďakujem za akékoľvek rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. leden 2014 Sdílet Vloženo 14. leden 2014 andy, jelikož máš Fabii, tak řeš svůj problém v příslušné sekci a to je ZDE.Doporučuji tam prostudovat tyto vlákna (a po přečtení si jedno z nich vyber a svůj problém popiš v něm, případně si najdi ještě nějaké jiné obdobné, neprohledával jsem všechno):http://forum.skodahome.cz/topic/115974-kontrola-kapaliny/?hl=%2Bolej+%2Bvod%C4%9B#entry1573336http://forum.skodahome.cz/topic/59772-tesnenie-pod-hlavu/http://forum.skodahome.cz/topic/124036-probl%C3%A9m-s-t%C4%9Bsnost%C3%AD-vlo%C5%BEek-v%C3%A1lc%C5%AF/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host latka.andy Vloženo 15. leden 2014 Sdílet Vloženo 15. leden 2014 Ďakujem, neviem ako som sa dostal na Octaviu. Som bol v tom, že som na fábii. Ešte raz vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.